Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

BMW X5 (E53) 2000 autó izzó

A BMW X5 (E53) az első generációs modell, amely 1999-ben debütált és egészen 2006-ig gyártották. Ez a modell volt az, amely megteremtette a BMW jelenlétét a luxus SUV kategóriában, ötvözve a márka sportos vezetési élményét a nagy teljesítményű és sokoldalú terepjáró tulajdonságaival. Az E53 X5 jelentős mérföldkő volt a BMW történetében, mivel ez volt az első olyan modelljük, amely az SAV (Sports Activity Vehicle) koncepcióját valósította meg.

Az E53 BMW X5 külső megjelenése a BMW dizájn filozófiáját tükrözi. Az autó orrát a jellegzetes nagy vesék uralják, amelyeket keskeny, agresszív megjelenésű fényszórók egészítenek ki. Az erőteljes motorháztető és a határozott vonalvezetés sportos és robusztus megjelenést kölcsönöz az autónak. Az emelt karosszéria és a széles kerékívek stabil és magabiztos megjelenést biztosítanak, miközben a praktikumot és a sokoldalúságot is előtérbe helyezik.

Az autó belső tere a prémium minőség és a kényelem jegyében készült. A finom bőr ülések és a jól megmunkált műszerfal elegáns és exkluzív környezetet teremtenek. Az ülések kényelmesek és ergonomikusak, hosszabb utazások során is maximális kényelmet biztosítanak. Az E53 X5 belső terének tervezésekor a BMW különös figyelmet fordított a vezető és az utasok kényelmére, valamint az intuitív kezelhetőségre. A középkonzol és a műszerfal könnyen áttekinthető, a legfontosabb funkciók pedig egyszerűen elérhetők.

A motorválaszték változatos volt, és mindenki megtalálhatta a számára legmegfelelőbb teljesítményt. Az E53 X5-ben többféle benzin- és dízelmotor is elérhető volt, beleértve a négyhengeres, hathengeres és V8-as motorokat. Az alapmodellek gazdaságosak és dinamikusak voltak, míg az erősebb motorok lenyűgöző teljesítményt nyújtottak, amely a BMW-re jellemző vezetési élményt kínálta. Az xDrive összkerékhajtási rendszer biztosította a kiváló tapadást és stabilitást minden útviszony mellett, így az autó kiválóan alkalmas volt városi és terepkörülményekre egyaránt.

Az E53 BMW X5 világítási rendszere is figyelemre méltó volt. Az autó halogén fényszórókkal érkezett, amelyek megfelelő fényerőt és látási távolságot biztosítottak. Az opcionális xenon fényszórók azonban jelentős javulást kínáltak, erősebb és tisztább fényt bocsátottak ki, ami különösen hasznos éjszakai vezetés során. A xenon fényszórók, vagy HID (High-Intensity Discharge) lámpák, nagyobb fényerőt és hosszabb élettartamot biztosítottak a hagyományos halogén lámpákhoz képest, növelve ezzel a vezetési biztonságot.

A hátsó világítás szintén kiemelkedő volt. Az E53 hátsó lámpái, irányjelzői és féklámpái mind fontos szerepet játszottak abban, hogy az autó jól látható legyen a többi közlekedő számára. A modern LED technológia elterjedése óta sok tulajdonos döntött úgy, hogy halogén izzóit LED-ekre cseréli, mivel azok erősebb fényt és hosszabb élettartamot biztosítanak.

A belső világítás is jelentős szerepet játszott az E53 X5 kényelmében. Az autó belső világítása kellemes atmoszférát teremtett, ami különösen hasznos volt éjszakai utazások során. A műszerfal és a középkonzol háttérvilágítása biztosította, hogy minden fontos információ könnyen és gyorsan leolvasható legyen, növelve ezzel a vezetési biztonságot.

A 1999-es BMW X5 (E53) egy olyan autó, amely nemcsak a sportos vezetési élményt és a luxust kínálta, hanem a mindennapi használat során is kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Az autó világítási rendszere jelentős szerepet játszott abban, hogy az X5 minden körülmények között biztonságos és jól látható legyen. Amikor a fényforrások cseréjére kerül sor, a Lumenet kínálatában megtalálhatók az E53 BMW X5 világítási rendszereihez szükséges kiváló minőségű halogén és xenon izzók, valamint LED kiegészítők, amelyek biztosítják, hogy autód mindig a legjobb fényben tündököljön, és maximális biztonságot nyújtson minden útviszony mellett.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket