Új jelszót kérek

Termékek


Philips 17266/30/16 myGarden Bluesky infravörös érzékelő IP44
Philips 17266/30/16 myGarden Bluesky infravörös érzékelő IP44

Ez a fekete Philips myGarden mozgásérzékelő a falra, a mennyezetre és a ház sarkára is szerelhető a 360°-os érzékelési terület eléréséhez. Állítsd be az érzékelőt igény szerint, és nyári estéken vagy biztonsági okokból használd az egyedi nappali/éjszakai funkciót.

 


Egyszerűen beállítható érzékelő
Az egyszerű beállítási eljárás révén könnyen beállíthatod, hogy mikor és mennyi ideig kapcsolja fel az automatikus érzékelő a világítás (oka) t.

 


Mozgásérzékelő 360°-os érzékelési területtel
Ez a Philips mozgásérzékelő sarkokra is szerelhető a 360°-os érzékelési terület eléréséhez.

 


Egyedi nappali/éjszakai funkció
A nappali/éjszakai funkciónak köszönhetően ez a kültéri lámpa automatikusan átvált, amikor kint besötétedik. Ezt az egyedülálló funkciót hosszú nyári estéken vagy biztonsági célokra használhatod fel.

 


IP44 – időjárásálló
Ezt a Philips passzív infravörös érzékelőt kifejezetten nedves kültéri helyszínekre tervezték. Szigorú teszteknek vetették alá a vízállósága biztosítása érdekében. Az IP-szintet két szám jelöli: az első a por, a második a víz elleni védelem szintjét jelöli. Ez a Philips passzív infravörös érzékelő IP44-es értékkel rendelkezik: védve van a ráfröccsenő víz ellen, és ideális általános kültéri használatra.

 


Falra, mennyezetre és sarkokra is szerelhető
Ez a Philips mozgásérzékelő falra, mennyezetre és sarkokra is szerelhető.

 


Kiváló minőségű szintetikus anyagok
Ez a Philips passzív infravörös érzékelő kifejezetten kültérre készült. Strapabíró, és tartósságra van tervezve. Kiváló minőségű szintetikus anyagokból készült.


Kérdezz, írd meg a véleményed
Név
E-mail cím (Nem jelenik meg az oldalon!)
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről

© 2011-2016. Lumenet Kft.      |      1163 Budapest Cziráki út 26-32.   |      Minden jog fenntartva.      |      Belépés  |  Online jogaid    |    ÁSZF     |   Rólunk    |    Szállítási költségek    |    Gyere be üzletünkbe!

Lumenet®