Új jelszót kérek

Termékek


Osram Cool Blue Intense 64210CBI H7 2db/csomag
Osram Cool Blue Intense 64210CBI H7 2db/csomag

Szerintünk tömören: az Osram legkékebb legális autóizzója 4200 Kelvin (hidegfehér) színhőmérséklettel és a standard Osram izzókhoz viszonyítva 20%-al több látható fénnyel.

 

Fedezd fel az Osram Cool Blue Intense által nyújtott xenon hatást. Ha eddig sárgásnak és elavultnak láttad az izzókat a fényszóróidban, válts az Osram Cool Blue Intens-re. A 4200K-es színhőmérséklete nem sokkal marad el a xenon fényforrástól. Fénye sokkal kontrasztosabb képet eredményez az úttesten, és a tereptárgyakon. Az éjszakai közlekedés során előforduló színekhez képest hidegebb színhőmérséklete, jobb láthatóságot, biztonságosabb közlekedést eredményez.

 

- 4200K színhőmérséklet ECE engedélyes, közúti forgalomban használható.

- 20%-al fényesebb a standard halogénhez képest.

- Kontrasztosabb fény a megvilágított útszakaszon.

- Jobb láthatóság, biztonságosabb közlekedés.

- Új, stílusos megjelenés.


Kérdezz, írd meg a véleményed
Név
E-mail cím (Nem jelenik meg az oldalon!)
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
12
11
András
2016.06.08 11:06
Nálam a ködlámpában ilyen van.
Tartóssága jónak mondható, nekem 6 hónapja van bent, sűrűn használom.
A hagyományosnál kissé élénkebb és fehérebb a színe, de még mindig a sárgás irányban van.
A 4200K-t biztosan nem produkálja, inkább az a valós, ami itt az adatlapjára van írva, az a 3750K. Bár a színhőmérséklet a foncsor árnyalatától is függ, mert bizony az sem mind egyforma!

Rövidesen Hyper+ -ra cserélem, az bizonyosan fehér (5000K), HB3-as változat van a távolságiban.

10
Tibor - Lumenet
2016.05.25 11:45
Kedves Richárd!

Egyetértek a leírtakkal.

9
Richárd
2016.05.25 07:26
Üdv újra
Valóban az Osram az egyik legjobb sőt a legjobb. A színhőmérséklet az amire oda kell figyelni. Különben ha minél kékesebb annál rosszabb a látási viszony esős, csapadékos időben. A vizes aszfalt szinte elnyeli a magasabb kelvin értékű izzók fényét. Az Intense 4200K-jával fehéres sárgának említeném. Pont ideális érték ahhoz hogy láss. Garantáltan igazolom hogy az átlagos vagy más gyártók halogén izzójától fényesebb, erősebben világít. Persze sokak szeretik ha kékesebb és "menőbb" érzetet ad. Szegények xenonja... Nem érdemes ezzel kísérletezni. Aki komolyabb fényt akar az váltson xenonra persze ha pénztárcája bírja. Csak vannak kritériumok az utólagos xenon beszereléséhez, átalakításhoz. Ajánlott utána nézni a jogi részeknek.

8
Tibor - Lumenet
2016.05.23 11:56
Kedves Richárd!

Köszönjük a véleményed.
Én másfelől közelíteném meg a kérdést.Nézzük meg a piacon résztvevő hasonló kategóriájú termékeket,legyen nevesebb vagy no name termék sokszor termék adatlap hiteles adatok nélkül.Szerintem a használatban és a mindennapokban van a megoldás.A CBI pedig működik,jól használható közúti forgalomban,nem vakít ahogy mi sem az embereket.A fényáramban kifejezett értékeket pedig megtalálod a gyártói adatlapon a termék lumenetes oldalán.


7
Richárd
2016.05.20 19:16
Üdvözletem.

Negatívum:
Rendeltem már 4200k és 5000K típusokat. Legyünk tisztába a dolgokkal.
Azt kell hogy mondjam köszönő viszonyban sincs a xenon hatással. Jó kis reklámfogás.
4200Kelvin már eleve nem lehet sem kékes, se semleges hatású ha egy kicsit is értünk a színhőmérsékletekhez. A dobozán lévő blue és a xenon szavakat annyira de annyira fájó olvasni.
Kissé túldramatizált. A xenon hatás közel sem itt kezdődik. A Hyper változat az 5000 kelvinjével már reklámozható xenon hatásúként illetve mint semleges fehér. De épp hogy határeset az is. 5000-5500K felett kezd el halványan "kékülni". A 6000-8000kelvines xenon izzók azok amelyek igazán kékesek. Majdnem fele annyi kelvinszámmal nem is értem miért reklámozzák ezt ilyen szavakkal. SÁÁÁÁRGAAAA! ;) Jó-jó értem én hogy a nagy világ a pénz körül forog. De ennyire nem kellene elvakítani a népet.
Pozitívum: Erősebb a fényereje a hagyományos halogén izzóktól. És picivel közelebb áll a semleges fehérhez mint a hagyományos izzók.

