Új jelszót kérek
Philips
Osram
Megaman
Mean Well
B.E.G. Luxomat
GE Lighting
Sylvania

Mi vagyunk a szűrő

Csak olyan terméket értékesítünk, melyeket – az évtizedes szaktudásunk mellett – jó szívvel ajánlunk Neked . Legyen szó a világítástechnika bármely területéről, a Lumeneten kizárólag prémium minőségű terméket találsz.

Ti mondtátok

Nekünk az az „üzlet”, ha Te elégedett vagy velünk, mihamarabb visszatérsz hozzánk és elmondod vásárlói élményed barátaidnak is.

Kádár Péter (32)

Hatalmas kínálat, remek árak, gyors szállítás, segítőkész, hozzáértő csapat!

TENNER TAMÁS (NEW DUETT KFT.)

Mert minden működik. A rendelés, a szállítás, a support. Nagy kincs ez manapság!!
Termékeik minőségéről kár beszélni. Világmárkák magas minőségű termékeit forgalmazzák.

JÁNOSI ANDRÁS (LUMOCONCEPT KFT.)

László és István csapata évek óta legfőbb fényforrás beszállítónk.
Szakmai támogatásuk számtalan helyzetben mozdította előre munkánkat. Jó szívvel ajánlom őket!

Ravasz Péter

Számomra a legjobbak vagytok. Pontosság, gyorsaság, minőség. Ezekre lehet itt számítani. A garancia pedig nem jól hangzó reklámfogás, hanem tényleg működik!

Lubrincz Erik

Segítőkész munkatársak, gyors válaszidő, minőségi termékek! Garanciális ügyekben mindent megtesznek az ügyfél elégedettségéért! Raktáron lévő árut 1 munkanap alatt szállítják.

Gergácz Roland (Polluxled Kft.)

Számomra kritérium volt, hogy olyan partnerekkel kerüljek kapcsolatba, akik nem alacsony és kétes minőségű termékekkel dolgoznak, hanem kizárólag elismert gyártók fényforrásaival.

Bízhatsz bennünk !

A Lumenet jogelődje, a Vilagitas.eu 2012-es indulása óta több mint 50 000 online rendelést szolgált ki és az alábbi szakmai díjakat szerezte meg.
Olyan színvonalon fogunk kiszolgálni Téged, ahogy az alábbi elismerések alapján elvárhatod tőlünk.

Termékek


Osram Parathom LED PIN 2,5W/827 G9 LED kifutó
Osram Parathom LED PIN 2,5W/827 G9 LED kifutó

Kérdezz, írd meg a véleményed
Név
E-mail cím (Nem jelenik meg az oldalon!)
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
2
Tibor - Lumenet
2016.06.28 11:21
Kedves Horváth Zoltán!

A biztos megoldás a kétsarkú kapcsoló ami a fázist és a nullát is megszakítja így egyik vezetéken sem juthat feszültség a fényforráshoz.Bizonyos Led fényforrások érzékenyek lehetnek a kisebb feszültségekre is.

1
Horváth Zoltán
2016.06.27 11:08
Tisztelt Lumenet info szolgálat!

Egy érdekes kérdéssel (ilyennel nem találkoztam jómagam) fordulnék Önökhöz. Vásároltam (nem itt) egy Osram-hoz hasonló kivitelű G9 foglalatú halogént pótló LED"izzót". Csere megtörtént (egy álló lámpa, olvasó karba lett (volna) beüzemelve. Amint behelyeztem azonnal világított (természetesen kikapcsolt állapotban történt!). Elméletileg nem szabadott volna... ha "bekapcsoltam" lényegesen erősebb (kb dupla, mint ha még + ledek kapcsoltak volna be) fényerővel világított.... "kikapcsol" fényerő fele.... Az eredeti (még gyári) halogén izzóval a működés normális, kapcsoló, áramkör megszakít, ahogy lennie kell....
Kérdésem, mi lehet az oka, hogyan lehetne (ha meg lehet ) szüntetni ezt a jelenséget? Nem mindegy, hogy 40W, vagy 2,5W a fogyasztás. Természetesen nem szabályozható a fényerő stb. "Izzót" ugyan fordítottam, bár feltételezem váltóáram esetében ezeknél eleve a kialakítása olyan, hogy polaritást az "izzó" nem érzékel stb.

Válaszukat előre is köszönöm!

Tisztelettel: Horváth Zoltán

© 2011-2016. Lumenet Kft.      |      1163 Budapest Cziráki út 26-32. EMG ipartelep      |      Minden jog fenntartva.      |      Belépés  |  Online jogaid    |    ÁSZF     |   Rólunk    |    Szállítási költségek    |    Személyes átvétel

Lumenet®

A Lumenet további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.