Belépés
Termékek
Akció Márkák Lakásfelújítási támogatás 2021 Info PontNeked Árajánlat Ügyintézés Blog Szállítási költségek Üzletünk Kupon
Belépés
Kedvencek
Termék kategóriák

Osram Night Breaker +200%

 

Utat tör magának a fény: a lenyűgöző Osram Night Breaker 200 az Osram izzófejlesztéseinek csúcsa, a halogénizzók piacán eddig még nem látott fényteljesítmény garantál.  Az ECE-engedéllyel rendelkező, tehát közúton is legálisan használható fényforrás még olyan helyeken is nagy látótávolságot és biztonságot biztosít, ahol a standard izzók már nem elegendőek.

A Németországban fejlesztett Night Breaker 200 az Osram Performance termékcsaládjának legfejlettebb tagjaként a standard halogénizzókénál akár 200%-kal több fényt bocsájt ki.  A 150 méter hosszú fénykévéje segít abban, hogy te is kiválóan láss és a többi közlekedő is messzebbről érzékeljen téged.

4 találat
Ár szerint növekvő
Hasonlítsd össze!
10 db azonnal, raktárról
4.195 Ft
Hasonlítsd össze!
37 csomag azonnal, raktárról
8.390 Ft
Hasonlítsd össze!
46 csomag azonnal, raktárról
9.990 Ft
Hasonlítsd össze!
4.995 Ft


A továbbfejlesztett gyártástechnológiának köszönhetően megnövelték a fényforrás színhőmérsékletét is. A standard izzóknál akár 20%-kal fehérebb fénnyel világító Night Breaker 200 izzók az útjelzők és az úton lévő akadályok időben történő észlelésében is segítenek.Az innováció a lámpabúra kialakításakor is folytatódott, hiszen a gyártás során egy pontos mintát követve színezik az üveget, amely lehetővé teszi a minden eddiginél optimálisabb fényáramot és színhőmérsékletet. Emellett exkluzív, minden pillanatban látványos tükör-króm kupakok kerülnek a kész izzókra, ezáltal a Night Breaker Laser 200 fényforrások modern megjelenésűek, még kikapcsolt állapotban is prémium minőséget sugároznak.

Kifejezetten a 12V feszültségű elektromos rendszerű, halogénizzós járművekbe készülnek. A Night Breaker 200 egyaránt elérhető H4-es és H7-es foglalattal is, egyesével csomagolva, papírdobozban és 2 terméket tartalmazó műanyag dobozban is.

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal