Új jelszót kérek
Philips
Osram
Megaman
Mean Well
B.E.G. Luxomat
GE Lighting
Sylvania

Mi vagyunk a szűrő

Csak olyan terméket értékesítünk, melyeket – az évtizedes szaktudásunk mellett – jó szívvel ajánlunk Neked . Legyen szó a világítástechnika bármely területéről, a Lumeneten kizárólag prémium minőségű terméket találsz.

Ti mondtátok

Nekünk az az „üzlet”, ha Te elégedett vagy velünk, mihamarabb visszatérsz hozzánk és elmondod vásárlói élményed barátaidnak is.

Kádár Péter (32)

Hatalmas kínálat, remek árak, gyors szállítás, segítőkész, hozzáértő csapat!

TENNER TAMÁS (NEW DUETT KFT.)

Mert minden működik. A rendelés, a szállítás, a support. Nagy kincs ez manapság!!
Termékeik minőségéről kár beszélni. Világmárkák magas minőségű termékeit forgalmazzák.

JÁNOSI ANDRÁS (LUMOCONCEPT KFT.)

László és István csapata évek óta legfőbb fényforrás beszállítónk.
Szakmai támogatásuk számtalan helyzetben mozdította előre munkánkat. Jó szívvel ajánlom őket!

Ravasz Péter

Számomra a legjobbak vagytok. Pontosság, gyorsaság, minőség. Ezekre lehet itt számítani. A garancia pedig nem jól hangzó reklámfogás, hanem tényleg működik!

Lubrincz Erik

Segítőkész munkatársak, gyors válaszidő, minőségi termékek! Garanciális ügyekben mindent megtesznek az ügyfél elégedettségéért! Raktáron lévő árut 1 munkanap alatt szállítják.

Gergácz Roland (Polluxled Kft.)

Számomra kritérium volt, hogy olyan partnerekkel kerüljek kapcsolatba, akik nem alacsony és kétes minőségű termékekkel dolgoznak, hanem kizárólag elismert gyártók fényforrásaival.

Bízhatsz bennünk !

A Lumenet jogelődje, a Vilagitas.eu 2012-es indulása óta több mint 50 000 online rendelést szolgált ki és az alábbi szakmai díjakat szerezte meg.
Olyan színvonalon fogunk kiszolgálni Téged, ahogy az alábbi elismerések alapján elvárhatod tőlünk.

Termékek


Osram Night Breaker Laser 64210NBL-HCB 55W H7 +130% 2db/csomag
Osram Night Breaker Laser 64210NBL-HCB 55W H7 +130% 2db/csomag

Kérdezz, írd meg a véleményed
Név
E-mail cím (Nem jelenik meg az oldalon!)
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
18
Bajusz Martin
2018.04.19 12:22
Ismét tökéletes izzókat kaptam! Nagyon szépen köszönöm! :)
17
Sanyi - Lumenet
2018.02.19 12:19
Kedves Erdélyi Egon!

Sajnos a projektoros lámpákra konstrukciójukból adódóan sok panasz érkezik. Ezzel a fényforrással azért jelentősen jobb fényviszonyokat lehet teremteni, mint a Cool Blue Boosttal.
A Boost a színhőmérséklet változtatás miatt már határozottan kevesebb fényt tud kibocsátani, mint akár egy hagyományos H7-es halogén izzó, ráadául a megemelt teljesítménye miatt egy vetítőlencsés lámpában akár túl is hevülhet. Bár akkora változást nem fogsz tapasztalni, mint egy hagyományos reflektornál, mégis érdemes a +100% feletti fényforrások között válogatni.

16
Erdélyi Egon
2018.02.18 11:03
Tisztelt Lumenet !
Tavaly vásároltam az izzót( Night Breaker Laser) ,és nagy reményeket
fűztem hozzá.
Sajnos csalódást okozott . Nem világítja meg eléggé számomra az autó előtti területet mind terület nagyságát és fényerejét is értve. Igaz erről nem teljes mértékben csak az izzó tehet.
Az autóm világítása ugyanis vetítőlencsés és ez valamivel visszafogja a teljesítményét. (Szakember mondta) Nem kút fejből jött. Sima búranál biztos hozza a tőle elvárhatót. Kérdésem így a következő : Ha Cool Blue Boost-ra cserélném le nyernék-e a művelettel a fentebb leírtak valamelyikén .

15
Kiss Norbert
2018.02.11 07:37
Osram Night Breaker Unlimited után , gondoltam kipróbáltam ezt. Habár a fényszóróban, sárga színt lát az ember, de az útra kivetett fénye viszont tényleg FEHÉR, és elég messze elszórja azt. Peugeot 607-eshez vettem. Élettartam szempontjából ettől sem várok többet mint egy év, mert sokat vezetek az éjszakában, de eddig a legjobb amit H7-be legális úton beszerelhet az ember az Osramtól.
14
Sanyi - Lumenet
2018.02.09 16:48
Kedves Szekeres Zoltán.

Köszönjük véleményed. A termék gyári adatlapján 3.600K színhőmérséklet szerepel, mely ennél a fényforrásnál egy kevert színhőmérséletű fény átlagos, útra vetített értékét jelenti. Ahogy a leírásban is szerepel, a nagy fénymennyíséghez nem lehet a teljes búrát színszűrő réteggel bevonni, mert az csökkentené a kibocsátott fénymennyiséget, így nem teljesülhetne a 130%-os fénynövekedés. A hagyományos xenon fényforrásokat ~4.100K-es színhőmérséklet jellemzi. Ahhoz hasonló halogén izzók közül érdemes olyan modellt választani, amelyiknél a búra teljes egésze színezett, 4.000K körüli, így szemből nézve is homogén hideg fény fogsz látni.

13
Szekeres Zoltán
2018.02.09 15:10
Tisztelt Lumenet!
Én azért rendeltem ezt az izzót, mert az autóm tompítottja gyárilag xenon, de a távolsági csak sima halogén, így a fénye eltért. Sajnos ez az izzó is erősen sárgás, szóval egyáltalán nem semleges fehér, mint a leírásban. Pontosabban kellene tájékoztatni a vevőket, hogy ne rendeljenek potyára. Annyira azért nem olcsók ezek az izzók. Én konkrétan valakinek elajándékozom, és keresek olyat, aminek tényleg fehérebb a fénye.

12
Kovács Miklós
2018.01.18 08:18
A Philips-eket kidobáltam,ég és föld a különbség!..ezzel látok.
11
Török János
2017.12.16 16:20
Nagyon elégedett vagyok vele színtelen fehér színe van xenon beütéssel szemből nézve nem vakit egyátalan sem kibszott jó döntés volt ezt megvenni és következőleg is ezt fogom szigorúan
10
Sanyi - Lumenet
2017.11.11 22:20
Kedves Horváth Zsolt!

Először is a termékről néhány szót. Az Osram Night Breaker Laser búrájára felhordott színszűrőréteg speciális kialakítása miatt a nagyobb fényerő elérése érdekében igen is bocsát ki magából sárgás fényt is(!). Miután a halogén izzószál alapvetően 3.200K-es fényt bocsájt ki, minden színezés a fénymennyiség csökkenését eredményezné, ezért az izzószál közvetlen közelében semmi sem áll a fény útjában. A búra további színezése adja a Night Breaker Laserre jellemző kevert fényt. A legutolsó vásárlásod alkalmával a Cool Blue Intense egy limitált kiadására tettél szert, ami az Osram közúton legálisan használható leghidegebb fényforrása volt. Ehhez képest a Laser fénye valóbban sárgásabb, de hogy egy klasszikus izzónál sárgább, az nem fedi a valóságot. A Laser fénye egy speciális optikai trükk miatt, nem közvetlenül az autó előtt koncentráltan jelenik meg, hanem a fénykéve elnyújtásával még távolabb is hasznos fénymennyiséggel szolgál, ezzel növelve a látótávolságot. Szerencsére ezt úgy tudom írni, hogy nem csak nagyszámú vásárlóink, de kollégáink közül is többen használják ezt a terméket teljes megelégedettséggel. Az Osram videójában én is érzek némi marketinges túlzást a színhőmérséklet tekintetében, de ez a hagyományos izzó fényszínéből is gyanús...
A tökösségünkről annyit, hogy a termék oldalán láthatod, hogy webáruházunk vásárlójaként erre az izzóra egyedülálló, 30 napos pénzvisszafizetési garanciára vagy jogosult. Amennyiben nem vagy megelégedve termékünkkel, annyi a dolgod, hogy elolvasod, és kitöltöd a https://lumenet.hu/30-nap-penz-visszafizetesi-garancia oldalunkon található bejelentőlapot, és mi a következő munkanapon személyesen keresni fogunk. Kérlek tedd meg ezt a lépést, mert ennek ez a hivatalos útja. Biztos vagyok benne, hogy nem fogsz csalódni bennünk.

