Belépés
Termékek
Akció Márkák Lakásfelújítási támogatás 2021 Info PontNeked Árajánlat Ügyintézés Blog Szállítási költségek Üzletünk Kupon
Belépés
Kedvencek
Termék kategóriák

WY5W izzó sárga

Magyarország legnagyobb WY5W izzó kínálata, azonnal, raktárról: standard gyári minőségű, különleges fényhatású Osram Philips, GE, Narva, Neolux WY5W autóizzók árgaranciával. Bizonytalan vagy abban, hogy WY5W izzó való a gépkocsidba? Próbáld ki prémium autóizzó keresőnket, mely segítségével autód bármely izzójának foglalat típusát be tudod azonosítani!

Gyári minősgégű, standard WY5W izzó
Az autószerelő izzó. Semmit nem tud, de olcsó és megbízható. A gyártók jellemzően ilyen izzótípusokkal szerelik gyárilag az autókat. A kategória egyik legkedveltebb terméke az Osram által gyártott, kiváló ár/érték arányú Osram Original Line 2827 WY5W izzó.

 

Különleges fényhatású WY5W izzó
Az Osram Diadem Chrome 2827DC jelzőizzó kétszínűségéért nem haragudhatunk. A speciális bevonatnak köszönhetően, megőrizheted az autód stílusát, hiszen csak üzem közben sárga a bura, alaphelyzetben kitűnően illeszkedik az új formatervezett nagy áttetsző lámpatestekbe. Elfelejtheted a tojás sárga az új design-ba nem illő hagyományos WY5W izzókat. Az Osram Diadem Chrome jelzőizzók ECE engedélyesek, közúton használhatók. Ha nem tetszik az autódba a tojás sárga hagyományos WY5W jelzőizzó, válaszd az Osram Diadem Chrome izzóit, elégedett leszel az eredménnyel.

 

 

Off-road WY5W LED
A WY5W izzók elterjedése, és a gépjármű világításban bekövetkezett forradalmi változások a WY5W izzókat sem kerülték el. A technika fejlődésével, megvalósulhatott a megfelelő méretben a WY5W retrofit fényforrás, ami napjainkba sikeresen helyettesíti a hagyományos wolframszálas elődjét. A LED technológia előnyei egyaránt megmutatkoztak az élettartamban. A jelenlegi szabályozások Off-Road kategóriába sorolják a WY5W LED lámpákat közúti forgalomban nem használhatók. Az autó belső terében ellenben mindenféle korlátozás nélkül használhatóak. A LED retrofit fényforrások a gyártók által retrofit módon cserélhetőek a hagyományos jelzőizzókkal. Egyedül a fejlett autók világítás felügyeleti rendszere akadályozhatja a helyes működést, ilyen esetben használjunk Canbus ellenállást, a hibás működés és a hibajel elhárítására.

 

Mit jelent W2,1x9,5d?
A WY5W a köznyelvben sárga üvegfejű izzóként ismert jelzőizzó. A W2,1x9,5d szó valójában az izzó fejelésének méreteire és a dupla árambevezetőre utal. Tehát a WY5W foglalatba W2,1x9,5d fejelésű izzó való.

 

WY5W

 

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal