Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Ledvance mozgásérzékelős fénycső rendszer

 

Ismerd meg a Ledvance Connected mozgásérzékelős fénycső-rendszerét, amelyet kifejezetten professzionális felhasználásra fejlesztettek ki. A hosszú élettartamú, energiatakarékos LED fénycsövekkel, strapabíró lámpákkal és a nagylátószögű mozgásérzékelőkkel hatékonyan megvilágíthatók csarnokok, raktárak, parkolók és lépcsőházak. Az egyszerűen telepíthető rendszer ráadásul okostelefon nélkül gyorsan beállítható. Többek között változtathatod az érzékenységet, a fényáramot és a világítás időtartamát is. Kattints az Olvass Tovább! gombra és ismerd meg, miért érdemes a Ledvance Connected rendszert választanod.


A kedvezményes árainkért regisztrálj B2B programunkba és használd ki az általa nyújtott előnyöket. Amennyiben már regisztráltál, ne felejts el belépni fiókodba, hogy a kedvezményes árak jelenjenek meg.

Elérhetőség
Ár
8 959 Ft - 79 921 Ft
Márka
3
6
Kiváltott fényforrás
2
2
2
Fényáram (lumen)  
2
2
2
Fényszín  
3
3
Színhőmérséklet (kelvin)
3
3
Névleges feszültség  
8
1
Névleges teljesítmény  
1 W - 24 W
Fényáram  
1 100 lm - 3 600 lm
Szín
2
1
6
Védettség  
7
2
Hosszúság méret
58 mm - 1 500 mm
Szélesség méret
94 mm - 95 mm
Magasság méret
8 mm - 65 mm
Termék szűrő
9 ajánlat

  Ledvance Substitube T8 EM Connected UO LED fénycső 7,5W 4000K 1100lm - 18W fénycső kiváltására
%%%
TOP ÁRNeked
  Ledvance Substitube T8 EM Connected UO LED fénycső 16W 4000K 2400lm - 36W fénycső kiváltására
%%%
TOP ÁRNeked

Mivel a Ledvance kifejezetten professzionális felhasználásra alkotta meg a Connected családot, ezért nem kell meglepődni azon, hogy rengeteg eszközt összekapcsolhatsz, így akár egy nagyobb csarnok világítását is megoldhatod. A Ledvance Connected összesen 200 eszköz hálózatba kapcsolását teszi lehetővé. Lényeges, hogy ezek a termékek egymáshoz készültek, így együtt használhatók. Ezt mutatja például, hogy a fénycsövek fényáramát kizárólag a mozgásérzékelővel tudod állítani, más rendszerrel ez a funkció nem működik.
    
Kínálatunkban az összes Ledvance Connected Subtstitube fénycsövet megtalálod, így 7,5W-tól egészen 24W-os teljesítményig, 4000K-es, illetve 6500K-es színhőmérséklettel is megvásárolhatók a kívánt termékek.  Természetesen a hozzájuk tartozó lámpatesteket is beszerezheted nálunk. Emellett kétféle mozgásérzékelő is elérhető: az egyik modell 180 fokos szögben, legfeljebb 4 méteres belmagasságig működik, míg a másik 360 fokos szögben, 4 métertől egészen 14 méteres belmagasságig használható.


A Connected termékek használatában a gyártó nagy szabadságot biztosít, mindössze egyetlen kitétel van: összesen egy darab elsődleges mozgásérzékelőt telepíthetsz, a többi mozgásérzékelő másodlagos eszközként működik. Ez azt jelenti, hogy például egy 200 elemből álló rendszerben az elsődlegesen túl 20 másodlagos szenzort és 179 lámpát telepíthetsz -persze a főszenzoron túl az hozzá kapcsolódó termékek igény szerint variálhatók.
A létrehozott hálózatot mindig az elsődleges mozgásérzékelő vezérli, ez szabályozza a többi mozgásérzékelő és lámpa működését. Amennyiben azt akarod, hogy egyes területeken a lámpák eltérően viselkedjenek, úgy több hálózatot kell létrehoznod. Mivel a rendszer Zigbee kapcsolaton keresztül kommunikál, így nincs szükség WiFi hálózatra, bárhol működik.

A lámpák vezérlését a mozgásérzékelő burkolatán elhelyezett gombokkal és potméterekkel állíthatod, így a később sincs szükséged telefonra a működtetéshez. A Ledvance azért gondolt azokra is, akik nagy belmagasságú helyre telepítenék a Connected rendszert: számukra elérhető a Sensor ST8 távirányító, amivel kényelmesen állítható a kívánt fényáram, működési idő és érzékenység is.Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket