Új jelszót kérek

Termékek


Ledvance Surface-C LED 24W/4000K 1920lm IP44 400mm mozgásérzékelős LED lámpatest, kifutó
Ledvance Surface-C LED 24W/4000K 1920lm IP44 400mm mozgásérzékelős LED lámpatest, kifutó

Az OSRAM világítástechnikai gyártóból 2016. Júniusában kivált LEDVANCE új, professzionális használatra szánt, személyre szabott LED lámpatest-portfóliót vezetett be. Az új terméksorozat modelljei kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek, egyszerűen installálhatóak, letisztult megjelenésűek, mindemellett különösen tartósak. Az új Surface-C LED sorozatba rendkívül hatékony és hosszú élettartamú LED-ekkel szerelt, fényminősége kiemelkedő és jól tervezett – széles, 120 fokos - fényeloszlása révén egyenletes megvilágítást biztosít. A 40 centiméter átmérőjű, fröccsenő víz ellen védett LEDVANCE Surface-C LED 24W/4000K IP44 mozgásérzékelős LED lámpatest 1920 Lumen fényáramával alkalmas egy 2x26 Wattos fénycsöves lámpatest kiváltására. Színhőmérséklete 4000 Kelvin, azaz hidegfehér, mely javasolt műhelyek, raktárak és más munkavégzésre tervezett helységeinek megvilágítására. A LEDVANCE Surface-C LED 26W/4000K IP44 mozgásérzékelős LED lámpatest várható élettartama 30 000 óra, mely napi átlag 3 órás használat mellett 30 évet jelent. A lámpatestbe épített mikrohullámú érzékelő látószöge 3 fokozatban állítható. Az érzékelőn lévő DIP kapcsolók segítségével a késleltetési idő 5 másodperc és 30 perc között, a fényérzékenyég pedig 2,10, 25, 50 Lux értékre, vagy állandó érzékelésre állítható.


A mikrohullámú mozgásérzékelő technológiáról
Az elmúlt években a biztonságtechnika területén egyre gyakrabban jelentek meg a mikrohullámú mozgásérzékelők. Ez az érzékelési technológia már évtizedek óta bizonyítja életképességét a bevásárlóközpontok és benzinkutak bejárati ajtóinak működtetésekor. A mikrohullámú érzékelők nem érzékenyek a légörvényekre, tehát a hagyományos (PIR) mozgásérzékelőkkel ellentétben nem okozhat téves kapcsolást a meleg levegő mozgása. Megbízhatóan érzékelik viszont a nagyméretű testek által keltett frekvenciaváltozást. A mikrohullámú mozgásérzékelők „átlátnak” vékonyabb szerkezeti elemeken, mint például az üvegen, útban lévő kartondobozokon, de akár egy beton áthidalón is; ennek köszönhetően az állítható látóterükbe elhaladó személyeket rendkívül nagy pontossággal képesek érzékelni.


Jótállás
A LEDVANCE legnagyobb magyarországi e-kereskedőjeként a termékre 3 év otthongaranciát vállalunk céges vásárlás esetén is.


Kérdezz, írd meg a véleményed
Név
E-mail cím (Nem jelenik meg az oldalon!)
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről

© 2011-2016. Lumenet Kft.    |   Az Év Internetes Kereskedője 2018   |   1163 Budapest Cziráki út 26-32. EMG ipartelep   |   Minden jog fenntartva.   |   Belépés   |   Online jogaid   |   Cookie beállítások   |   ÁSZF   |   Rólunk   |    Szállítási költségek   |   Személyes átvétel

Lumenet®