Belépés
Kiemelt ajánlat Árajánlat Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Autós LED


Az Off-Road Autós LED-lámpák retrofit módon cserélhetők a standard jelzőlámpákkal, így akár otthon is egyszerűen korszerűsíthetőek az autó lámpái. A retrofit autó LED-lámpák élettartama messze meghaladja a wolfram szálas izzókét így hosszabb távon biztonságosabb üzemeltetést tesznek lehetővé. Egyes, újabb autótípusok világításfelügyeleti rendszere nem kompatibilis a kisteljesítményű LED lámpákkal, így hibásan, vagy egyáltalán nem tudja működtetni a LED fényforrásokat. Ilyen esetben szükséges egy előtét ellenállás (CanBUS) ami megfelelő terhelést mutat a rendszerben, így hiba nélkül használható a retrofit LED fényforrás. Az Off-Road retrofit LED-ek nem rendelkeznek ECE-engedéllyel, közúti forgalomban nem használhatók. Vásárolj közülük kedvező árakon a Nagy Autós Hónap ideje alatt!

Jelenleg nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressünk?
Ft
FtNem tudod milyen fényforrás való autódhoz? Kattints ide és autóizzó keresőnk segítségével megtalálod a Te autódhoz való extra akciós terméket!

 

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Bezárom a videót
Megnézem a terméket