Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Eglo Colten

 

Az Eglo Colten függesztett lámpái az Ethno stílus képviselői, melyek izgalmas hangulatot és optimális fényt biztosítanak otthonodban. Acélból készült konzol - és lánc függesztésük felelnek a foglalat rúd és burák biztonságos megtartásáért. A drótos spirálszerű ismétlődések és azok körkörös kapcsolatainak összessége alkotják a süvegszerű burákat. Foglalatuk E27-es, melyekhez LED fényforrást ITT tudsz választani. Az Ethno egy stílusirányzat, melynek elemei, motívumai és tárgyilagos megjelenései nem sorolhatóak a klasszikus európai és nyugati kultúrkörön belül sehová. A néprajz újraértelmezett felhasználása és fenntartása a célja, természetes anyagokat megőrizve jelenünk átdolgozásában. A különböző kultúrák színvilágát, motívumait varázsolhatod otthonodba a kor technikájával párhuzamosan. Elsőre talán eklektikusnak tűnhet, de jól átgondolt tervezéssel és kifinomult ízléssel kellemes és izgalmas élettereket alkothatsz.

Elérhetőség
Ár
6 523 Ft - 7 163 Ft
Szín
1
1
Termék szűrő
2 ajánlat

Eglo 49128 Colten függesztett lámpa
%%%
TOP ÁRNeked
Eglo 49129 Colten függesztett lámpa
%%%
TOP ÁRNeked

 

Az Eglo Colten egyik közkedvelt és sikeres termékcsaládja a gyártónak. Nézd meg a többi lámpacsaládot is, vagy kattints Eglo márkaoldalunkra, ahol típusok és stílusok szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket