Vstup
Vstup
Szűrés
Összehasonlítás
Oblíbené
kategorie produktů

LED panel függesztő és rögzítő szett

Stav produktu
Cena
1 688 Ft - 6 090 Ft
Márka
2
6
2
3
1
Anyag
4
3
Szín
1
1
1
Hosszúság méret
25 mm - 3 000 mm
Szélesség méret
45 mm - 95 mm
Magasság méret
33 mm - 2 000 mm
Termék szűrő
14 ajánlat

8 db azonnal, saját raktárról
4 679 Ft
4 db azonnal, saját raktárról
4 633 Ft
  Baldachin átlátszó kábellel, fehér, 200 cm színű (Salobrena)
%
TOP ÁRNeked
Kiegészítő függesztő szett (Salobrena)
%
TOP ÁRNeked
Függesztő szett (ROPE-NT 150)
%
TOP ÁRNeked
TOP ÁR:Neked: 2 524 Ft
Függesztő szett 2db/csomag (ROPE-NT 150)
%
TOP ÁRNeked
LED panel függeszték 1 szett minden mérethez DEL1019
%
TOP ÁRNeked

A LED panelek számos előnyt kínálnak, például energiatakarékosságot, hosszú élettartamot és modern megjelenést. A Lumenet kínálatában elérhető LED panel függesztő és rögzítő szettek segítségével még több lehetőséget nyílik a LED panelek telepítéséhez és rögzítéséhez, biztosítva a stabil és esztétikus elhelyezést.

A LED panel függesztő és rögzítő szettek különösen hasznosak, ha a paneleket nem közvetlenül a mennyezetre szeretnéd szerelni, hanem függesztett megoldást keresel. Ezek a szettek lehetővé teszik, hogy a LED panelek elegánsan lebegjenek a mennyezet alatt, modern és letisztult megjelenést kölcsönözve a helyiségnek. A függesztett LED panelek különösen jól mutatnak nagyobb terekben, például irodákban, tárgyalókban, kereskedelmi helyszíneken vagy akár otthoni környezetben is. A függesztő és rögzítő szettek tartalmazzák a szükséges szerelési elemeket, mint például a drótköteleket, rögzítőcsavarokat és kampókat, amelyek segítségével a panelek könnyedén és biztonságosan felszerelhetők. A szettek egyszerű telepítést tesznek lehetővé, így akár saját magad is elvégezheted a szerelést anélkül, hogy különösebb szakértelemre lenne szükséged.

A függesztett LED panelek nemcsak esztétikai előnyökkel járnak, hanem funkcionális szempontból is számos előnyt kínálnak. A függesztett megoldás lehetővé teszi a panelek optimális elhelyezését, biztosítva a megfelelő fényeloszlást a helyiségben. Emellett a függesztett LED panelek könnyen hozzáférhetők karbantartás vagy csere esetén, ami tovább növeli a használatuk kényelmét. A LED panel függesztő és rögzítő szettek segítségével a világítás tervezése és kivitelezése rugalmasabbá válik. A szettek lehetővé teszik a panelek különböző magasságokban történő elhelyezését, így azokat az adott tér specifikus igényeihez igazíthatod. Ez különösen hasznos lehet például egy étkezőasztal vagy egy munkaterület megvilágításakor, ahol fontos, hogy a fényforrás közvetlenül a kívánt területre fókuszáljon. A Lumenet kínálatában szerplő LED panel függesztő és rögzítő szettek kiváló minőségű anyagokból készülnek, biztosítva a hosszú távú megbízhatóságot és stabilitást. A szettek esztétikus kivitelezése pedig hozzájárul a helyiség modern és elegáns megjelenéséhez.

Fedezd fel a LED panel függesztő és rögzítő szettek kínálatát a Lumenet webáruházában, és találd meg a legjobb megoldást világítási igényeidhez! A megfelelő rögzítési megoldással nemcsak stabilabbá és biztonságosabbá teheted a LED paneles világításodat, hanem esztétikailag is vonzóbbá varázsolhatod a teret. Teremtsd meg a tökéletes megvilágítást otthonodban vagy munkahelyeden a Lumenet minőségi termékeivel!

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket