Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Luxera


Kiváló minőségű exkluzív lámpatestek, precíz kivitelezés, első osztályú anyagok, egyedi tervezés, ugyanakkor elfogadható ár - ezek a LUXERA márka jellemzői.
A lámpatestek kínálata időtálló klasszikus modelleket, valamint friss, kortárs formatervezési darabokat foglalnak magukban. A legmagasabb színvonalú ASFOUR üvegből készült kristálycsillárok modern kialakítása, vagy a króm és az üveg kombinációja szokatlan formáival és fiatalos frissességükkel szólítanak meg.


A Luxera az igényesség és a maximalizmus jegyében az egyik legmagasabb kategóriát képviseli. Dióhéjban prémiumvilágítás. Minőségi alapanyagok, gondos megmunkálás, ellenőrzés, átgondolt formák és igényes design. Beltéri lámpák mindazoknak, akik szeretik és igénylik a magasz színvonalat.

Luxera

Az Asfour alapanyaga ólomkristály, gépi csiszolással és polírozással érik el a különböző formák éleinek tökéletesítését, ill. csillogását. A megmunkálás során lehetséges effekteket is használnak, melyek végeredményeként az ólomkristály csillogása / színe lehet ezüstös, arany, antik, lilás-kékes ill. szívárvány színeiben pompázó színes hatás. Csiszolt formájuk lehet: okotgon, téglalap, gömb, levél, csepp, gyöngy.

Luxera

Luxera

Luxera

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket