Belépés
Termékek
Kedvezmények LumenExpressz Márkák Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Kedvencek
Termék kategóriák
Megbízható magyar vállalkozás 2011. óta
Megbízható magyar vállalkozás 2011. óta

Ledvance mozgásérzékelős fénycső rendszer

 

Ismerd meg a Ledvance Connected mozgásérzékelős fénycső-rendszerét, amelyet kifejezetten professzionális felhasználásra fejlesztettek ki. A hosszú élettartamú, energiatakarékos LED fénycsövekkel, strapabíró lámpákkal és a nagylátószögű mozgásérzékelőkkel hatékonyan megvilágíthatók csarnokok, raktárak, parkolók és lépcsőházak. Az egyszerűen telepíthető rendszer ráadásul okostelefon nélkül gyorsan beállítható. Többek között változtathatod az érzékenységet, a fényáramot és a világítás időtartamát is. Kattints az Olvass Tovább! gombra és ismerd meg, miért érdemes a Ledvance Connected rendszert választanod.

Elérhetőség
Ár
8 990 Ft - 79 990 Ft
Márka
3
6
Kiváltott fényforrás
2
2
2
Fényáram (lumen)  
2
2
2
Fényszín  
3
3
Színhőmérséklet (kelvin)
3
3
Névleges feszültség  
8
1
Névleges teljesítmény  
1 W - 24 W
Fényáram  
1 100 lm - 3 600 lm
Szín
2
1
6
Védettség  
7
2
Hosszúság méret
58 mm - 1 500 mm
Szélesség méret
94 mm - 95 mm
Magasság méret
8 mm - 65 mm
Termék szűrő
9 találat
  Ledvance Substitube T8 EM Connected UO LED fénycső 7,5W 4000K 1100lm - 18W fénycső kiváltására
Neked
-25%
-25%
CLUB ÁR
  Ledvance Substitube Connected Sensor ST8 LB mennyezeti mozgásérzékelő
Neked
-20%
-20%
CLUB ÁR
  Ledvance Substitube Connected Sensor ST8 HB mennyezeti mozgásérzékelő
Neked
-20%
-20%
CLUB ÁR

Mivel a Ledvance kifejezetten professzionális felhasználásra alkotta meg a Connected családot, ezért nem kell meglepődni azon, hogy rengeteg eszközt összekapcsolhatsz, így akár egy nagyobb csarnok világítását is megoldhatod. A Ledvance Connected összesen 200 eszköz hálózatba kapcsolását teszi lehetővé. Lényeges, hogy ezek a termékek egymáshoz készültek, így együtt használhatók. Ezt mutatja például, hogy a fénycsövek fényáramát kizárólag a mozgásérzékelővel tudod állítani, más rendszerrel ez a funkció nem működik.
    
Kínálatunkban az összes Ledvance Connected Subtstitube fénycsövet megtalálod, így 7,5W-tól egészen 24W-os teljesítményig, 4000K-es, illetve 6500K-es színhőmérséklettel is megvásárolhatók a kívánt termékek.  Természetesen a hozzájuk tartozó lámpatesteket is beszerezheted nálunk. Emellett kétféle mozgásérzékelő is elérhető: az egyik modell 180 fokos szögben, legfeljebb 4 méteres belmagasságig működik, míg a másik 360 fokos szögben, 4 métertől egészen 14 méteres belmagasságig használható.


A Connected termékek használatában a gyártó nagy szabadságot biztosít, mindössze egyetlen kitétel van: összesen egy darab elsődleges mozgásérzékelőt telepíthetsz, a többi mozgásérzékelő másodlagos eszközként működik. Ez azt jelenti, hogy például egy 200 elemből álló rendszerben az elsődlegesen túl 20 másodlagos szenzort és 179 lámpát telepíthetsz -persze a főszenzoron túl az hozzá kapcsolódó termékek igény szerint variálhatók.
A létrehozott hálózatot mindig az elsődleges mozgásérzékelő vezérli, ez szabályozza a többi mozgásérzékelő és lámpa működését. Amennyiben azt akarod, hogy egyes területeken a lámpák eltérően viselkedjenek, úgy több hálózatot kell létrehoznod. Mivel a rendszer Zigbee kapcsolaton keresztül kommunikál, így nincs szükség WiFi hálózatra, bárhol működik.

A lámpák vezérlését a mozgásérzékelő burkolatán elhelyezett gombokkal és potméterekkel állíthatod, így a később sincs szükséged telefonra a működtetéshez. A Ledvance azért gondolt azokra is, akik nagy belmagasságú helyre telepítenék a Connected rendszert: számukra elérhető a Sensor ST8 távirányító, amivel kényelmesen állítható a kívánt fényáram, működési idő és érzékenység is.Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal

Bezárom a videót
Megnézem a terméket