Vstup
Vstup
Szűrés
Összehasonlítás
Oblíbené
kategorie produktů

Spot állólámpa

Stav produktu
Cena
17 239 Ft - 69 673 Ft
Márka
6
2
2
2
Kapcsoló
1
4
5
Foglalat  
2
9
1
Foglalatok száma
1 foglalat - 2 foglalat
Anyag
6
2
6
2
1
Szín
1
2
1
1
1
4
6
2
1
Hosszúság méret
265 mm - 445 mm
Átmérő méret
130 mm - 450 mm
Szélesség méret
230 mm - 250 mm
Magasság méret
1 370 mm - 1 685 mm
Termék szűrő
11 ajánlat

Állólámpa, 140 cm, fekete-bézs-fa színű (Hornwood)
%
TOP ÁRNeked
1 db azonnal, saját raktárról
TOP ÁR:Neked: 34 493 Ft
Állítható állólámpa fekete (Priddy)
%
TOP ÁRNeked
  Állítható magasságú állólámpa, max 156 cm (Archibald)
%
TOP ÁRNeked
  Polcos állólámpa, 158,5 cm, fehér-nikkel színű (Policara)
%
TOP ÁRNeked
Állólámpa, szürke (Derek)
%
TOP ÁRNeked
TOP ÁR:Neked: 20 783 Ft
Állólámpa, fehér (Derek)
%
TOP ÁRNeked
TOP ÁR:Neked: 18 373 Ft
Állólámpa 150 cm, fekete (Mingo)
%
TOP ÁRNeked
TOP ÁR:Neked: 69 673 Ft
Állólámpa 150 cm, fehér színű (Mingo)
%
TOP ÁRNeked
Állólámpa, antracit színben (Archibald)
%
TOP ÁRNeked

A spot állólámpák különleges helyet foglalnak el a világítástechnika világában, mivel egyedi megvilágítást és stílust kínálnak otthonainkban és munkahelyeinken. Ezek a lámpák nem csupán praktikusak, hanem esztétikai értéket is adnak a térnek, amit megvilágítanak. A spot állólámpák különlegessége abban rejlik, hogy irányított fényt biztosítanak, ami ideális lehet olvasáshoz, munkavégzéshez vagy akár műalkotások kiemeléséhez. A spot állólámpák története visszanyúlik a múlt század közepére, amikor a modernista dizájn egyre nagyobb teret hódított. A minimalizmus és a funkcionalitás iránti igény arra ösztönözte a tervezőket, hogy olyan világítótesteket alkossanak, amelyek egyszerre praktikusak és stílusosak. Az első spot lámpák megjelenése óta ezek a fényforrások folyamatosan fejlődtek, mind technológiai, mind dizájn szempontból. A spot állólámpák legfőbb előnye az irányított fény, amely lehetővé teszi a pontos megvilágítást. Ez különösen hasznos lehet olvasósarokban, ahol erős és koncentrált fényre van szükség a kényelmes olvasáshoz, vagy egy íróasztal mellett, ahol a munkafelület megfelelő megvilágítása elengedhetetlen. A spot lámpák ezen felül kiválóan alkalmasak arra, hogy műalkotásokat, szobrokat vagy egyéb dekoratív elemeket kiemeljenek, ezzel is növelve a tér vizuális vonzerejét.

A spot állólámpák kiválasztásánál számos szempontot érdemes figyelembe venni. Az egyik legfontosabb a lámpa fényereje és színhőmérséklete. Az erősebb fényerő ideális lehet munkavégzéshez vagy olvasáshoz, míg a melegebb színhőmérséklet barátságosabb és meghittebb hangulatot teremt. A modern spot állólámpák gyakran LED technológiát alkalmaznak, ami nemcsak energiahatékony, hanem hosszú élettartamot is biztosít. A LED-ek színhőmérséklete és fényereje gyakran szabályozható, ami még nagyobb rugalmasságot nyújt a felhasználóknak. A spot állólámpák stílusa is sokféle lehet. A minimalista dizájntól a klasszikus megjelenésig, a választék szinte végtelen. A fémes felületek, a letisztult vonalak és a modern anyagok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a spot állólámpák bármilyen enteriőrbe könnyedén beilleszthetők legyenek. Az állólámpák karcsú, elegáns formája nemcsak esztétikus, hanem helytakarékos is, így kisebb terekben is ideális megoldást nyújtanak. A spot állólámpák vezérlése is egyre modernebbé válik. A hagyományos kapcsolók mellett ma már számos modell rendelkezik érintésérzékeny vezérléssel, távirányítóval vagy akár okostelefonról történő irányítással is. Ez utóbbi lehetőség különösen kényelmes, mivel lehetővé teszi, hogy a fényerőt és a színhőmérsékletet a kanapéról vagy az ágyból fel sem kell kelni szabályozzuk.

A spot állólámpák használata sokrétű és változatos. A nappaliban például egy jól elhelyezett spot lámpa kiemelheti a szoba bizonyos részeit, ezzel is növelve a tér dinamikáját. Az olvasósarokban vagy az íróasztal mellett a pontos és erős fény lehetővé teszi a koncentrált munkavégzést. A hálószobában pedig egy meleg fényű spot lámpa meghitt és nyugodt légkört teremt, amely elősegíti a pihenést és az alvást.

Ismerd meg a spot állólámpák világát és fedezd fel, hogyan tehetik otthonodat vagy munkahelyedet még kényelmesebbé és stílusosabbá. Akár a funkcionalitás, akár a dizájn a legfontosabb számodra, biztosan találsz olyan spot állólámpát, amely megfelel az igényeidnek és hozzájárul a mindennapok kényelméhez és szépségéhez.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket