Vstup
Vstup
Szűrés
Összehasonlítás
Oblíbené
kategorie produktů

A Legrand Niloe kapcsolócsalád tökéletesen illeszkedik mind a villanyszerelők, mind a végfelhasználók igényeihez. Ez a termékcsalád az egyszerűséget, a költséghatékonyságot és a modern dizájnt ötvözi, miközben magas szintű funkcionalitást nyújt a mindennapi használathoz. A Niloe termékek között megtalálhatók a különböző típusú kapcsolók, nyomógombok, fényerőszabályzók, redőnyvezérlők és számos egyéb, praktikus elektromos szerelvény, amelyek mind az otthoni, mind az ipari alkalmazásokban is jól teljesítenek.



Esztétikai sokszínűség és dizájn

A Niloe kapcsolók modern megjelenésükkel könnyen illeszkednek bármilyen belső térbe, legyen az lakás, iroda vagy üzlethelyiség. A 12 különböző keretszín – például fehér, bézs, piros, füstszürke, alumínium vagy akár fa dekorok – lehetővé teszi a színek szabad kombinálását, így a kapcsolók egyedivé tehetik bármely helyiséget. A termékek letisztult formatervezése egyszerű, de elegáns megjelenést kölcsönöz, amely harmonikusan illeszkedik a modern belsőépítészeti trendekhez. A sorolhatóság is kulcsfontosságú tulajdonsága a Niloe kapcsolóknak. A vízszintesen és függőlegesen is telepíthető keretek lehetővé teszik, hogy akár öt kapcsolót is egymás mellé illesszünk, megőrizve a termékcsalád egységes megjelenését.



Könnyű telepítés a villanyszerelők számára

A Legrand Niloe kapcsolók egyik legnagyobb előnye a könnyű telepítés, amit a villanyszerelők különösen nagyra értékelnek. A termékek moduláris kialakítása és innovatív rögzítőrendszerei lehetővé teszik a gyors és egyszerű szerelést, minimalizálva a hibalehetőségeket. A rugós vezetékbekötés nemcsak gyorsítja a telepítési folyamatot, de biztosítja a vezetékek szoros és biztonságos rögzítését, így csökkentve a hosszú távú karbantartási igényt. A csavaros bekötőkapcsok már előre kilazított állapotban érkeznek, így a villanyszerelőknek kevesebb időt kell tölteniük a szerelvényezéssel. Továbbá, a Legrand külön figyelmet fordított arra, hogy a kapcsolók és aljzatok könnyen beilleszthetők legyenek a süllyesztődobozba, ami még szűk helyeken is könnyen megoldhatóvá teszi a munkát.



Tartósság és biztonság

A villanyszerelők és felhasználók egyaránt értékelik a Legrand termékek magas szintű tartósságát és biztonságosságát. Az erős műanyag szerkezet biztosítja, hogy a kapcsolók hosszú élettartammal bírjanak, még nagy forgalmú helyiségekben is. A rögzítőkörmök nagy húzószilárdságot biztosítanak, így a termékek stabilan és biztonságosan illeszkednek a helyükre. Az IP2X védelem garantálja a biztonságos szerelést, még akkor is, ha a termékek nedves vagy poros környezetben kerülnek használatra. Emellett a kapcsolók gyermekvédelemmel is el vannak látva, ami különösen fontos szempont családi házakban, ahol kisgyermekek is élhetnek.



Innovatív funkciók és energiatakarékosság

A Niloe kapcsolók számos fejlett funkcióval rendelkeznek, amelyek a modern igényeket szolgálják. A dimmeres megoldások lehetővé teszik a fényerő szabályozását, így nemcsak a világítást tehetjük hangulatossá, de energiatakarékos megoldásként is funkcionálnak, hiszen a felhasználók mindig a megfelelő fényerőt használhatják. A mozgásérzékelős kapcsolók további energiamegtakarítást biztosítanak, hiszen csak akkor aktiválják a világítást, amikor valaki belép a helyiségbe. Az infravörös érzékelésű kapcsolók látószöge 170 fok, és akár 8 méteres távolságból is képesek észlelni a mozgást, így tökéletesek folyosók, garázsok vagy akár irodák esetében is. Az időzítés és fényérzékenység állítható, így teljesen a felhasználó igényeire szabhatók.



Elektromos és adatátviteli megoldások

A Legrand Niloe termékcsaládja nemcsak világításvezérlésre alkalmas, hanem modern adatátviteli és elektromos igényeket is kielégít. A programban található RJ45 és RJ11 csatlakozóaljzatok, valamint USB-töltőaljzatok garantálják, hogy a felhasználók naprakész megoldásokat alkalmazzanak. Az RJ45 aljzatok akár Cat.6 szabvánnyal is rendelkezhetnek, így támogatják a gigabites adatátvitelt, amely elengedhetetlen a modern hálózatokban. Az USB töltőaljzatok többféle kombinációban elérhetők, mint például az USB-A és USB-C portok, amelyek alkalmasak különféle mobileszközök, például okostelefonok és tabletek gyors töltésére. Ezek az aljzatok 3000 mA töltőárammal működnek, ami biztosítja a gyors töltést. A passzív üzemmódban való alacsony fogyasztás (<0,1 W) pedig energiatakarékos megoldást nyújt, ha nincs aktív használatban.



Komplett megoldások – kiegészítők és bővítési lehetőségek

A Legrand Niloe termékcsalád számos kiegészítőt és bővítési lehetőséget kínál, amelyekkel a felhasználók és a villanyszerelők egyedi megoldásokat valósíthatnak meg. A programhoz tartoznak például redőnyvezérlők, hotelkártya-kapcsolók és szobatermosztátok, amelyek lehetővé teszik a világításon túli rendszerek integrációját is. A redőnyvezérlők háromállású kapcsolóval (fel/stop/le) biztosítják a redőnymotorok direkt vezérlését, míg a szobatermosztátok akár padlófűtés vezérlésére is alkalmasak, így maximális kényelmet és energiatakarékosságot kínálnak a felhasználóknak.



További előnyök a villanyszerelők számára

A Niloe család számos tulajdonsága előnyös a villanyszerelők számára. A szerelvények könnyen sorolhatók, ami gyorsítja a munkát és megkönnyíti a szerelést, különösen komplex rendszerek esetében. A mechanizmusok kompakt kialakítása és a csavaros vagy körmös rögzítések biztosítják, hogy a termékek szűk helyeken is könnyen beilleszthetők legyenek, miközben a biztonságos bekötés garantált. A Legrand kínálata a Batibox süllyesztődobozokkal is kompatibilis, amelyek különböző mélységben érhetők el, így alkalmazkodnak a gipszkarton falakhoz és a betonfalakhoz egyaránt. Ezenkívül a Legrand IP44-es védettségű speciális kereteket is kínál, amelyek a nedves helyiségekben is biztonságos használatot tesznek lehetővé. A Legrand Niloe kapcsolócsalád valóban kivételes megoldást kínál mind a villanyszerelők, mind a végfelhasználók számára. Ez a termékcsalád nemcsak a szerelhetősége és funkciói miatt népszerű, hanem azért is, mert lehetőséget ad arra, hogy otthonod egy apró, de fontos részletét – a kapcsolókat és aljzatokat – stílusosan és esztétikusan alakítsd ki. De mi teszi igazán különlegessé a Niloe kapcsolókat a lakók és a villanyszerelők szemében is?



Hogyan teheted egyedivé otthonodat a Niloe kapcsolókkal?

A Legrand Niloe kapcsolói nemcsak funkcionálisak, hanem vizuálisan is feldobják otthonod minden helyiségét. Az otthon kialakításánál sokszor az apró részletek, mint például a kapcsolók és aljzatok, teszik igazán harmonikussá a belső tereket. A Niloe kapcsolócsalád széles színválasztékával és modern formavilágával tökéletesen illeszkedik bármilyen stílusú lakásba. Vajon milyen színű kapcsolót válassz? Hogyan találod meg a tökéletes darabot, amely kiemeli a helyiséged szépségét. 
A fehér és bézs keretek letisztult, időtlen megjelenést biztosítanak, és szinte bármilyen belső térhez illenek. Ha minimalista, modern otthonod van, ahol a fehér falak dominálnak, ezek a színek tökéletesen beleolvadnak a környezetbe, miközben elegáns megjelenést biztosítanak. A semleges színek jól párosíthatók világos színű bútorokkal vagy skandináv stílusú enteriőrökkel, ahol a letisztultság a fő szempont. Ha inkább valami merészebbre vágysz, a piros, padlizsán lila vagy kakaóbarna keretekkel igazán különlegessé teheted otthonodat. Ezek a színek jól mutatnak olyan helyiségekben, ahol a színek és a dekoráció dominálnak – például egy modern nappaliban, ahol a bútorok vagy a kiegészítők erőteljes színvilágot képviselnek. Egy merész piros keret például nagyszerűen feldobja a szoba hangulatát, különösen, ha a világítás vezérlése is kreatív megoldásokat kínál, például fényerőszabályzóval, amely a fény intenzitását a hangulatodhoz igazítja.

Az olyan prémium színek, mint az alumínium, pezsgő, sötét fa dekor és világos fa dekor, különösen azok számára vonzóak, akik luxust sugalló megoldásokat keresnek. Ezek a keretek remekül passzolnak elegánsabb, klasszikus vagy akár indusztriális stílusú lakásokba is, ahol a fa vagy fém elemek dominálnak. Képzeld csak el egy kandallós nappaliban, ahol a világos fa dekorú keret a padló vagy a bútorok természetes anyagaival harmonizálva teljes egységet alkot. Az ilyen típusú választás az otthonod kifinomultságát emeli ki, miközben a Legrand garantálja a funkcionalitást és a minőséget.



Melyik helyiségbe milyen típusú kapcsolót válassz?

A Legrand Niloe kapcsolók számos különböző funkciót kínálnak, így minden helyiséghez megtalálod a megfelelő megoldást. A nappaliban érdemes lehet a dimmeres kapcsolókat választani, hiszen ezekkel nemcsak a fényerőt szabályozhatod, de hangulatos világítást is kialakíthatsz, például egy filmnézéshez vagy egy baráti összejövetelhez. Az olyan helyiségekben, mint a folyosó vagy a lépcsőház, a mozgásérzékelős kapcsolók rendkívül praktikusak lehetnek, hiszen automatikusan felkapcsolják a világítást, amikor belépsz, majd lekapcsolják, ha nem érzékelnek mozgást. Ez nemcsak kényelmes, hanem energiatakarékos megoldás is, hiszen biztosan nem marad felkapcsolva a világítás feleslegesen. A hálószobában szintén jól jöhet a dimmeres kapcsoló, amellyel lágy, meleg fényt állíthatsz be az esti órákra, amikor már csak pihenni szeretnél. Az ágy mellé érdemes USB-töltőaljzatot is telepíteni, így az éjszakai telefon- vagy tablet-töltéshez nem kell külön konnektort keresned. A Niloe USB-töltőaljzatai gyors töltést biztosítanak, és elegáns megoldást kínálnak a modern otthonok számára. Az olyan helyiségekben, mint a fürdőszoba vagy a konyha, fontos szempont a biztonság, különösen, ha víz közelében használsz elektromos eszközöket. A Niloe kapcsolók IP44-es védettségi szintje garantálja, hogy ezek a szerelvények nedves környezetben is biztonságosan használhatók. A csapófedeles csatlakozóaljzatok például remek választásnak bizonyulnak a fürdőszobában, hiszen védelmet nyújtanak a fröccsenő víz ellen.



Praktikus megoldások a mindennapokra

A Legrand Niloe kapcsolói nemcsak esztétikai és funkcionális előnyöket kínálnak, hanem praktikusak is a mindennapok során. Képzeld el, hogy a redőnyöket nem kell külön vezérlővel fel- és lehúzni – a Niloe redőnyvezérlői segítségével mindezt egyetlen kapcsolóval elintézheted. A hármas kapcsolók és kettős váltókapcsolók további rugalmasságot biztosítanak, hiszen több áramkört is vezérelhetsz egyetlen pontból. A forgatógombos fényerőszabályzókkal nemcsak a hagyományos fényforrásokat, hanem LED-lámpákat is vezérelhetsz, amelyek egyre inkább elterjedtek a modern otthonokban. Ezek a megoldások lehetővé teszik, hogy a világítást mindig az aktuális igényeidhez igazítsd – legyen szó egy vacsoráról, egy könyv olvasásáról vagy akár egy esti relaxációról.



Miért érdemes a Niloe kapcsolókat választani?

A Niloe kapcsolók nemcsak a széleskörű funkciók és modern megjelenés miatt népszerűek, hanem azért is, mert rendkívül költséghatékonyak. Ez különösen azok számára fontos, akik nagyobb projektet terveznek – például egy új ház építését vagy egy teljes lakásfelújítást. A Niloe kapcsolók és aljzatok kedvező ára miatt nem kell kompromisszumot kötnöd a minőség és az ár között. A Legrand hírneve és több mint 150 éves tapasztalata pedig garancia arra, hogy olyan terméket vásárolsz, amely hosszú éveken keresztül kifogástalanul működik. A tartósság és a biztonság az egyik legfontosabb szempont, amikor elektromos szerelvényeket választasz, és a Legrand Niloe termékei mindkettőt biztosítják.



A Legrand Niloe kapcsolóival minden otthon egyedivé válik

Legyen szó villanyszerelőről, aki egyszerűen telepíthető és megbízható megoldást keres, vagy végfelhasználóról, aki a legújabb dizájnt és technológiát szeretné otthonába integrálni – a Legrand Niloe kapcsolói minden igényt kielégítenek. A széles szín- és dizájnválaszték lehetővé teszi, hogy minden helyiség stílusosan berendezett legyen, míg az innovatív funkciók garantálják, hogy a világítás vezérlése egyszerű és energiatakarékos legyen. Akár modern, minimalista otthonról, akár klasszikus vagy indusztriális stílusú lakásról van szó, a Legrand Niloe kapcsolóival minden helyiség megkapja a maga egyedi karakterét. És ne felejtsd el: a Legrand Niloe nemcsak egy egyszerű kapcsoló, hanem egy apró, de fontos lépés afelé, hogy otthonod igazán otthonos legyen!

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket