Új jelszót kérek

Termékek


Osram Cool Blue Intense 9005CBI HB3 2db/csomag
Osram Cool Blue Intense 9005CBI HB3 2db/csomag

Szerintünk tömören: az Osram legkékebb legális autóizzója 4200 Kelvin (hidegfehér) színhőmérséklettel és a standard Osram izzókhoz viszonyítva 20%-al több látható fénnyel.

 

Fedezd fel az Osram Cool Blue Intense által nyújtott xenon hatást. Ha eddig sárgásnak és elavultnak láttad az izzókat a fényszóróidban, válts az Osram Cool Blue Intens-re. A 4200K-es színhőmérséklete nem sokkal marad el a xenon fényforrástól. Fénye sokkal kontrasztosabb képet eredményez az úttesten, és a tereptárgyakon. Az éjszakai közlekedés során előforduló színekhez képest hidegebb színhőmérséklete, jobb láthatóságot, biztonságosabb közlekedést eredményez.

 

- 4200K színhőmérséklet ECE engedélyes, közúti forgalomban használható.

- 20%-al fényesebb a standard halogénhez képest.

- Kontrasztosabb fény a megvilágított útszakaszon.

- Jobb láthatóság, biztonságosabb közlekedés.

- Új, stílusos megjelenés.


Kérdezz, írd meg a véleményed
Név
E-mail cím (Nem jelenik meg az oldalon!)
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
3
Zentai Károly
2018.03.01 15:22
Üdvözletem!
Suzuki Vitara (2015. utáni) led-projektoros tompított világítás mellé szeretnék színhőmérsékletben hasonló távolsági fényszóró izzót. Az Ön véleménye szerint a GE Megalight Ultra +120% HB3 53810NU vagy az Osram Cool Blue Intense a megfelelőbb.

Tisztelettel:
Zentai Károly

2
Sanyi - Lumenet
2017.10.24 12:40
Kedves Szimacsek Tibor!

Amennyiben hagyományos xenon fényforrást használsz az autóban, úgy ez a legkevésbé sárgás, közúton legálisan is használható, Osram halogén izzó. Amennyiben nem emelt színhőmérsékletű a tompított fényforrás úgy ez egy jó választás.

1
Szimacsek Tibor
2017.10.06 22:05
Tisztelt Címzett,
Érdeklődnék, hogy egy 2009-es Xenon-os Honda Accord Tourerbe milyen távolsági izzót ajánlanak, ami megegyezik vagy csak kevésbé tér el a tompított Xenon fényétől, mert szeretném megszüntetni azt az erős kontrasztot, ami akkor látszik, amikor a Xenon mellé felkapcsolom a távolságit és igazából a jelenlegi "mezei" távolsági izzótól "kancsal" lesz az autó, mert nagyon "meleg fehér" színt tesz a tompítottra így sajna!
Az Osram Cool Blue Intense fénye fehér?
Megoldás lenne a problémámra?Ez a távolsági izzó az én autómhoz való?
Előre is köszönöm válaszukat!

© 2011-2016. Lumenet Kft.    |   Az Év Internetes Kereskedője 2018   |   1163 Budapest Cziráki út 26-32. EMG ipartelep   |   Minden jog fenntartva.   |   Belépés   |   Online jogaid   |   Cookie beállítások   |   ÁSZF   |   Rólunk   |    Szállítási költségek   |   Személyes átvétel

Lumenet®