Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Eglo Chester1

 

Az Eglo Chester asztali - és állólámpája a letisztult forma - és színvilágával hódítanak. Leginkább skandináv - indusztriális enteriőrök kiegészítői, de könnyedén simulnak a modern és vintage otthonok elemei közé. A tojáshéj alakú burák E27-es foglalatot ölelnek át, melyekhez ITT tudsz energiatakarékos LED fényforrást vásárolni. A lámpák váza acélból készült, lábaik háromszöget zárnak be, melyek végződési arany színben bújtatottak, csak úgy, mint a burák fonákoldala. Felhasználási területük kimeríthetetlen, előnyük, hogy kialakításuk révén az illesztési csuklópontok állíthatóak, így oda irányítod fényeid, ahová csak szeretnéd őket.

 

1 ajánlat

 

Az Eglo Chester egyik közkedvelt és sikeres termékcsaládja a gyártónak. Nézd meg a többi lámpacsaládot is, vagy kattints Eglo márkaoldalunkra, ahol típusok és stílusok szerint kategorizáltuk Neked a termékeket, könnyebb és gyorsabb keresés érdekében.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket