Új jelszót kérek

Termékek


Philips Ecovision fényszóró lámpa bura felújító szett
Philips Ecovision fényszóró lámpa bura felújító szett

Fontos a külső is.

A Philips Ecovision lámpafelújító szett az egyik legkeresettebb, egyszerűen használható lámpabura restauráló. A Philips Ecovison készlet, megfelelő minőségben és tartósan képes megújítani és ezzel növelni a lámpatest fényáteresztő képességét.


Kérdezz, írd meg a véleményed
Név
E-mail cím (Nem jelenik meg az oldalon!)
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
5
Horváth Marcell
2017.10.15 17:16
Sziasztok. Én sem voltam túl bizakodó de megvettem és nem estem csak ugy neki sok video megnézése után szántam rá időt bár lámpáim még mérsékelt fakóban voltak az eredmény szalon szerű lett. 1.5 óra alatt megvoltam velük és fóliáztatom a nagyon közel jővőben.
Ajánlom.

4
Sanyi - Lumenet
2017.08.31 14:45
Kedves Maty!

Örülünk, hogy elégedett vagy. A Philips Ecovision fényszóró lámpa bura felújító szett az a termék, amivel másfél óra alatt Te magad tettél a biztonságért, és egyben javítottad az autód esztétikai megjelenését. Most néhány évig ismét az utat fogod világítani a lámpával, és nem a karcokat. :-)
Ahogy írod sok víz kell hozzá, erre érdemes felkészülni, illetve a különböző érdességek váltásakor a vizet kicserélni. Ami még fontos, hogy rá kell szánni az időt, mert csak úgy érhető el eredmény.

3
Maty
2017.08.30 13:13
Nem volt túl nagy bizodalmam a termékkel kapcsolatban, de tettem egy próbát, és bevált. Van vele munka, de nagyon szépen fel lehet vele csiszolni, és polírozni a bemattult, elsárgult fényszórót. Nekem mondjuk a papíron fél óra munka, kb. másfél óra volt, de az eredmény szuper lett, azt sajnálom, hogy nem fotóztam le előtte és utána. Az útmutató nem írja, de alaposan kell vizezni, miközben csiszoljuk, a videón ezt már jól mutatják.
2
Sanyi - Lumenet
2017.02.20 17:01
Kedves Simon Balázs!

Ez a készlet a lemattult fényszóróbúrád javítására alkalmas. A csomag tartalmaz két lámpára elegendő polírkészletet, segédanyagokkal, és a polírozás végére egy UV-védelmet nyújtó folyadékot. A dobozban találsz egy képes leírást a használatáról, illetve pl. a https://www.youtube.com/watch?v=qpkt3FeNPgg oldalon akár megnézhetsz egy felújítást.

1
Simon Balázs
2017.02.16 12:43
Üdv!

Érdekel ez a termék de sajnos nem találok róla komolyabb leírást.
Pontosan mit tartalmaz a csomag és milyen hibák/sérülések javítására használható?

© 2011-2016. Lumenet Kft.    |   Az Év Internetes Kereskedője 2018   |   1163 Budapest Cziráki út 26-32. EMG ipartelep   |   Minden jog fenntartva.   |   Belépés   |   Online jogaid   |   Cookie beállítások   |   ÁSZF   |   Rólunk   |    Szállítási költségek   |   Személyes átvétel

Lumenet®