Vstup
Vstup
Szűrés
Összehasonlítás
Oblíbené
kategorie produktů

Kerékpár computer


Ne indulj útnak kerékpár computer nélkül! A készülékek segítenek abban, hogy pontosan tudd, az út során mekkora távolságot tettél meg, mennyi volt a pillanatnyi és az átlagsebességed és aktuálisan mennyi az idő. Egyes modellek ráadásul olyan extrafunkciókkal is rendelkeznek, mint az automatikus indulás- és megállás érzékelés, navigáció vagy az okostelefonos összekapcsolhatóság – így csak rajtad múlik, milyen tudású és kialakítású kerékpár computert vásárolsz.

A vezetékes és vezeték nélküli verziókban is elérhető kerékpár computerek aerodinamikus kialakításuknak hála belesimulnak a környezetbe és észrevétlenül segítenek minden pillanatban. Mindeközben pedig ellenállnak a környezeti hatásoknak is. Nagy méretű, jól látható kijelzőjükről még nagy tempónál is biztonságosan olvashatod le a téged érdeklő információkat. A kerékpár computerek egyaránt alkalmasak downhill kerekezés, országúti ingázás és túrakerékpározás során történő használatra is.

 

 

 

A multifunkciós kerékpár computerek és kiegészítők szabadidős és professzionális célokra is elérhetők. Vásárold meg regisztrációval és extra kedvezményekkel a Lumenet webáruházban.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket