Belépés
Kiemelt ajánlat LumenExpressz Árajánlat Személyes átvétel Help B2B Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Regisztráció
Belépés
Szűrés
Összehasonlítás
Kedvencek
Termék kategóriák

Alfa Romeo Brera autó izzó

Az Alfa Romeo Brera, amely 2006 és 2011 között készült, egy igazán figyelemre méltó olasz sportkupé, amelyet a legendás Giugiaro tervezett az Italdesign stúdióban. A Brera formavilága egyedülálló kombinációját nyújtja az Alfa Romeo hagyományos vonalvezetésének és a modern dizájnelemeknek. A markáns hűtőmaszk, a lejtős tetővonal, és a széles hátsó rész azonnal felismerhetővé teszi az utakon.

A Brera különösen azzal tűnik ki, hogy tradicionális halogén mellett  xenon fényszórókat is használt. Ez abban az időben, amikor a Brera készült, a legjobb elérhető világítástechnológia volt, ami lehetővé tette a gyártó számára, hogy hatékony és erős fényforrást biztosítson a jármű számára. A Brera fényszórói elegánsan illeszkedtek az autó frontjához, ami nemcsak a láthatóságot javította éjszaka, hanem a jármű esztétikáját is növelte.

A hátsó lámpák tervezése szintén kiemelkedő, ahol a Brera karakteres, ívelt formái folytatódni látszanak. A lámpatestek geometriája és elrendezése egyértelműen az Alfa Romeo dizájnnyelv részét képezi, amely hozzájárul az autó dinamikus megjelenéséhez és azonnal felismerhető identitásához. Bár nem rendelkeztek LED technológiával, a Brera lámpái továbbra is hatékony világítást biztosítottak, ami kiemeli az autó eleganciáját és sportosságát.

A Brera motorpalettája változatos volt, a 2.2 literes JTS benzines motortól kezdve, a 3.2 literes V6 motorig, amely lenyűgöző teljesítményt nyújtott. Az autó 4410 mm hosszú, 1830 mm széles és 1341 mm magas méreteivel nemcsak esztétikailag volt figyelemre méltó, hanem a belső tér kialakításában is teret engedett a kényelem és a funkcionalitás kombinációjának.

Összességében az Alfa Romeo Brera nem csak egy sportkupé volt; egy műalkotás, amely az olasz autógyártás és formatervezés csúcspontját képviseli, még ha az autóvilágítás terén nem is alkalmazott akkoriban forradalmi LED technológiát. A Brera így a modern autógyártás egyik emlékezetes fejezetét jelenti, amely a dizájn és a teljesítmény harmonikus egyesítésével tiszteleg a márka öröksége előtt.

Kérd a legjobb ajánlatokat e-mailben
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal!

Megnézem a terméket