Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

BMW M3 (E46) 2001 autó izzó

A BMW M3 (E46) 2001 egy igazi klasszikus a sportautók világában, amely a teljesítmény és a precíz mérnöki munka tökéletes kombinációját nyújtja. Az autó világítási rendszere, különösen a fényszórói és az izzók, kiemelten fontos szerepet játszanak a biztonság és a megjelenés szempontjából. Ebben a modellben a világítástechnológia a kor technikai színvonalának megfelelően fejlett, ugyanakkor ma is van lehetőség a modernizálásra és a hatékonyság növelésére korszerű izzókkal.

A 2001-es BMW M3 (E46) fényszórói hagyományosan halogén izzókkal voltak felszerelve, de sok esetben a tulajdonosok korszerűbb xenon vagy LED izzókra cserélték őket a jobb fényerő és a hosszabb élettartam érdekében.

A halogén izzók széles körben elterjedtek voltak az autóiparban a 2000-es évek elején. Ezek az izzók viszonylag olcsók, könnyen cserélhetők és megfelelő fényerőt biztosítanak. Azonban az élettartamuk és energiahatékonyságuk nem olyan jó, mint a modern LED vagy xenon izzóké.

A xenon izzók (más néven HID, High-Intensity Discharge) sokkal erősebb fényt biztosítanak, mint a hagyományos halogén izzók, és hosszabb élettartammal rendelkeznek. A xenon izzók által kibocsátott fény kékesfehér, amely jobb látási viszonyokat biztosít éjszakai vezetés során. Az E46 M3 modell esetében sokan választják a xenon izzókra való áttérést, mivel ezek jelentős javulást hoznak a fényerő és a láthatóság terén.

A LED izzók a legmodernebb és leghatékonyabb világítástechnológiai megoldások közé tartoznak. Hosszú élettartamuk, alacsony energiafogyasztásuk és kiváló fényerő-jellemzőik miatt egyre népszerűbbek. A BMW M3 (E46) modellben a halogén vagy xenon izzók helyettesítésére is használhatók LED izzók, amelyek nemcsak a megjelenést frissítik fel, hanem növelik a biztonságot is.

Az E46 M3-ban található helyzetjelzők és belső világítás izzói szintén modernizálhatók LED izzókkal. A LED technológia alkalmazásával a belső tér világítása fényesebb és energiatakarékosabb lesz, miközben hosszabb élettartamot is biztosít.


A 2001-es BMW M3 (E46) esetében a fényszórók H7-es típusú halogén izzókat használnak. Ha xenonra vagy LED-re szeretnéd cserélni, akkor a megfelelő adapterek és átalakító készletek szükségesek a megfelelő működéshez.

Az izzók cseréje egyszerű folyamat lehet, de fontos a megfelelő minőségű és típusú izzó kiválasztása. A Lumenet kínálatában minden szükséges izzót megtalálsz, amely a BMW M3 (E46) világítási rendszeréhez szükséges. A kiváló minőségű izzók hosszú távon is megbízható és hatékony megoldást nyújtanak, így biztosítva, hogy autód mindig a legjobb fényviszonyokat biztosítsa.

Amikor az M3 (E46) izzóinak cseréjéről van szó, fontos figyelembe venni az izzók fényerejét, élettartamát és energiahatékonyságát. A megfelelő izzókkal az autód világítása nemcsak biztonságosabb lesz, hanem a megjelenése is korszerűbb és esztétikusabb lesz. A Lumenet szakértői segítenek kiválasztani az ideális izzókat, hogy az autód világítási rendszere hosszú távon is megbízható és hatékony legyen.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket