Belépés
Termékek
Akció Info PontNeked Árajánlat Ügyintézés Szállítási költségek Üzletünk Blog Kupon
Belépés
Kedvencek
Termék kategóriák
Lakásvilágítás
LED
Autó Izzó
Márkák
Kompakt fénycső / Fénycső
Ipari világítás

Luxera

IDŐTÁLLÓ TERVEZÉS, PRÉMIUM MINŐSÉG

Kiváló minőségű exkluzív lámpatestek, precíz kivitelezés, első osztályú anyagok, egyedi tervezés, ugyanakkor elfogadható ár - ezek a LUXERA márka jellemzői. A lámpatestek kínálata időtálló klasszikus modelleket, valamint friss, kortárs formatervezési darabokat foglalnak magukban. A legmagasabb színvonalú ASFOUR üvegből készült kristálycsillárok modern kialakítása, vagy a króm és az üveg kombinációja szokatlan formáival és fiatalos frissességükkel szólítanak meg.

 

A Luxera az igényesség és a maximalizmus jegyében az egyik legmagasabb kategóriát képviseli. Dióhéjban prémiumvilágítás. Minőségi alapanyagok, gondos megmunkálás, ellenőrzés, átgondolt formák és igényes design. Beltéri lámpák mindazoknak, akik szeretik és igénylik a magasz színvonalat.

Luxera

Az Asfour alapanyaga ólomkristály, gépi csiszolással és polírozással érik el a különböző formák éleinek tökéletesítését, ill. csillogását. A megmunkálás során lehetséges effekteket is használnak, melyek végeredményeként az ólomkristály csillogása / színe lehet ezüstös, arany, antik, lilás-kékes ill. szívárvány színeiben pompázó színes hatás. Csiszolt formájuk lehet: okotgon, téglalap, gömb, levél, csepp, gyöngy.

Luxera

Luxera

Luxera

 

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal