Új jelszót kérek
Philips
Osram
Megaman
Mean Well
B.E.G. Luxomat
GE Lighting
Sylvania

Mi vagyunk a szűrő

Csak olyan terméket értékesítünk, melyeket – az évtizedes szaktudásunk mellett – jó szívvel ajánlunk Neked . Legyen szó a világítástechnika bármely területéről, a Lumeneten kizárólag prémium minőségű terméket találsz.

Ti mondtátok

Nekünk az az „üzlet”, ha Te elégedett vagy velünk, mihamarabb visszatérsz hozzánk és elmondod vásárlói élményed barátaidnak is.

Kádár Péter (32)

Hatalmas kínálat, remek árak, gyors szállítás, segítőkész, hozzáértő csapat!

TENNER TAMÁS (NEW DUETT KFT.)

Mert minden működik. A rendelés, a szállítás, a support. Nagy kincs ez manapság!!
Termékeik minőségéről kár beszélni. Világmárkák magas minőségű termékeit forgalmazzák.

JÁNOSI ANDRÁS (LUMOCONCEPT KFT.)

László és István csapata évek óta legfőbb fényforrás beszállítónk.
Szakmai támogatásuk számtalan helyzetben mozdította előre munkánkat. Jó szívvel ajánlom őket!

Ravasz Péter

Számomra a legjobbak vagytok. Pontosság, gyorsaság, minőség. Ezekre lehet itt számítani. A garancia pedig nem jól hangzó reklámfogás, hanem tényleg működik!

Lubrincz Erik

Segítőkész munkatársak, gyors válaszidő, minőségi termékek! Garanciális ügyekben mindent megtesznek az ügyfél elégedettségéért! Raktáron lévő árut 1 munkanap alatt szállítják.

Gergácz Roland (Polluxled Kft.)

Számomra kritérium volt, hogy olyan partnerekkel kerüljek kapcsolatba, akik nem alacsony és kétes minőségű termékekkel dolgoznak, hanem kizárólag elismert gyártók fényforrásaival.

Bízhatsz bennünk !

A Lumenet jogelődje, a Vilagitas.eu 2012-es indulása óta több mint 50 000 online rendelést szolgált ki és az alábbi szakmai díjakat szerezte meg.
Olyan színvonalon fogunk kiszolgálni Téged, ahogy az alábbi elismerések alapján elvárhatod tőlünk.

Termékek


Osram Parathom CL A 75 8W/827 2700K E27 CL filament LED
Osram Parathom CL A 75 8W/827 2700K E27 CL filament LED

Kérdezz, írd meg a véleményed
Név
E-mail cím (Nem jelenik meg az oldalon!)
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
3
Csaba Zsolt
2017.09.27 11:04
Köszönöm megtisztelő válaszukat. Csak egyet érteni tudok :)
2
Sanyi - Lumenet
2017.09.25 15:26
Kedves Csaba Zsolt!

A két termék összehasonlításánál fontos tényező, hogy a filament fényforrás 320 fokban sugározza ki az 1055 lumen fényáramát, míg az Osram CL A 60 9W/2700K E27 806lm LED - 60W izzó kiváltására ehhez képest kisebb, 220 fokos szögben világít. Azonos helyre betekerve jól látható, hogy a filament fényforrásnak jelentősen több fénye van a foglalat tengelyére merőlegesen. Bár a 9W-os terméknél arányaiban több fényt láthatunk tengelyirányban, mégis nagyobb fényáramot biztosít a 75W-ot kiváltó fényforrás a teljes felületen. A termékek fogyasztási adatait a gyártó által megadott paraméterek alapján határozzuk meg. Miután nem rendelkezünk hitelesített fogyasztásmérővel így alapunk sem lenne ezt megkérdőjelezni. Amennyiben valamilyen oknál fogva a termékek valóban kevesebbet fogyasztanának, mint a feltüntetett érték, úgy sem gondolnám, hogy bárkit is kár érne a kevesebb villanyszámlával. :-)

1
Csaba Zsolt
2017.09.24 14:05
Érezhetően gyengébb a 9W-os égőnél, kb. harmadával! Csak arra tudok gondolni, hogy elírás történt. 1055 lument ígér, miközben a 9W-os adatlapja 806 lument. Ezt a 8W-os 7,1W-ra mértem, a 9W-os 8,6W-ot fogyaszt. Kérem, hogy javítsák az adatlapokat, mert ez súlyos tévedés.
Köszönöm a többi leendő vásárló nevében is.

© 2011-2016. Lumenet Kft.      |      1163 Budapest Cziráki út 26-32. EMG ipartelep      |      Minden jog fenntartva.      |      Belépés  |  Online jogaid    |    ÁSZF     |   Rólunk    |    Szállítási költségek    |    Személyes átvétel

Lumenet®

A Lumenet további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.