9
Horváth Zsolt
2017.11.11 18:08
Üdv!
Előre leszögezném, hogy az oldal (Lumenet) király, már sok éve innen vásárolok még mikor vilagitas.eu volt a domain címe, 3-4 éve tuti. Gyors szállítás, korrekt és viszonylag alacsony árak. Félve, de beruháztam egy H7-es Nightbreaker Laserre (2x duo pack), mivel sokat vezetek hajnalban, éjjel, és kevésnek találtam az Osram Cool Blue Intense-ét, amit 4 éves autómban 4. garnitúrát 4 éve használok. Azt is előre leszögezem, hogy az autóm lámpája, foncsora, beállítása, minden patika, elektromosan és minden téren. El is vittem lámpabeállítóshoz, hogy ne a levegőbe beszéljek. Az Osram marketingje valami borzasztó nagy parasztvakítás. A videó amiben reklámozzák abban a BMW-ben, hát szarjanak sünt, erre szebbet nem tudok mondani, de sose fog úgy világítani, a színhőmérséklet pedig meg se közelíti a videón láthatót, ugyanmár. Még dühönghetnék egy pár sort, de inkább leírom a panaszom az izzóval kapcsolatban. Renault Mégane 3 2013 októberi típusú autóban egy vacak sárgás szart varázsol a lámpából, a vetített kép még sárgásabb mint a gyári Osram izzóé, de ezek mind nem érdekelnének ha cserébe látni is lehetne vele. A tompított nemhogy jobb, de rosszabb mint amire számítottam, ezzel aztán látni nem fogsz - lehetne a szlogen. 3 órát vezettem a sötétben, visszaraktam a Cool Blue-t, jéé, újra látok is valamit. Aztán gondolván a távolsági reflektort már nem lehet elbaszni úgyse, nosza azzal sem látok. Visszaraktam poénból a gyári sárgát oda is (mégcsak direkt nem is a Cool Bluet), és jéé, azzal is van fény. Kizárnám a kocsi lámpájának hibáját, mert a Standard, a Cool Blue is túlszárnyalja ezt a foshalmazt és ezzel meg nem látok. Óriási átverés és mindenkit óvva intek ettől a típustól. Osram: bekaphatod! És amiért ekkora felháborodást keltett bennem, a nehezen erre a célra félretett 14.480Ft-om miatt, amit szeretnék visszakövetelni. Tudom, erre nincs garancia és esélyt se sokat látok rá, de ha igazán tökösek vagytok fiúk (Lumenet csapat), akkor visszavásároltok tőlem 2 darab 3 órát (tompított) és 2 darab 1 órát se futott izzócsomagot. Rendelésemet a nevem alapján megtaláljátok. Ha van bennetek becsület, gerinc, akkor várom a privát megkeresést, és azért nyilvános hozzászólásban fejtettem ki panaszomat, hogy más is gondolja meg mielőtt ilyen drága (igen! nekem rohadt drága volt) izzóra adja a fejét. Köszönöm, ha végig olvastátok és bocs a csúnya szavakért, így is hatalmas erőt vettem magamon, hogy ritkítsak a trágárságokon.

8
Burian Bobby
2017.11.08 07:59
Köszönöm Sándor a tájèkoztatást. Vissza küldeni nem tudom mivel korabban irtam hogy szèt durant ezèrt kivètele után jo messzire elhajitottam!
7
Sanyi - Lumenet
2017.11.06 21:42
Kedves Bobby Burian!

A Night Breaker Laser átlagos vetített (!) színhőmérséklete 3600K. A búra speciális színezésének köszönhetően képes egy klasszikus izzóhoz képest akár 130%-kal több fényt kibocsátani. Ennek következménye viszont, hogy a lámpát közvetlenül nézve látható a kibocsátott fény 3200K-es összetevője is. A búra teljes felületének színszűrése a fényerő csökkenését eredményezné. Az emelt fényű autóizzók élettartama elsősorban az autó feszültségszintjétől és használati szokásaitól – azaz az izzótól kívülálló tényezőktől - függ, ezért a nagy gyártók nem tudnak jótállást vállalni. Azonban a Lumenet díjmentesen kicseréli az esetlegesen irreálisan rövid idő alatt tönkrement Night Breaker Laser izzókat. Amennyiben a vásárlástól számított 30 napon belül meghibásodik a Nálunk vásárolt Night Breaker Laser H7 autóizzó, juttasd vissza Hozzánk és Mi díjmentesen küldjük Neked az új terméket.

6
Bobby Burian
2017.11.05 23:07
Hát elèg nagy csalodás ez az izzo nekem kb 2 nap után a jobb oldali tompitott szèt durrant a lámpa testben ami fura mert előtte lèvő noname izzokal ilyen nem törtènt plusz mèg inkább sárgás szine van mint fehèr.
5
Sanyi - Lumenet
2017.09.22 10:30
Kedves dani89rk!

A Night Breaker Laser izzók extra fényerejét a többi feszített izzókhoz hasonlóan az élettartamával fizetjük meg. Azt, hogy mennyi ideig képes világítani egy autóizzó nagyban befolyásolják az üzemeltetési feltételek is. Az emelt fényerejű izzók sokkal érzékenyebbek az elektromos hálózatban megjelenő feszültségtüskékre, a be-kikapcsolásra. Ennek a terméknek a várható átlagos élettartalma 250 óra, ami kb. fele egy hagyományos izzóénak.

4
dani89rk
2017.09.21 18:03
A fénye és a vetített képe jó, viszont megközelítőleg sincs olyan kékes mint ahogy írják, inkább halvány sárga. Az autó menetfénnyel rendelkezik, így keveset volt használva. Tavasszal vettem még nincs ősz és máris kiégett egy! Élettartama ennek tükrében gyalázatosan kevés! Többet nem kell Osram! GE 120+ izzók voltak benne, ami két éves, most az megy vissza mert szerencsére nem dobtam ki...
3
Tamás
2017.05.15 13:52
2016.10.19 17:58-kor írt véleményem után jelzem most, hogy eddig tartottak az izzók. Mivel párban vettem ezért mindkét izzót megvártam, hogy mikor mondják fel a szolgálatot, az első március 8.-án, a második pedig tegnap, vagyis május 14.-én.
2
Csizmadia László
2017.05.14 21:23
Mas 130%+ -os izzokhoz kepest nem vettem eszre kulonbseget, akar GE akar philips izzorol beszelunk. Az osszes ugyanolyan jonak tunik!
1
Tamás
2016.10.19 17:58
5 napja használom ezt a terméket, projektoros lámpába, a leírásokhoz képest nekem inkább tűnik kicsit, nagyon kicsit, nagyon-nagyon kicsit sárgásnak mint fehérnek ( a volán mögül nézve) , de ha az autó előtt állok, fehér színű. DE......mindenesetre a fényerő és a megvilágított részek tökéletesen a leírásnak megfelelőek, vagyis ahova elvilágít, azt tökéletesen lehet látni szürkületben, sötétben - száraz és nedves úton is -, ködben, napfelkeltekor. A korábbi izzóhoz képest, ( ami GE sportlight https://lumenet.hu/tungsram-sportlight-blue-h7 ) határozottan erősebb fényerővel bír, és a színe is ehhez van viszonyítva. Tehát ajánlani tudom :) Az élettartam? Majd írok róla, mert napi szinten használom a kocsit és a lámpát is, napi 100-120 km-t teszek meg városon kívűl.

© 2011-2016. Lumenet Kft.      |      1163 Budapest Cziráki út 26-32. EMG ipartelep      |      Minden jog fenntartva.      |      Belépés  |  Online jogaid    |    ÁSZF     |   Rólunk    |    Szállítási költségek    |    Személyes átvétel

Lumenet®

A Lumenet további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.