Vstup
Vstup
Szűrés
Összehasonlítás
Oblíbené
kategorie produktů

Komplett fényszóró lámpa



Az Osram komplett Xenon és LED fényszóró lámpái teljesen új külsőt varázsolnak az autód elejének. A legújabb LED technológiájú Osram fényszóró lámpák akár 200%-kal több fényt képesek az útra vetíteni, mint a hagyományos halogén lámpatestek. A korszerű beépített LED moduloknak köszönhetően, csökken a lámpatest felvett teljesítménye, élettartama pedig többszörösére nő.

 

 

golf7

 

Innoiváció és technológia

Az OSRAM jelentős sikereket könyvelhet el már a múltban is, a halogén és a xenon lámpák terén és a jelenben is kimagasló mérnöki munkával és rengeteg tapasztalattal foglalja el vezető helyét az autóvilágítás terén. 

 

Jelenleg az autóipar mérföldes lépésekkel halad a LED technológia irányába, ezzel pedig lassan-lassan túllépnek a hagyományos wolfram szálas izzókon. A legelső jelentős megállóként megemlíthetjük az Osram LEDriving retrofit lámpákat , melyek magas élettartama és alacsony fogyasztása rengeteg autós számára megoldást jelent a hagyományos P21W, W5W, vagy szofita izzók helyettesítésére. Ezután már könnyebben ment a jelzőizzóknál bevált LED technológia, a nagyobb teljesítményű fényforrásoknál is.

 

Az OFF-Road LED fényszóró lámpákat tekintve is jelentős erőfeszítéseket tapasztalhatunk a német székhelyű gyártónál, hiszen a H7, H11, vagy HB4 LED fényszórók közt is kimagasló teljesítményű termékeivel hódította meg az európai közönséget.

 

A fent említett technológia lépcsőket hátrahagyva érkeztünk el a napjaink legújabb fejlesztésű komplett fényszóró lámpáihoz, mely teljes megoldást jelent az autó első fényszórójának plu&play módon történő cseréjéhez.

 

golf7n

 

 

Az OSRAM legújabb fejlesztésű LEDHL komplett fényszóró lámpái, ECE engedélyesek, tehát közúti forgalomban használhatók, teljesen azonos beépítésűek a gyári lámpatestekkel. A LEDriving LED-ek után, amik Off-road lámpáknak minősültek, az új LEDHL fényszórók, már közúton is használhatók a szakszerű beépítés után. A lámpatestek a legújabb trendet követve LED fényforásokkal vannak szerelve, mind esztétikai, mind világítási jellemzőik kimagaslóak. Természetesen a német precizitás szerint a csatlakozók egyeznek a gyárival, így plug&play módon cserélhetők a fényszórók. Az OSRAM Automotive a világpiaci igényeket felmérve a közel jövőben egyre több típushoz tervezi a komplett full LED technológiájú fényszórók bevezetését, ami nagy méretekben jelentős energiamegtakarítást eredményezhet a hagyományos halogén lámpatestekhez képest és nem utolsó sorban világítási jellemzőivel, hosszú élettartamával növeli a közlekedés általános biztonságát.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket