Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Markslöjd


A Svéd Markslöjd jelenleg Észak-Európa vezető világítástechnikai gyártója és beszállítója. A céget 1963-ban alapították Svédországban. Mivel a Skandináv stílus „Scandi chic” korunk egyik kedvelt és kiemelkedő igényes lakberendezési terndjei közé tartozik, egyre több helyen lett népszerű a Markslöjd. Vállalati elvei között szerepel a környezetvédelem, energiatakarékosság és minőség! Kínálatuk ötvözi a hűvös skandináv dizájnt és az innovatív funkcionalitást. Különlegessége a cégnek, hogy előszeretettel dolgoznak formatervezőkkel, iparművészekkel. Csak hogy párat említsünk: Joakim Thedin, Monika Mulder, Markus Johansson) Ha szokatlan, különleges és szemet gyönyörködtető lámpatestekre –és egyben dekorációra vágysz - a Markslöjd termékcsaládjai nem fognak csalódást okozni.

Skandináv stílus

Nyugalom. Tisztaság. Természetesség. Harmónia. Kreativitás.

 

Neked ideális lesz a Skandináv élettér, ha…

Szereted a természetes, letisztult formákat és a barátságos, meghitt, kreatív élettereket, melyeket kizárólag a természetből nyert anyagok uralnak.

 

Joakim Thedin a Markslöjd tervezője

 

Közel áll a rusztikus stílushoz, mely szorosan kötődik a helyi hagyományokhoz, motívumokhoz. A Skandináv stílus erős meghatározója az éghajlat, környezetvédelem és az északi társadalom gondolkodásmódja, életvitele. Kerülnek mindent, ami haszontalan, felesleges vagy túldíszített. A szépséget inkább minőségben, összhangban és funkcionalitásban mérik. Otthonukban a világos színeket részesítik előnyben, (fehér, szürke, ekrü, halványkék, bézs) melyek optikailag nagyítják a teret, kiemelő fűszerszínként a feketét, aranyat, mélyzöldet és barnát használják. Ízléses összhangban alkalmazzák a DIY és az Idusztriális stílus elemeit, melyről Vintage oldalunkon részletesen tájékozódhatsz. Olvasva talán eklektikusságot érezhetünk, de a végeredmény meghitt, letisztult, igényes enteriőr. A Skandináv stílus inkább igényel kreativitást, mint drága lakberendezési darabokat – ez igazán jó hír azoknak, akik szabadon, saját ízlésüket és ötleteiket becsempészve rendezik be életterüket.  

 

Markus Johansson tervei

 

Skandináv stilus

Anyagai:

 1. fa (fenyő)
 2. kerámia
 3. üveg
 4. natúr puha textíliák
 5. fém kiegészítők

 

Motívumai, díszítő elemei:

 1. növényi motívumok (levél, tulipán)
 2. Odin hollói
 3. állat motívumok (szarvas, madár, róka)
 4. fenyő, szív, csillag

 

 

Markslöjd lámpa anyagai és mintái

Színvilága:

 1. fehér, ekrü, bézs, szürke
 2. pasztellszínek
 3. fekete, barna, arany
 4. kék, vörös, okkersárga, mély menta zöld

Kiegészítői:

 1. egyedi hangulatú képek, festmények
 2. gyertya, hangulatlámpák
 3. Dala lovak, szobormotívumok
 4. formatervezett tányérok és poharak
 5. rongyszőnyeg
 6. falikárpit

 

Markslöjd Carson

 

Skandináv fények

Fent északon, nagyon fontos a jó megvilágítás, mivel a nap korábban véget ér, mint nálunk. Ha az otthonod északi fekvésű, és kevesebb fény jut be, mint szeretnéd – ezt a stílust Neked találták ki! A világos színek, összenyitott terek kellemes hangulata napközben a természetes fény áradatával fokozódik, esős, esti - vagy téli időszámításkor pedig megfelelően megtervezett világítással. A meleg, sárgás fények jól érvényesülnek a világos színárnyalatú lakásban, ugyanakkor a színes kiegészítők igénylik a kiemelő világítást. (spot lámpa, falikar, asztali lámpa)

 

Markslöjd Winston

Kortalan északi trend

Mivel a Svéd design lelke a tardicionalitás, igényesség és praktikusság, gyakorlatilag 100%-ban tud azonosulni a modern kor új formáival. Motívumait, anyagait és színeit könnyedén olvasztja bele a kor aktuális trendjeibe, legyen szó bútorokról, lámpatestekről vagy kiegészítőkről.

 

Nézd meg a Svéd Markslöjd lámpákat a Lumeneten. A Skandináv stílus vezető trendjeit, Svéd tervezők lámpáit találod meg egy helyen, melyet az innovatív funkcionalitás, hűvös elegancia és kreativitás jellemez. Kültéri-beltéri és kombinálható lámpaelemek, design lámpák egyedi választéka kiváló ízlésedhez.

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket