Vstup
Vstup
Szűrés
Összehasonlítás
Oblíbené
kategorie produktů

Schneider Electric Prima

 

A Schneider Electric Prima termékcsalád kiváló választás mindazok számára, akik egyszerűen és költséghatékonyan szeretnék megoldani az elektromos szerelvények telepítését olyan helyeken, ahol nincs lehetőség a falba süllyesztésre. 

 

 

 

A termékcsalád különlegessége abban rejlik, hogy a telepítés rendkívül egyszerű a csavaros felfogatásnak köszönhetően. Emellett a Prima szerelvényekhez könnyedén illeszthető műanyag vezetékcsatorna is, ami tovább növeli a rugalmasságot és a gyors kivitelezhetőséget.

A Prima szerelvények két népszerű színben érhetők el: fehér (RAL9003) és krém (RAL1015). Ez a választék lehetővé teszi, hogy a szerelvények harmonikusan illeszkedjenek bármilyen lakókörnyezetbe vagy általános épületek belső terébe.

A Prima termékek alkalmazási területei széleskörűek: hétvégi házak, faházak, panellakások, száraz tárolók és pincék, valamint lépcsőházak, régi irodaházak és egyéb közös helyiségek számára ideálisak. Az IP20-as besorolás biztosítja, hogy a szerelvények védve legyenek a 12 mm-nél nagyobb tárgyak behatolása ellen, ugyanakkor nem nyújtanak védelmet a víz ellen, amiért inkább beltéri használatra ajánlottak.

A Prima szerelvények számos előnnyel rendelkeznek. Könnyen telepíthetők, költséghatékonyak, kiváló ár-érték arányt képviselnek, esztétikusak, és kompakt méretüknek köszönhetően szinte bárhol elférnek. Legyen szó egy egyszerű egypólusú kapcsolóról vagy egy komplexebb keresztkapcsolóról, a Prima termékcsalád minden igényt kielégít.

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket