Új jelszót kérek

Termékek


Philips 30188/11/16 Ecomoods mennyezeti lámpa 1x2GX13 40W
Philips 30188/11/16 Ecomoods mennyezeti lámpa 1x2GX13 40W

Alakítsd át otthonod a színek sokaságával. Ez a lenyűgöző króm Ecomoods mennyezeti lámpa három színszűrőt tartalmaz. Az alkalomtól függően változtathatod a fény színét, legyen szó akár családi összejövetelről, akár egy meghitt vacsoráról.

 

 

Akár 80%-os energia-megtakarítás

A fénycsővilágítás nagy előnye az energiatakarékosság. A kompakt fénycső a hagyományos izzó energiafogyasztásának mindössze egyötödét használja fel. Ezért ha az otthonodban található összes hagyományos izzót Philips fénycsővilágításra cseréled, akár 80%-kal is csökkentheted villanyszámlád!

 

 

Különösen hosszú élettartamú izzó

Tartozék Philips izzó különösen hosszú, akár 12 000 óra élettartammal.

 

 

Erős és megbízható Tartósságra tervezve.

A Philips Ecomoods lámpakollekció minden egyes darabja kiváló minőségű anyagokból és alkatrészekből áll. Egy tartós, csúcsminőségű lámpát tudhatsz magáénak, amelynek élettartama valóban lenyűgöző.

 

 

Stílusos és kortárs kialakítás

A legtöbb nagyméretű és nem esztétikus energiatakarékos termékkel szemben az Ecomoods lámpák letisztult, modern formavilágúak. A karcsú, sikkes megjelenés gondos tervezés eredménye, melynek célja a forma és a funkció tökéletes egységének kialakítása volt.

 

 

Szórt, meleg fehér fény

A fényforrás a legújabb Philips energiatakarékos világítástechnika használatával gondoskodik a természetes, meleg fehér fényről. Meleg, fehér szórt fénnyel világítja meg szobádat, ötvözve a funkcionalitást és a környezettudatosságot. A szórt fény tökéletes az általános megvilágításhoz.

 

 

Színes szűrők mellékelve

A lámpa állítható fényével minden alkalomhoz megfelelő hangulatot teremthetsz. A mellékelt színszűrőkkel a fehér mellett további színek közül választhat.

 

 

Króm

A króm tükörhatású fémes ezüst megjelenésével ragyogást visz bármely belső térbe.


Kérdezz, írd meg a véleményed
Név
E-mail cím (Nem jelenik meg az oldalon!)
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről

© 2011-2016. Lumenet Kft.      |      1163 Budapest Cziráki út 26-32.   |      Minden jog fenntartva.      |      Belépés  |  Online jogaid    |    ÁSZF     |   Rólunk    |    Szállítási költségek    |    Gyere be üzletünkbe!

Lumenet®