Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

BMW 7 autó izzó

A BMW 7-es sorozat a BMW zászlóshajója, amely a luxusautók piacán a legmagasabb színvonalat képviseli. A 7-es sorozat elsődleges célja, hogy a legkiválóbb vezetési élményt és kényelmet nyújtsa mind a vezető, mind az utasok számára. Ez a modell a BMW luxus, innováció és technológiai kiválóság iránti elkötelezettségének tökéletes megtestesítője.

A BMW 7-es sorozat története 1977-ben kezdődött, amikor az első generáció megjelent. Azóta a modell számos fejlesztésen ment keresztül, és a legújabb generációk már olyan innovációkkal és technológiai újításokkal vannak felszerelve, amelyek messze túlmutatnak a versenytársakon. A legújabb generációkban a BMW különös figyelmet fordított a környezetbarát technológiákra, így a hibrid és elektromos hajtásláncok is megtalálhatók a kínálatban.

Az újabb 7-es sorozat modelljei lenyűgöző dizájnnal rendelkeznek. Az autók elegáns vonalvezetése, széles és alacsony kiállása, valamint a BMW jellegzetes veséje és LED fényszórói azonnal magával ragadják a figyelmet. Az áramvonalas tetővonal, a finoman megformált karosszériaelemek és a prémium anyagok használata mind hozzájárulnak az autó exkluzív megjelenéséhez.

A motorválaszték a BMW 7-es sorozat esetében széles és változatos. Az alapváltozatoktól kezdve, amelyekben 3.0 literes sorhatos motor található, egészen a csúcsmodellekig, mint például a 4.4 literes V8-as motorral szerelt változatok, minden motor kiváló teljesítményt és gyorsulást kínál. A legújabb generációkban már hibrid hajtásláncok is elérhetők, amelyek csökkentik a károsanyag-kibocsátást és javítják az üzemanyag-hatékonyságot. Az erősebb változatok, mint az M760Li xDrive, lenyűgöző teljesítményt nyújtanak, a 6.6 literes V12-es motorral, amely több mint 600 lóerőt biztosít, és lenyűgöző vezetési élményt garantál.

A BMW 7-es sorozat belső tere a luxus és a kényelem megtestesítője. Prémium minőségű anyagok, bőrülések, valamint fa és alumínium díszítések alkotják az utastér látványát és érzését. Az ergonomikus műszerfal és a központi konzol kialakítása intuitív, a vezető minden funkciót könnyedén elérhet. Az iDrive rendszer, amely a szórakoztató és információs funkciók kezelésére szolgál, szintén megtalálható a 7-es sorozatban, és számos vezetést segítő technológia, mint például a navigációs rendszer, a parkolóradar és a fejlett biztonsági rendszerek is elérhetők. Az utastér tágas és kényelmes, a hátsó ülések különösen nagy teret és komfortot biztosítanak, különösen a hosszú tengelytávú változatok esetében.

A vezetési élmény terén a 7-es sorozat különösen kiemelkedő. Az autó precíz kormányzása és kifinomult futóműve lehetővé teszi a pontos és magabiztos kanyarodást, míg a hátsókerék-meghajtás dinamikus vezetési élményt nyújt. Az adaptív futómű és az elektronikus stabilitáskontroll rendszer tovább növelik az autó stabilitását és kezelhetőségét, különösen nagy sebességnél és kanyarokban. Az xDrive összkerékhajtás is elérhető, amely még nagyobb stabilitást és kezelhetőséget biztosít különböző útviszonyok között.

A világítástechnika terén a BMW 7-es sorozat is az élvonalban jár. A modern LED és adaptív fényszórók kiváló fényerőt és hosszú élettartamot biztosítanak, miközben a nappali menetfények növelik az autó láthatóságát és biztonságát nappal is. Az adaptív fényszórók követik az útkanyarulatokat, így mindig a legjobb megvilágítást nyújtják a vezető számára, ami különösen fontos éjszaka és rossz látási viszonyok között.

A Lumenet kínálatában megtalálhatod a BMW 7-es sorozat számára megfelelő világítástechnikai megoldásokat, amelyek növelik az autó biztonságát és esztétikai megjelenését. Érdemes figyelembe venni a különböző színhőmérsékleteket és a színvisszaadási indexet (CRI), hogy a lehető legjobb látási viszonyokat biztosítsd magadnak. Válassz olyan fényforrásokat, amelyek hosszú élettartamúak és energiahatékonyak, hogy autód világítása mindig a legjobbat nyújtsa számodra.

A BMW 7-es sorozat választásakor érdemes figyelembe venni az egyéni igényeket és vezetési szokásokat. Ha szereted a luxus vezetési élményt és a kifinomult technológiát, miközben fontos számodra a tágas és kényelmes utastér, ez a modell tökéletes választás számodra. A 7-es sorozat nem csak egy autó, hanem egy életstílus is, amely a luxust, a stílust és a dinamizmust képviseli. A Lumenet szakértői pedig mindig szívesen segítenek a megfelelő világítástechnikai megoldások kiválasztásában, hogy autód minden körülmények között a legjobb fényviszonyokat biztosítsa számodra.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket