Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

BMW 1 autó izzó

A BMW 1-es sorozatának bemutatása 2004-ben történt, és azóta a kompakt prémium kategória egyik kiemelkedő szereplőjévé vált. Az első generáció E87 kódjelű modellje különleges formatervvel és sportos vezetési élménnyel hódította meg az autósok szívét. A 2004 és 2013 között gyártott E87, E81, E82 és E88 modellek számos technológiai újítást hoztak a szegmensbe. A különböző karosszéria változatok, mint a három- és ötajtós hatchback, valamint a kupé és kabrió, mindenki számára vonzóvá tették a sorozatot.

A BMW 1-es sorozat minden generációjában nagy hangsúlyt fektetett a világítástechnika fejlesztésére. A tompított és távolsági fényszórók halogén, Xenon vagy LED technológiával voltak elérhetők, felszereltségtől függően. A jármű hátsó lámpái is modern dizájnt kaptak, LED-es féklámpákkal és helyzetjelzőkkel, ami növelte a biztonságot és a láthatóságot. Az indexlámpák és a tolatólámpák is igényesen kialakítottak, hogy minden körülmények között jól működjenek. Az izzók cseréjekor érdemes Osram vagy Philips termékeket választani, hiszen ezek garantálják a tartósságot és a kiváló fényerőt.

Az 1-es sorozat sikere a sportos vezethetőségben, a prémium belső térben és a BMW-re jellemző kimagasló minőségben rejlik. A motorválaszték széles spektrumot ölel fel, a takarékos dízelektől kezdve a magas teljesítményű benzines erőforrásokig, mint például a legendás M135i. Az autó gyorsulása és fogyasztása modellváltozattól függően változó, de a BMW mindig arra törekedett, hogy a lehető legjobb egyensúlyt érje el a teljesítmény és gazdaságosság között. Az 1-es sorozat számos elismerést kapott, többek között az Év Autója díjat is elnyerte.

Egy érdekes történet a BMW 1-es sorozatról, hogy az első generáció kupé változata nagy népszerűségnek örvendett az autósportok rajongói körében, különösen a BMW 1M modell, amely a BMW M divíziójának egyik legkiválóbb alkotása. Ez a modell korlátozott darabszámban készült, és mára igazi ritkasággá vált a gyűjtők körében. Az 1M modell erőteljes motorja és kiváló kezelhetősége miatt gyorsan kultikus státuszt szerzett. Az autó izzóinak cseréjéhez a Lucas izzókat is ajánlom, amelyek megbízhatóságukkal és hosszú élettartamukkal tűnnek ki. A BMW 1-es sorozat minden generációja a kompakt prémium kategória csúcsát képviseli, és minden autós számára különleges élményt nyújt.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket