Belépés
Termékek
Születésnapi árak! Premilum Club B2B Info Online Ügyintézés Márkák Árajánlat Ismerj meg minket! Kupon Általános szerződési feltételek Adatkezelési tájékoztató Pályázat
Belépés
Szűrés
Kedvencek
Termék kategóriák

WY5W izzó sárga

Magyarország legnagyobb WY5W izzó kínálata, azonnal, raktárról: standard gyári minőségű, különleges fényhatású Osram Philips, GE, Narva, Neolux WY5W autóizzók. Bizonytalan vagy abban, hogy WY5W izzó való a gépkocsidba? Próbáld ki prémium autóizzó keresőnket, mely segítségével autód bármely izzójának foglalat típusát be tudod azonosítani!

Gyári minőségű, standard WY5W izzó
Az autószerelő izzó. Semmit nem tud, de olcsó és megbízható. A gyártók jellemzően ilyen izzótípusokkal szerelik gyárilag az autókat. A kategória egyik legkedveltebb terméke az Osram által gyártott, kiváló ár/érték arányú Osram Original Line 2827 WY5W izzó.

 

Különleges fényhatású WY5W izzó
Az Osram Diadem Chrome 2827DC jelzőizzó kétszínűségéért nem haragudhatunk. A speciális bevonatnak köszönhetően, megőrizheted az autód stílusát, hiszen csak üzem közben sárga a bura, alaphelyzetben kitűnően illeszkedik az új formatervezett nagy áttetsző lámpatestekbe. Elfelejtheted a tojás sárga az új design-ba nem illő hagyományos WY5W izzókat. Az Osram Diadem Chrome jelzőizzók ECE engedélyesek, közúton használhatók. Ha nem tetszik az autódba a tojás sárga hagyományos WY5W jelzőizzó, válaszd az Osram Diadem Chrome izzóit, elégedett leszel az eredménnyel.

 

 

Off-road WY5W LED
A WY5W izzók elterjedése, és a gépjármű világításban bekövetkezett forradalmi változások a WY5W izzókat sem kerülték el. A technika fejlődésével, megvalósulhatott a megfelelő méretben a WY5W retrofit fényforrás, ami napjainkba sikeresen helyettesíti a hagyományos wolframszálas elődjét. A LED technológia előnyei egyaránt megmutatkoztak az élettartamban. A jelenlegi szabályozások Off-Road kategóriába sorolják a WY5W LED lámpákat közúti forgalomban nem használhatók. Az autó belső terében ellenben mindenféle korlátozás nélkül használhatóak. A LED retrofit fényforrások a gyártók által retrofit módon cserélhetőek a hagyományos jelzőizzókkal. Egyedül a fejlett autók világítás felügyeleti rendszere akadályozhatja a helyes működést, ilyen esetben használjunk Canbus ellenállást, a hibás működés és a hibajel elhárítására.

 

Mit jelent W2,1x9,5d?
A WY5W a köznyelvben sárga üvegfejű izzóként ismert jelzőizzó. A W2,1x9,5d szó valójában az izzó fejelésének méreteire és a dupla árambevezetőre utal. Tehát a WY5W foglalatba W2,1x9,5d fejelésű izzó való.

 

WY5W

 

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal

Bezárom a videót
Megnézem a terméket