Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Luxera Oxford

 

A Luxera Oxford csillárjai, fali valamint asztali lámpáival a polgári klasszikus lámpacsaládok táborát erősíti. Szerkezetük krómozott fém, kristály függőkkel mely magasztos megjelenést kölcsönöz a lámpáknak. Az fém karokon helyezkednek el a fekete, merevített falú textil burák. A lámpatestről finoman kidolgozott gömb és csepp formájú kristályok lógnak le felváltva. A design megtartása érdekében, mindenféleképpen gyertya formájú energiatakarékos és környezetbarát LED fényforrásokat ajánlunk, melyek E14-es foglalatúak.  A Luxera Oxford termékcsalád lámpái elegáns kiegészítői lehetnek otthonodnak nagy látványos csillárjaival nappalidban vagy kisebb, de hasonlóan igényes asztali/fali lámpáival hálószobádban vagy közlekedődben.

1 ajánlat

 

A Luxera Oxford egyik közkedvelt és sikeres termékcsaládja a gyártónak. Nézd meg a többi lámpacsaládot is, vagy kattints Luxera márkaoldalunkra, ahol típusok és stílusok szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

 

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket