Vstup
Vstup
Szűrés
Összehasonlítás
Oblíbené
kategorie produktů

 

Az R7s LED fényforrások tökéletes megoldást kínálnak számodra, ha szeretnéd lecserélni régi, elavult R7s izzóid modern és energiatakarékos alternatívára. Ezek a lineáris, két végű LED fényforrások a hagyományos R7s halogén izzók közvetlen helyettesítői, így könnyedén új életet lehelhetsz meglévő lámpáidba anélkül, hogy cserélned kellene azokat.

Az R7s LED izzók legnagyobb előnye az alacsony energiafogyasztás és a hosszú élettartam. Míg a hagyományos halogén izzók rengeteg hőt termelnek és rövid idő alatt kiégnek, addig a LED technológia minimális hőtermeléssel működik, és akár 25 000 – 50 000 órás élettartamot is biztosít. Ez nemcsak a villanyszámládon mutatkozik meg pozitívan, de a karbantartási költségeket is jelentősen csökkenti, hiszen ritkábban kell cserélned az izzókat.

Ezek a fényforrások több méretben és teljesítményben elérhetők, így biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbbet. Legyen szó 78 vagy 118 mm hosszúságú fényforrásokról, kínálatunkban széles választék vár rád. A teljesítményük általában elérheti a 19W-ot terjed, amivel kiváltható egy hagyományos, 150W-os izzó. Így jelentős energiamegtakarítást érhetsz el anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnöd a fényáram terén.

Az R7s LED izzók ideálisak különféle alkalmazásokhoz. Használhatod őket állólámpákban, fali lámpákban, reflektorokban vagy akár kültéri világításban is. Kiváló választásnak bizonyulnak, ha nagy területeket szeretnél megvilágítani, például udvarokat, kerteket vagy műhelyeket. A LED technológiának köszönhetően a fény egyenletesen oszlik el, és magas színvisszaadási indexük révén a megvilágított tárgyak természetesebbnek tűnnek.

A telepítés rendkívül egyszerű és gyors. Mivel az R7s LED-ek ugyanazt a foglalatot használják, mint a hagyományos izzók, egyszerűen kicserélheted őket anélkül, hogy bármilyen átalakítást kellene végezned.

A színhőmérséklet kiválasztásánál több opció közül választhatsz. A meleg fehér fény kellemes, otthonos hangulatot teremt, míg a hideg fehér tisztább, energikusabb megvilágítást biztosít. Ha fényerőszabályzós világítást szeretnél, válassz dimmelhető R7s LED-et. Ügyelj arra, hogy a meglévő dimmer kapcsolód kompatibilis legyen a LED fényforrásokkal, különben előfordulhat, hogy cserére lesz szükség. Fedezd fel R7s LED izzó kínálatunkat, és válaszd a számodra legmegfelelőbb megoldást!

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket