Új jelszót kérek
Philips
Osram
Megaman
Mean Well
B.E.G. Luxomat
GE Lighting
Sylvania

Mi vagyunk a szűrő

Csak olyan terméket értékesítünk, melyeket – az évtizedes szaktudásunk mellett – jó szívvel ajánlunk Neked . Legyen szó a világítástechnika bármely területéről, a Lumeneten kizárólag prémium minőségű terméket találsz.

Ti mondtátok

Nekünk az az „üzlet”, ha Te elégedett vagy velünk, mihamarabb visszatérsz hozzánk és elmondod vásárlói élményed barátaidnak is.

Kádár Péter (32)

Hatalmas kínálat, remek árak, gyors szállítás, segítőkész, hozzáértő csapat!

TENNER TAMÁS (NEW DUETT KFT.)

Mert minden működik. A rendelés, a szállítás, a support. Nagy kincs ez manapság!!
Termékeik minőségéről kár beszélni. Világmárkák magas minőségű termékeit forgalmazzák.

JÁNOSI ANDRÁS (LUMOCONCEPT KFT.)

László és István csapata évek óta legfőbb fényforrás beszállítónk.
Szakmai támogatásuk számtalan helyzetben mozdította előre munkánkat. Jó szívvel ajánlom őket!

Ravasz Péter

Számomra a legjobbak vagytok. Pontosság, gyorsaság, minőség. Ezekre lehet itt számítani. A garancia pedig nem jól hangzó reklámfogás, hanem tényleg működik!

Lubrincz Erik

Segítőkész munkatársak, gyors válaszidő, minőségi termékek! Garanciális ügyekben mindent megtesznek az ügyfél elégedettségéért! Raktáron lévő árut 1 munkanap alatt szállítják.

Gergácz Roland (Polluxled Kft.)

Számomra kritérium volt, hogy olyan partnerekkel kerüljek kapcsolatba, akik nem alacsony és kétes minőségű termékekkel dolgoznak, hanem kizárólag elismert gyártók fényforrásaival.

Bízhatsz bennünk !

A Lumenet jogelődje, a Vilagitas.eu 2012-es indulása óta több mint 50 000 online rendelést szolgált ki és az alábbi szakmai díjakat szerezte meg.
Olyan színvonalon fogunk kiszolgálni Téged, ahogy az alábbi elismerések alapján elvárhatod tőlünk.

Termékek


Philips X-tremeVision +130% H7 55W 12972XV 2db/csomag
Philips X-tremeVision +130% H7 55W 12972XV 2db/csomag

A Philips X-treme Vision fényszóróizzókat ragyogó fehér színe, és a standard halogén izzónál jóval nagyobb világítási jellemzői kedvelté tették a vásárlók körébe. A 3500-3700K színhőmérséklet nem a legmagasabb, de a +130%-kal nagyobb megvilágítás mellett már elfogadható, nem kell tartanunk, hogy sárgás képet kapunk. A biztonságot is szem előtt tartva a Philips sikerrel egyesítette az emelt fényt az élettartammal. Hosszan látni, és hosszan látszani, ami akár a család mottója is lehet. A járművek előtt a biztonságos közlekedéshez megvilágított útszakasz ideális távolsága 75-100 méter, a Philips X-treme Vision izzók ezen távolságon növelik a hasznos megvilágítást, csökkentve a reakcióidőt. A Philips X-treme Vision izzók is speciális kvarcüveg technológiával ellátott 13 bar belső nyomással működő halogének. A technológiának köszönhetően sikerült egy magas világítási értékekkel rendelkező az emelt fényerősségű izzók relatív hosszú élettartamú izzót alkotni. A Philips X-treme Vision izzóknál megjelenő Tc szerinti 450 órás élettartam, megközelíti egy standard izzó hasznos élettartamát, ami a közlekedésben 50km/h sebességnél, 22500 megtett km-t jelent.

 

 

- Erőteljes fény akár 130%-al fényesebb a standard halogén fényforrásokhoz képest.

- Hosszú Tc szerint akár 450 órás üzemidő, 13,2V feszültségen tesztelve.

- A magas 13 bar belső nyomásnak köszönhetően kiváló világítási jellemzők, és rendelkezésre állási idő.

- Az X-treme Vision lámpák, rövidebb reakcióidőt, nagyobb biztonságot jelentenek az utakon.


Kérdezz, írd meg a véleményed
Név
E-mail cím (Nem jelenik meg az oldalon!)
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
7
Viktor
2018.01.09 22:03
Kedves Lumenet
Tudom nem teljesen ide tartozik csak érdeklödöm, hogy PIAA termékeket terveznek-e esetleg forgalmazni? (pl.: PIAA Xtreme White Plus H7)

6
Sanyi - Lumenet
2018.01.09 21:39
Kedves Perusza Márk!

Köszönjük hogy ilyen részletesen megosztottad velünk a tapasztalataidat.
További biztonságos km-eket!
:-)

5
Perusza Márk
2018.01.09 14:57
Ha jól emlékszem, 2017. márciusában vettem meg a Philips XtremeVision-t és a mai napig nem bántam meg. A gyári és e között a különbség óriási.

Tapasztalataim:
- hatalmas fényerővel rendelkezik, a tompítottal marha messzire el lehet látni, ugyan ennek a reflektor (H1) verziójával pedig kb a baglyokat le lehet világítani a fáról
- sajnos nem olyan fehér a fénye, mint ahogyan azt beharangozta a Philips, de a gyári halogén izzónál mindenképpen fehérebb színt ad
- attól függetlenül, hogy mekkora fényereje van, nem vakítja el a szembejövőt, legalábbis én kipróbáltam úgy, hogy a saját autómmal szembe mentem egy másik autóval este, lakott területen kívül, bár volt, aki finnyás volt e téren, és villogtatott érte, de ez 10-ből 2 eset
- Az üzemidőről sajnos egyelőre csak annyit tudok nyilatkozni, hogy március óta nem észleltem hibát, tehát nem égett ki az izzó, ami annyit jelent, hogy 10 és fél hónapot futott eddig, DE megjegyezném azt, hogy én nappal, városon belül-és kívül nem használom a tompított világítást, mert van gyári menetfény az autómon, este viszont értelem szerűen igen, vagyis nekem, illetve olyannak, aki hasonló szituációba fog kerülni, több ideig fogja tudni használni majd

Nagy vonalakban, én úgy érzem, hogy teljesen jó vétel volt számomra, én meg vagyok elégedve vele, bár szerintem kissé túlárazott, ettől függetlenül bátran merem ajánlani mindenkinek, aki több fényt akar. :)

4
Kovács Miklós
2018.01.02 19:09
Sajnos Gábornak van igaza!....kb 1000ft se ér mellesleg nekem 2 doboz kellett venni már nagyon bánom. Keresek valami jót
3
Gabor
2017.01.04 13:38
Én a mai napon vettem ezt az izzot, azzal a reménnyel, hogy fehér fényű, mert ugye ez van ráírva. Köze nincs a fehér színhez, senkinek nem ajánlom!
2
Csizmadia László
2016.11.16 23:45
Nagyon erős, nagyon szép fénye van, kicsit sárgás de akit ez nem zavar annak tudom ajánlani. Az élettartama is elég jó, 1 éve használom már és még bírja!
1
Sárközi Balázs
2016.08.09 19:28
Üdvözlöm!

Opel Vectra C típusú autóhoz megfelelő a H7-es izó?

Köszönöm válaszukat.

© 2011-2016. Lumenet Kft.      |      1163 Budapest Cziráki út 26-32. EMG ipartelep      |      Minden jog fenntartva.      |      Belépés  |  Online jogaid    |    ÁSZF     |   Rólunk    |    Szállítási költségek    |    Személyes átvétel

Lumenet®

A Lumenet további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.