Tanács: Lumenben is megadhatnák az értékeket nem csak százalékokban. Nem lejárásból de reklámon módosítani kellene az Osramnak mert a hozzáértőknek csípni fogja a szemét e nagy szavak. Értem én azt is hogy nem xenon csak olyan hatású, de még xenon hatásnak sem elég. Az is erős kifejezés erre hogy hatású :D Tetszenek érteni? Elbírom képzelni milyen neveket kapna egy 12ezer kelvines xenon izzó...
Remélem ezzel sokat segítettem a nem hozzá értőknek illetve első vásárlóknak.

6
Tibor - Lumenet
2016.04.05 16:18
Kedves Harányi Gyula!

Örülök,hogy valamelyest rendeződtek a dolgok.Arról hogy a jövőben mikor lesz elfogadott a termékcsalád a mindennapos közlekedésben sajnos még nincs információm.

Köszönöm az értékelést,és a kérdésed!


5
Harányi Gyula
2016.04.05 11:03
Kedves Tibor,

Köszönöm a választ, az izzó kb. 2 óra használat után valamelyest fehérebb fényt produkál, mármint azóta kicsit fehérebb, nem tudom ez minek köszönhető, hogy beszerelést követően így alakultak a dolgok. Tény és való, hogy nagyon elüt a két szín, de ezt én is a Kelvin számnak tudom be, viszont így meg nem a legszebb végeredmény született. A mellékelt videóban látható szép fehér fény viszont nem ennyire intenzív nálam, pedig a lámpatest sincs opálosodva olyan szinten, hogy tompítaná a látványt. Mindenesetre, hogy közelítsen a W5W és a H7 gondolom érdemes lenne a LED helyzetjelző mellé egy Off-road készlet a jövőben. Van esetleg valami információtok arról, hogy ezt a Kelvin számot fogják-e E jelzéssel ellátni a jövőben? Alapból nem értem mondjuk minek köszönhető, hogy Off-road minősítést kap valami ami nem vakítja el a többi közlekedőt.. nem úgy mint némelyik házi készítésű utólag beszerelt Xenon szett..

A termék mindenesetre némi használat után (az egyedi problémától eltekintve) nagyon szép fényt produkál, az autó látványa is szép tőle. Szóval 5 csillagra korrigálnám az előzőeket!

4
Tibor - Lumenet
2016.04.05 09:15
Kedves Harányi Gyula!

A leírásból következtetve arra gondolok hogy a 6000K Led helyzetjelző mellett beszerelve a 4200K CBI halogén izzószálas lámpa is melegebb színhőmérsékletet mutat,de sárgás színű semmiképp sem kell hogy legyen.Az eddig eladások és tapasztalatok során nem találkoztunk ilyen észrevétellel.
Valóban a Hyper család ami ennél is kékesebb hidegebb színhőmérsékletű,de ez csak OFF-ROAD használatra készült.
A mellékelt videón látható a színhőmérséklete egy fehér falon.
https://www.youtube.com/watch?v=OI5Bbn27uA4

3
Harányi Gyula
2016.04.04 19:53
Sziasztok, rendeltem tőletek egy ilyen izzó szettet a régi Silverstar 2.0 helyére, mivel a helyzetjelzők Osram 6000k-s LED-ekre lettek cserélve. Beszerelés után tapasztaltam, hogy közel sem az látvány amire számítottam. Nemhogy nem semleges fehér a színe, hanem inkább standard kategória, szép sárgás és nagyon elüt a LED helyzetjelzőktől. Ha gondoljátok küldök képet róla, hogy hogy néz ki.. de a Silverstar 2.0 is fehérebb volt nagyságrendileg. Gondolom ez nem éppen normális, ha már 4200k-ról van szó, meg "Xenon hatás"-ról. Ennél komolyabb már elméletileg csak a Hyper+ lehet de az meg Off-road termék így nem szívesen raknám az autóba mindennapi használatra. Ötlet? Tanács? Rossz izzók kerültek a dobozba? Mitől lehet sárgás a fénye? Ha gondoljátok valamikor elviszem az autót is hozzátok, hogy megnézzétek saját szemmel, hogy ezek vannak benne. Amúgy a fényereje szép meg minden, csak a Xenon hatás marad el.
2
István - Lumenet
2016.02.16 14:59
Kedves Zsolt,
Ilyen rövid élettartam még emelt fényű izzóknál sem normális - mely élettartam természetesen nem hasonlítható össze a standard izzókkal. Az Osram Ultra Life sorozatra 3 év garanciát adunk. Viszont sárga.

Az emelt fényű izzók (Osram Night Breaker Unlimited, Cool Blue, Philips Extreme Vision, Tungsram Magalight) jellemzően egy átlag használat mellett 1-2 évig bírják. Ha Neked ennél jóval rövidebb idő alatt tönkremegy, az autó feszültségszintjénél keresendő a probléma.

1
Zsolt
2016.02.16 14:39
Az izzót 2015.10.05-én vásároltam, 2016.02.13-ig működött, :( az egyik kiégett...Visszatettem ami előzőleg benne volt, csiribiri nélküli tungsram izzót, most tart a 17. hónapnál és még nem kellett cserélnem....(2db középáron :1400 ft)
:(

12

© 2011-2016. Lumenet Kft.    |   Az Év Internetes Kereskedője 2018   |   1163 Budapest Cziráki út 26-32. EMG ipartelep   |   Minden jog fenntartva.   |   Belépés   |   Online jogaid   |   Cookie beállítások   |   ÁSZF   |   Rólunk   |    Szállítási költségek   |   Személyes átvétel

Lumenet®