Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Eglo Riodeva-C

 

Az Eglo Riodeva-C mennyezeti - és függesztett lámpái a konyhák és étkezők tökéletes alap világítását biztosítják, mindamellett, hogy beállítható színes fényeik pozitív közreműködői lehetnek családi események, meghitt pillanatok részeseként. Távirányítóval vagy okos készülékre letöltött Awox applikáció segítségével vezérelhetőek, melyekről bővebb tájékoztatást ITT olvashatsz. Színhőmérsékletük 2700-6500K-ig szabályozható, a beépített LED modulokra a gyártó 5 év garanciát vállal. A lámpatestek anyaga fekete acél, burájuk opálos műanyag. Az Eglo Riodeva-C LED lámpacsaládhoz ITT tudod megvásárolni a távirányítót, mely NEM tartozéka a csomagolásnak.

 

1 ajánlat

 

A Eglo Riodeva-C egyik közkedvelt és sikeres termékcsaládja a gyártónak. Nézd meg a többi lámpacsaládot is, vagy kattints Eglo márkaoldalunkra, ahol típusok és stílusok szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket