Új jelszót kérek
Philips
Osram
Megaman
Mean Well
B.E.G. Luxomat
GE Lighting
Sylvania

Mi vagyunk a szűrő

Csak olyan terméket értékesítünk, melyeket – az évtizedes szaktudásunk mellett – jó szívvel ajánlunk Neked . Legyen szó a világítástechnika bármely területéről, a Lumeneten kizárólag prémium minőségű terméket találsz.

Ti mondtátok

Nekünk az az „üzlet”, ha Te elégedett vagy velünk, mihamarabb visszatérsz hozzánk és elmondod vásárlói élményed barátaidnak is.

Kádár Péter (32)

Hatalmas kínálat, remek árak, gyors szállítás, segítőkész, hozzáértő csapat!

TENNER TAMÁS (NEW DUETT KFT.)

Mert minden működik. A rendelés, a szállítás, a support. Nagy kincs ez manapság!!
Termékeik minőségéről kár beszélni. Világmárkák magas minőségű termékeit forgalmazzák.

JÁNOSI ANDRÁS (LUMOCONCEPT KFT.)

László és István csapata évek óta legfőbb fényforrás beszállítónk.
Szakmai támogatásuk számtalan helyzetben mozdította előre munkánkat. Jó szívvel ajánlom őket!

Ravasz Péter

Számomra a legjobbak vagytok. Pontosság, gyorsaság, minőség. Ezekre lehet itt számítani. A garancia pedig nem jól hangzó reklámfogás, hanem tényleg működik!

Lubrincz Erik

Segítőkész munkatársak, gyors válaszidő, minőségi termékek! Garanciális ügyekben mindent megtesznek az ügyfél elégedettségéért! Raktáron lévő árut 1 munkanap alatt szállítják.

Gergácz Roland (Polluxled Kft.)

Számomra kritérium volt, hogy olyan partnerekkel kerüljek kapcsolatba, akik nem alacsony és kétes minőségű termékekkel dolgoznak, hanem kizárólag elismert gyártók fényforrásaival.

Bízhatsz bennünk !

A Lumenet jogelődje, a Vilagitas.eu 2012-es indulása óta több mint 50 000 online rendelést szolgált ki és az alábbi szakmai díjakat szerezte meg.
Olyan színvonalon fogunk kiszolgálni Téged, ahogy az alábbi elismerések alapján elvárhatod tőlünk.

Termékek


Osram Diadem Chrome 7507DC PY21W BAU15s jelzőizzó 2db/bliszter
Osram Diadem Chrome 7507DC PY21W BAU15s jelzőizzó 2db/bliszter

Kérdezz, írd meg a véleményed
Név
E-mail cím (Nem jelenik meg az oldalon!)
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
6
Sanyi - Lumenet
2018.01.16 16:23
Kedves Turi Zsolt!

Természetesen lehet, ezért van ez a felület. Az irányjelzőizzóknál normál esetben a színtelen és az eredetileg sárga izzók közötti felcserélhetetlenséget hivatottak megoldani a pozicionáló tüskék különböző elhelyezkedései. Előfordul, hogy noname gyártók a hagyományos 21W-os izzót festik meg valami lepergős festékkel...
LED-eknél viszont bármilyen foglalatú irányjelző izzót cserélünk, a színhelyesség miatt foglalattól függetlenül narancssárgát ajánlunk, így itt oda kell figyelni, melyiket válasszuk.

5
Turi Zsolt
2018.01.16 12:06
Kedves Lumenet!

Ha építő jelleggel hozzászólhatok? A szenzációs kínai izzók akár LED akár hagyományos izzó ott előfordul, hogy a zár egymással szimmetrikusan helyezkedik el, így a legtöbb forgalomban levő autoba nem lehet beszerelni. Tapasztalat..

4
Tibor - Lumenet
2016.09.05 09:59
Kedves Hujber Péter!

A termék foglalata asszimetrikus legjobb tudomásom szerint a bajonett reteszelés egymással egy magasságban van de nem szemben.

BAU15S foglalat

3
Hujber Péter
2016.09.02 09:47
Jó napot kívánok!
Azután szeretnék érdeklődni,hogy ezt a terméket lehet-e aszimmetrikus változatban is kapni?
Válaszukat előre is Köszönöm!

2
Tibor - Lumenet
2016.04.06 09:43
Kedves Terjék István!

A két termék közt működésben különbség nincs,mind a kettő borostyán sárga üzemszerűen,eleget téve a közlekedési szabályoknak.A különbség hogy mikor nem világít a lámpa akkor a Diadem Chrome egy designe-os chrome üvegfelülettel rendelkezik ami szinte láthatatlanná teszi.Minden olyan lámpatest amiben látszana a sárga búra sokkal esztétikusabb,modernebb,és látványosabb lesz.

1
Terjék István
2016.04.06 08:39
Jó napot kívánok, érdeklődni szeretnék ennek az izzónak mikor világít milyen a színe? Néztem róla videót, és ott borostyánsárgán világított. Akkor mi a különbség a borostyánsárga diadem izzó és ez közt? Köszönöm

© 2011-2016. Lumenet Kft.      |      1163 Budapest Cziráki út 26-32. EMG ipartelep      |      Minden jog fenntartva.      |      Belépés  |  Online jogaid    |    ÁSZF     |   Rólunk    |    Szállítási költségek    |    Személyes átvétel

Lumenet®

A Lumenet további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.