Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Sollux


Az észak-európai világítástechnikai piac egyik nagy meglepetése a Sollux – méghozzá azért, mert valóban innovatív, emberközpontú termékekkel nyűgözték le az érdeklődőket. Lámpáik nem pusztán látványosak, de igazán sokféle színben, formában és méretben készülnek – így garantáltan mindenki megtalálja az otthonához leginkább illeszkedőt. A márka hitvallása, hogy sohasem a rövidtávú trendeket figyelik, helyette időtálló, kényelmesen használható, sokrétű termékpalettával állnak vásárlóik rendelkezésére.


Az Európában fejlesztett és gyártott Sollux lámpák pontosan olyanok, mint az emberek, akik létrehozták őket: megbízhatóak, igényesek és igazán színesek. A nagyipari megoldások és a kisiparos, a valódi kézműves formavilág egyaránt jól megfér a Sollux portfóliójában, amelynek kiemelkedően széles választékát találod meg a Lumeneten. A részletekre való odafigyelés lehetővé teszi, hogy minden helyiséghez elérhető legyen a megfelelő Sollux lámpa. A precízen kidolgozott, nappalikba szánt lámpatestek mellett éppúgy elérhető a konyhai világításra megalkotott modell, mint az előterek vagy étkezők megvilágítására szánt típus.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket