Vstup
Vstup
Szűrés
Összehasonlítás
Oblíbené
kategorie produktů

Sylvania ToLEDo Radiance LED

Nenašel jsem takový produkt
Typ vyhledávání
kde hledat
Ft
Ft

 

Sylvania Toledo Radiance

 

ToLEDo Radiance

A Sylvania újraértelmezi a LED fényforrások formavilágát és működését az innovatív ToLEDo Radiance termékcsalád megalkotásával.

  • elmossa a határokat a fényforrás és lámpatest között Ötletes retrofit megoldás, mely megváltoztatja szoba kinézetét és hangulatát. A helyiség ezáltal sokkal egyedibbé és stílusosabbá válik, mint egy hagyományos retrofit LED alkalmazása esetén.
  • egyedi formatervezésének, szórt fényének és kiváló hatékonyságának köszönhetően tökéletes választás nemcsak háztartási és vendéglátó ipari alkalmazásoknál egyaránt, hanem munkahelyeken is.
  • a termékcsalád retrofit funkcionalitásából adódóan nem igényel extra telepítési költségeket. A fényerő szabályozás segít kielégíteni a különböző igényeket különböző alkalmazási területeken. 
  • fehér és fekete kivitelben kapható, valamint két változatban: 142mm-es és 190mm-es átmérővel. Mindkét változat kapható 2700K-es meleg és 4000K-es hideg színhőmérsékletben.  

A ToLEDo Radiance fényforrások környezetbarát megoldást kínálnak – nincs higanykibocsátása és alacsonyabb a széndioxid kibocsátása.

 

 

 

 

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket