Vstup
Vstup
Szűrés
Összehasonlítás
Oblíbené
kategorie produktů

Fényerőszabályzós állólámpa

Stav produktu
Cena
12 859 Ft - 390 115 Ft
Márka
7
11
5
1
12
11
Fényáram (lumen)  
15
5
4
9
3
7
Fényszín  
7
6
22
5
5
2
Teljesítmény (watt)  
2
3
10
5
18
1
1
7
Színhőmérséklet (kelvin)
22
6
7
1
5
4
1
Funkció
2
2
3
Szabályozható  
2
1
24
7
2
2
1
4
3
Kapcsoló
8
5
3
6
Foglalat  
1
5
1
39
5
Foglalatok száma
1 foglalat - 3 foglalat
Névleges teljesítmény  
10 W - 15 W
Fényáram  
500 lm - 6 885 lm
Anyag
9
15
2
20
1
29
14
5
Szín
1
4
5
5
2
24
18
1
4
2
2
1
4
1
Átlagos élettartam  
20 000 óra - 30 000 óra
Hosszúság méret
23 mm - 1 919 mm
Átmérő méret
140 mm - 400 mm
Szélesség méret
23 mm - 600 mm
Magasság méret
880 mm - 3 268 mm
Kábel hosszúság
2 m - 3 m
Termék szűrő
47 ajánlat

Távirányítós LED állólámpa, 180 cm (Remo)
%
TOP ÁRNeked
  Érintőkapcsolóval szabályozható LED állólámpa (Laroa)
%
TOP ÁRNeked
Szabályozható LED állólámpa, 130 cm (Laroa)
%
TOP ÁRNeked
Távirányítós LED állólámpa, fehér (Remo)
%
TOP ÁRNeked
  LED állólámpa, talpkapcsolóval szabályozható 139 cm (Angel)
%
TOP ÁRNeked
  LED talpkapcsolóval szabályozható állólámpa fekete színben (Angel)
%
TOP ÁRNeked
Távirányítós sarok lámpa zene szenzorral, 147 cm
%
TOP ÁRNeked
Smart távirányítós sarok lámpa, 88 cm
%
TOP ÁRNeked
  Szabályozható LED állólámpa 24 W, hidegfehér, bronzszínű (Torsion)
%
TOP ÁRNeked
  Szabályozható állólámpa, 180 cm, fehér-bronz színű (Baya)
%
TOP ÁRNeked
  Szabályozható LED állólámpa 24 W, melegfehér, fehér színű (Torsion)
%
TOP ÁRNeked
  Szabályozható LED állólámpa 24 W, melegfehér, bronzszínű (Torsion)
%
TOP ÁRNeked
  Szabályozható LED állólámpa 24 W, hidegfehér, fehér színű (Torsion)
%
TOP ÁRNeked
 

A fényerőszabályzós állólámpa egy kivételesen sokoldalú világítástechnikai megoldás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a fény intenzitását saját igényeik és a környezeti feltételek szerint alakítsák. Az ilyen típusú lámpák egyre népszerűbbé válnak mind a modern, mind a klasszikus otthonokban, mivel tökéletesen ötvözik a funkcionalitást és az esztétikát. A fényerőszabályzós állólámpák története a 20. század közepéig nyúlik vissza, amikor a fényerő szabályozásának technológiai lehetőségei először megjelentek. Azóta jelentős fejlődésen mentek keresztül, különösen a LED technológia megjelenésével, amely forradalmasította a világítástechnikai ipart. Ma már ezek a lámpák rendkívül energiatakarékosak, hosszú élettartamúak, és a színhőmérsékletük is változtatható, így a legkülönfélébb igényeket is kielégítik.

A fényerőszabályzós állólámpák legnagyobb előnye, hogy a fény intenzitását fokozatmentesen állíthatod, így mindig az adott tevékenységhez és hangulathoz igazíthatod a világítást. Legyen szó olvasásról, munkáról, vagy egyszerűen csak egy pihentető esti beszélgetésről, a megfelelő fényerő kiválasztása mindig könnyedén megoldható. Ez a rugalmasság különösen fontos olyan helyiségekben, ahol különböző funkciókat lát el a világítás, például a nappaliban vagy a dolgozószobában. A modern fényerőszabályzós állólámpák elsősorban LED technológiát használnak. A LED-ek nem csupán energiatakarékosak, hanem hosszú élettartamuknak köszönhetően ritkán szorulnak cserére. Emellett a LED-ek által kibocsátott fény minősége is kiváló, színhűségük magas, és a szem számára is kellemes. A LED-ek egyik legnagyobb előnye, hogy a fényerő változtatása nem befolyásolja a színhőmérsékletet, így a meleg fehér vagy hideg fehér fény mindvégig megmarad az intenzitás módosítása mellett is.

A fényerőszabályzás technológiája lámpa típustól függően többféleképpen valósulhat meg. Az érintésvezérlés egyre gyakoribb, ahol egy egyszerű érintéssel változtathatod a fényerőt, de megtalálhatók a hagyományos forgatógombos megoldások is, amelyek precíz beállítást tesznek lehetővé. Az intelligens otthonok elterjedésével pedig már távirányítós vagy akár okostelefonról vezérelhető állólámpák is elérhetők, amelyek további kényelmet és funkcionalitást nyújtanak. A fényerőszabályzós állólámpák esztétikai szempontból is széles választékot kínálnak. A különböző stílusok és anyagok kombinációja lehetővé teszi, hogy megtaláld a lakásodhoz leginkább illő modellt. A modern, minimalista design éppúgy megtalálható, mint a hagyományosabb, klasszikus formák. Az anyaghasználat tekintetében a fém, fa, üveg és textil kombinációi mind elérhetők, így a lámpa nem csupán funkcionális, hanem dekoratív elemként is megállja a helyét.

A fényerőszabályzós állólámpák kiválóan alkalmazhatók olyan helyeken, ahol különböző fényigények merülnek fel. A nappaliban például a tévézéshez tompított fényt, az olvasáshoz erősebb fényt, míg egy baráti beszélgetéshez közepes fényerőt igényelhetsz. A hálószobában pedig éjjeli lámpaként használva lehetővé teszi, hogy kellemes, lágy fényt állíts be az esti kikapcsolódáshoz.

A fényerőszabályzós állólámpa nem csak praktikus, hanem környezetbarát megoldás is. Az energiatakarékos LED technológia használatával jelentős energiamegtakarítást érhetsz el, ami hosszú távon nem csak a környezetet kíméli, hanem a pénztárcádat is. Az állítható fényerő pedig hozzájárul a komfortosabb, személyre szabott világítási környezet kialakításához.

Összefoglalva, a fényerőszabályzós állólámpa egy olyan innovatív és sokoldalú világítástechnikai eszköz, amely minden otthon elengedhetetlen kelléke lehet. A modern technológia és a változatos design lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb modellt, amely nem csupán funkcionálisan, hanem esztétikailag is hozzájárul a lakótér hangulatának megteremtéséhez.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket