Új jelszót kérek

Termékek


Philips RacingVision H4 +150% 12342RVS2 2db/csomag
Philips RacingVision H4 +150% 12342RVS2 2db/csomag

Vezető Élmény!

 

A Philips RacingVision autó izzók tökéletes választás azoknak, akiknek szenvedélye a vezetés. A RacingVision izzók hihetetlen teljesítménye akár 150% -kal több fényerőt biztosít a kritikus távolságban, ezáltal Te képes leszel arra, hogy gyorsabban reagálj a váratlan helyzetekre. A határokat feszegető RacingVision termékcsalád H4 (12342RVS2) és H7 (12972RVS2) foglalattal érhető el.

 

 

A Jelenség

A Philips RacingVision izzók kiemelkedően magas világítási jellemzői, akár tompított, akár távolsági fényként is kielégítenek minden igényt. Az országúti közlekedés során, gyakran kerülhetünk olyan helyzetbe, amikor a hagyományos standard világításnál többre lenne szükség. Egy esetleges előzés során, a Philips RacingVision izzókkal akár 50 méterrel messzebbre világíthatunk, ezzel növelve a tereptárgyak észlelhetőségét, legyen szó egy út szélén álló autóról, vagy egy kivilágítatlan kerékpárosról. A Philips RacingVision izzók az éjszakai vezetés élményét és biztonságát egyaránt a legmagasabb szintre emelik.

 

Philips RacingVision fényszóróizzók garantáltan magas vezetési élményt, és páratlan biztonságot nyújtanak minden közlekedési helyzetben. Válaszd az autódnak megfelelő Philips RacingVision fényszóróizzót, és mellé a Philips Ecovision lámpa felújító szettet a lehető legjobb eredmény érdekében.

 

 

 

 

A Philips RacingVision termékcsalád jellemzői

- akár 150% nagyobb fény, mint a normál Philips izzó esetében a kritikus ponton


- A Philips legfehérebb fényt biztosító terméke


- ECE engedéllyel rendelkezik, azaz legális közúton bárhol Európában


- Világosabb könnyű sportos vezetők


- Téli vezetésre optimalizálva


- Továbbfejlesztett színezés a még kontrasztosabb megvilágításért


- magas biztonságérzet lakott területen kívüli vezetéskor


Kérdezz, írd meg a véleményed
Név
E-mail cím (Nem jelenik meg az oldalon!)
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
6
Szél Dániel
2018.03.16 11:25
Napi használatban 2 hónapot bírt, így az élettrtamához képest nagyon-nagyon drága, míg egy hagyományos hipermarketben vásárolt izzó is legalább 8-10 hónapig bírta. Ameddig működött addig nagyon meg voltam elégedve a fényével, tényleg szép fehér, nem kékes, de nem is sárgás, lehetett rendesen látni vele.

Aki ritkábban használja sötétben az autót annak ez jó választás lehet, de napi használatban nem éri meg.

5
Sanyi - Lumenet
2018.03.05 16:57
Kedves József!

Ehhez a fényforráshoz nincs színhőmérsékletben pontosan illeszkedő W5W helyzetjelző izzó, de a legjobb választás véleményem szerint a Philips W5W WhiteVision 12961NBVB2 2db/csomag.


4
József
2018.03.05 14:07
Én 2hónapja használom eddig nagyon meg vagyok vele elégedve, az előző (gyári) izzónál jóval szebb a fénye és éjszaka "látok" vele.
Kérdésem viszont lenne: melyik helyzetjelző fényt ajánlják mellé, mert a RacingVision családnak nincs 5W5-e. (White Vision, Vision Plus..)?

3
Takács József
2017.08.08 18:57
Hát, most adta fel. Még soha nem fordult elő velem, hogy egy izzó ne bírt volna 1 évet, de ez felet is alig. Ráadásul drasztikusan csökkent a fényereje napról-napra és változott a színe is zöldes-kékesről sárgás-fehérre. Hatalmas csalódás az eggyel kisebb testvéréhez képest, hát ha még az árát is figyelembe vesszük.
2
Takács József
2017.01.04 15:50
Pozitívumok:
Tompítottként a fényképe rendkívül jól körülhatárolt, a bevilágított terület valóban észrevehetően világosabb. Viszont a szórt fénye nagyon kicsi (az Extremevisonhöz és a Nightbreakerekhez képest főleg). Tetszik a tompított fény erőssége és az, hogy biztosan nem vakítja az előttem haladókat, szinte vág a kontraszt a bevilágított terület határán. De!

Negatívumok:
Távolsági fénye erősen zöldes-kékes, engem már zavar, mert káprázó érzésem van tőle, főleg 20-25km után. Valamint mindkét módban előjön a Tungsram-GE Megalight izzókét is meghaladó "koszos tábla" effekt, ami érdekes módon az ExtremeVision 130% esetén a legkisebb az emelt fényű izzók esetében.

(Ez a "koszos tábla effekt" szinte olvashatatlanná teszi a táblákat mesziről, már csak egészen közelről olvasható és eddig az ExtremeVision kivételével minden emelt fényű prémium termék esetén találkoztam vele. Talán úgy tudnám leírni, hogy a fehér, sárga és zöld hátterű táblák esetén szinte már negatívban látni a betűket, a háttér pedig olyan, mintha szükre fátyol mögött lenne - kb. mint egy polárszűrő - a tábla elemeinek illesztéseinél pedig fényesen ragyognak. A téli időjárásban elkoszolódott táblák esetén már különösen zavaró, főleg ennél az izzónál. Sokkal kevébsé szembetűnő a lakott terület kezdete tábla, ami súlyos pénzekbe kerülhet. A tájékoztató zöld táblákat is csak közelről lehet jól olvasni, szinte amikor már mellettünk van.)

A következő megint ExtremeVision lesz (ugyanis minden tél elején cserélem, akár kiégett, akár nem), az eddig használt prémiumok közül az volt a legjobb. Szórt fényében nagyon messziről, jól olvashatóak voltak a táblák. De a vetített képe határozottan sötétebbnek tűnik ennél.

1
Győző
2016.11.22 19:02
múlt hét pénteken rendeltem meg ezt a terméket hétfőn már nálam volt szóval a szállítás nagyon gyors.Az égő hát mit is mondjak nekem egy hagyományos h4 es izzó volt az autómban azt cseréletem le erre igaz hogy a lámpa testek opálosak de a különbség finoman szólva is kúrva nagy a régi h4 es refin tudott annyit mint ez tompítotton :D. Az ára szerintem igen húzós főleg ha az élettartamot is figyelembe vesszük de ... itt szögezném le ezzel látni lehet és jobban észre lehet venni a vadakat is és ha azt nézem hogy egy vadállat okozta kár lehet akár fél milla is akkor ez azért jóval olcsóbb. én elégedett vagyok a termékkel de örülnék ha az ár picit humánusabb lenne.

© 2011-2016. Lumenet Kft.      |      1163 Budapest Cziráki út 26-32.   |      Minden jog fenntartva.      |      Belépés  |  Online jogaid    |    ÁSZF     |   Rólunk    |    Szállítási költségek    |    Gyere be üzletünkbe!

Lumenet®