Belépés
Termékek
Info PontNeked Árajánlat Ügyintézés Szállítási költségek Üzletünk Blog Kupon
Belépés
Kedvencek
Termék kategóriák
Lakásvilágítás
LED
Autó Izzó
Márkák
Kompakt fénycső / Fénycső
Ipari világítás

Tungsram autóizzó

Az 1896-ban alapított Tungsram, újra prémium kategóriájú európai márkaként van jelen, és Magyarországon, bővíti, illetve folytatja az eddigi tevékenységét. A napjainkba innovációkban gazdag autólámpa gyártás, nem jelent akadályt a megújuló márkának. Ezen felül ismerjük, hogy a Tungsram jó barátságban van az autóvilágításban fontos szerepet játszó, üveggel, és fémmel, ami jelentős szabadságot ad a termékfejlesztési oldalon. A Tungsram kommunikációjából kiderül, hogy jelentős teret engednek az autóvilágításban folyamatosan fejlődő LED technológiának.

Az egyre megújuló portfólióban jelentős szerepet kaptak a prémium autólámpák. A Megalight Ultra, és Sportlight Ultra típusok mellett megjelennek új innovatív termékek, mint a Sportlight Extreme izzó család, ami a maga nemében egyedülálló.

Az öt magyarországi gyárral, és közel 500 beszállítóval rendelkező Tungsram, gyors reakcióidővel, prémium termékekkel erős szereplője az autóvilágítási piacnak. A 120 éves múlttal rendelkező Tungsram márka tökéletes szlogennel tér vissza napjainkba: "Örökségünk az innováció", példaként mutatva a Tungsram menedzsment kreatív jövő képére.

Iratkozz fel ragyogó ajánlatainkra
és megajándékozunk egy kuponcsomaggal