Új jelszót kérek
Költözik a Lumenet Bízhatsz bennünk!

Mennyiségi

kedvezmény

100%

megbízhatóság

Gyors

szállítás

Philips
Osram
Megaman
Mean Well
B.E.G. Luxomat
GE Lighting
Sylvania

Mi vagyunk a szűrő

Csak olyan terméket értékesítünk, melyeket – az évtizedes szaktudásunk mellett – jó szívvel ajánlunk Neked . Legyen szó a világítástechnika bármely területéről, a Lumeneten kizárólag prémium minőségű terméket találsz.

Ti mondtátok

Nekünk az az „üzlet”, ha Te elégedett vagy velünk, mihamarabb visszatérsz hozzánk és elmondod vásárlói élményed barátaidnak is.

Kádár Péter (32)

Hatalmas kínálat, remek árak, gyors szállítás, segítőkész, hozzáértő csapat!

TENNER TAMÁS (NEW DUETT KFT.)

Mert minden működik. A rendelés, a szállítás, a support. Nagy kincs ez manapság!!
Termékeik minőségéről kár beszélni. Világmárkák magas minőségű termékeit forgalmazzák.

JÁNOSI ANDRÁS (LUMOCONCEPT KFT.)

László és István csapata évek óta legfőbb fényforrás beszállítónk.
Szakmai támogatásuk számtalan helyzetben mozdította előre munkánkat. Jó szívvel ajánlom őket!

Ravasz Péter

Számomra a legjobbak vagytok. Pontosság, gyorsaság, minőség. Ezekre lehet itt számítani. A garancia pedig nem jól hangzó reklámfogás, hanem tényleg működik!

Lubrincz Erik

Segítőkész munkatársak, gyors válaszidő, minőségi termékek! Garanciális ügyekben mindent megtesznek az ügyfél elégedettségéért! Raktáron lévő árut 1 munkanap alatt szállítják.

Gergácz Roland (Polluxled Kft.)

Számomra kritérium volt, hogy olyan partnerekkel kerüljek kapcsolatba, akik nem alacsony és kétes minőségű termékekkel dolgoznak, hanem kizárólag elismert gyártók fényforrásaival.

Bízhatsz bennünk !

A Lumenet jogelődje, a Vilagitas.eu 2012-es indulása óta több mint 50 000 online rendelést szolgált ki és az alábbi szakmai díjakat szerezte meg.
Olyan színvonalon fogunk kiszolgálni Téged, ahogy az alábbi elismerések alapján elvárhatod tőlünk.

Termékek


Philips RacingVision H4 +150% 12342RVS2 2db/csomag
Philips RacingVision H4 +150% 12342RVS2 2db/csomag
Elérhetőség:  93 csomag
9.779 Ft
Akció: 5.690 Ft
Az akció kezdete: 2017.03.20
Vége: 2017.04.05

Kérdezz, írd meg a véleményed
Név
E-mail cím (Nem jelenik meg az oldalon!)
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
2
Takács József
2017.01.04 15:50
Pozitívumok:
Tompítottként a fényképe rendkívül jól körülhatárolt, a bevilágított terület valóban észrevehetően világosabb. Viszont a szórt fénye nagyon kicsi (az Extremevisonhöz és a Nightbreakerekhez képest főleg). Tetszik a tompított fény erőssége és az, hogy biztosan nem vakítja az előttem haladókat, szinte vág a kontraszt a bevilágított terület határán. De!

Negatívumok:
Távolsági fénye erősen zöldes-kékes, engem már zavar, mert káprázó érzésem van tőle, főleg 20-25km után. Valamint mindkét módban előjön a Tungsram-GE Megalight izzókét is meghaladó "koszos tábla" effekt, ami érdekes módon az ExtremeVision 130% esetén a legkisebb az emelt fényű izzók esetében.

(Ez a "koszos tábla effekt" szinte olvashatatlanná teszi a táblákat mesziről, már csak egészen közelről olvasható és eddig az ExtremeVision kivételével minden emelt fényű prémium termék esetén találkoztam vele. Talán úgy tudnám leírni, hogy a fehér, sárga és zöld hátterű táblák esetén szinte már negatívban látni a betűket, a háttér pedig olyan, mintha szükre fátyol mögött lenne - kb. mint egy polárszűrő - a tábla elemeinek illesztéseinél pedig fényesen ragyognak. A téli időjárásban elkoszolódott táblák esetén már különösen zavaró, főleg ennél az izzónál. Sokkal kevébsé szembetűnő a lakott terület kezdete tábla, ami súlyos pénzekbe kerülhet. A tájékoztató zöld táblákat is csak közelről lehet jól olvasni, szinte amikor már mellettünk van.)

A következő megint ExtremeVision lesz (ugyanis minden tél elején cserélem, akár kiégett, akár nem), az eddig használt prémiumok közül az volt a legjobb. Szórt fényében nagyon messziről, jól olvashatóak voltak a táblák. De a vetített képe határozottan sötétebbnek tűnik ennél.
Előnyök: -
Hátrányok: -
1
Győző
2016.11.22 19:02
múlt hét pénteken rendeltem meg ezt a terméket hétfőn már nálam volt szóval a szállítás nagyon gyors.Az égő hát mit is mondjak nekem egy hagyományos h4 es izzó volt az autómban azt cseréletem le erre igaz hogy a lámpa testek opálosak de a különbség finoman szólva is kúrva nagy a régi h4 es refin tudott annyit mint ez tompítotton :D. Az ára szerintem igen húzós főleg ha az élettartamot is figyelembe vesszük de ... itt szögezném le ezzel látni lehet és jobban észre lehet venni a vadakat is és ha azt nézem hogy egy vadállat okozta kár lehet akár fél milla is akkor ez azért jóval olcsóbb. én elégedett vagyok a termékkel de örülnék ha az ár picit humánusabb lenne.
Előnyök: -
Hátrányok: -

© 2011-2016. Lumenet Kft.      |      1148 Budapest Fogarasi út 2-6      |      Minden jog fenntartva.      |      Belépés  /  Regisztrálok a kedvezményekért!  /  B2B - Cégeknek  /  ÁSZF  /  Rólunk  /  Szállítási költségek  /  Személyes átvétel

Lumenet®

A Lumenet további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.