Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Osram Night Breaker +200%

 

Utat tör magának a fény: a lenyűgöző Osram Night Breaker 200 az Osram izzófejlesztéseinek csúcsa, a halogénizzók piacán eddig még nem látott fényteljesítmény garantál.  Az ECE-engedéllyel rendelkező, tehát közúton is legálisan használható fényforrás még olyan helyeken is nagy látótávolságot és biztonságot biztosít, ahol a standard izzók már nem elegendőek.

A Németországban fejlesztett Night Breaker 200 az Osram Performance termékcsaládjának legfejlettebb tagjaként a standard halogénizzókénál akár 200%-kal több fényt bocsájt ki.  A 150 méter hosszú fénykévéje segít abban, hogy te is kiválóan láss és a többi közlekedő is messzebbről érzékeljen téged.

4 ajánlat

45 csomag azonnal, saját raktárról
12 018 Ft


A továbbfejlesztett gyártástechnológiának köszönhetően megnövelték a fényforrás színhőmérsékletét is. A standard izzóknál akár 20%-kal fehérebb fénnyel világító Night Breaker 200 izzók az útjelzők és az úton lévő akadályok időben történő észlelésében is segítenek.Az innováció a lámpabúra kialakításakor is folytatódott, hiszen a gyártás során egy pontos mintát követve színezik az üveget, amely lehetővé teszi a minden eddiginél optimálisabb fényáramot és színhőmérsékletet. Emellett exkluzív, minden pillanatban látványos tükör-króm kupakok kerülnek a kész izzókra, ezáltal a Night Breaker Laser 200 fényforrások modern megjelenésűek, még kikapcsolt állapotban is prémium minőséget sugároznak.

Kifejezetten a 12V feszültségű elektromos rendszerű, halogénizzós járművekbe készülnek. A Night Breaker 200 egyaránt elérhető H4-es és H7-es foglalattal is, egyesével csomagolva, papírdobozban és 2 terméket tartalmazó műanyag dobozban is.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket