Vstup
Vstup
Szűrés
Összehasonlítás
Oblíbené
kategorie produktů

Schneider Electric Asfora szerelvény bronz színben

Stav produktu
Cena
1 264 Ft - 9 421 Ft
Névleges áram
10 A - 16 A
Névleges teljesítmény  
2 300 W - 3 680 W
Védettség  
29
1
Hosszúság méret
71 mm - 123 mm
Szélesség méret
71 mm - 83 mm
Magasság méret
35 mm - 48 mm
Termék szűrő
30 ajánlat

  Schneider Electric Asfora süllyesztett váltókapcsoló fedéllel, bronz
%
TOP ÁRNeked
2 db azonnal, saját raktárról
TOP ÁR:Neked: 2 566 Ft
  Schneider Asfora 2P+F csatlakozóaljzat, csavaros, bronz  EPH2900169
%
TOP ÁRNeked
Schneider Asfora 1xRJ45 Cat5e UTP aljzat, bronz  EPH4300169
%
TOP ÁRNeked
  Schneider Asfora 2x2P+F csatlakozóaljzat, csavaros, bronz EPH9900169
%
TOP ÁRNeked
Schneider Asfora egyes Kiemelőkeret, bronz EPH6100169
%
TOP ÁRNeked
Schneider Asfora vakfedél, bronz EPH5600169
%
TOP ÁRNeked
  Schneider Asfora TV aljzat, végzáró, 1 dB, bronz EPH3200169
%
TOP ÁRNeked
 

Az Asfora szerelvénycsalád a Schneider Electric elegáns és modern megoldása a lakossági és kereskedelmi elektromos szerelvények terén. A bronz szín különleges, kifinomult megjelenést kölcsönöz bármely helyiségnek, ami különösen jól illeszkedik a modern és klasszikus belső terekbe egyaránt. Ez az árnyalat melegséget és egyedi stílust visz a környezetbe, miközben kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, ami biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízható működést.

Az Asfora szerelvények tervezésekor a Schneider Electric nagy hangsúlyt fektetett a funkcionalitásra és az esztétikára. Az eredmény egy olyan termékcsalád, amely nemcsak esztétikai élményt nyújt, hanem praktikus is. A bronz szín különleges választás azoknak, akik szeretnék feldobni otthonuk vagy irodájuk megjelenését egy kis luxussal és egyediséggel. Az ilyen típusú szerelvények különösen jól mutatnak olyan helyiségekben, ahol a természetes anyagok, mint a fa vagy kő dominálnak, mivel harmonizálnak ezekkel a textúrákkal és színekkel.

Az Asfora termékek között megtalálhatók a kapcsolók, konnektorok és egyéb szerelvények, amelyek mind egyszerűen telepíthetők és kezelhetők. A szerelvények belső kialakítása biztosítja a biztonságos és stabil áramellátást, míg a külső borítás strapabíró és könnyen tisztítható, ami hosszú távon is megőrzi eredeti szépségét. A bronz színű kivitel nemcsak esztétikus, hanem praktikus is, hiszen kevésbé látszanak meg rajta az ujjlenyomatok és egyéb szennyeződések.

Az Asfora szerelvénycsalád különleges figyelmet fordít a részletekre is. A kapcsolók finom és halk működése, valamint a konnektorok biztonsági zárómechanizmusa mind a felhasználói élményt növeli. A Schneider Electric a technológiai innováció és a dizájn találkozását képviseli ezekkel a termékekkel, így biztos lehetsz benne, hogy otthonodban vagy irodádban egy modern, megbízható és stílusos megoldást választasz.

Az ilyen típusú szerelvények kiválasztásakor fontos figyelembe venni a helyiség általános stílusát és színvilágát, hogy harmonikusan illeszkedjenek a térbe. Az Asfora bronz szerelvények nemcsak egy szép kiegészítők, hanem egy praktikus megoldás is a mindennapokban. Legyen szó egy teljes lakás felújításáról vagy csak egy kis frissítésről, ezek a szerelvények biztosan hozzájárulnak az enteriőr esztétikai élményéhez.

A választásnál mindig mérlegeld, milyen környezetben fogod használni a szerelvényeket, és hogy milyen funkcionális igények merülnek fel. Az Asfora termékek között biztosan megtalálod a megfelelő megoldást, amely évtizedeken keresztül szolgálja majd az igényeidet, legyen szó akár egy otthoni, akár egy irodai környezetről.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket