Új jelszót kérek
Philips
Osram
Megaman
Mean Well
B.E.G. Luxomat
GE Lighting
Sylvania

Mi vagyunk a szűrő

Csak olyan terméket értékesítünk, melyeket – az évtizedes szaktudásunk mellett – jó szívvel ajánlunk Neked . Legyen szó a világítástechnika bármely területéről, a Lumeneten kizárólag prémium minőségű terméket találsz.

Ti mondtátok

Nekünk az az „üzlet”, ha Te elégedett vagy velünk, mihamarabb visszatérsz hozzánk és elmondod vásárlói élményed barátaidnak is.

Kádár Péter (32)

Hatalmas kínálat, remek árak, gyors szállítás, segítőkész, hozzáértő csapat!

TENNER TAMÁS (NEW DUETT KFT.)

Mert minden működik. A rendelés, a szállítás, a support. Nagy kincs ez manapság!!
Termékeik minőségéről kár beszélni. Világmárkák magas minőségű termékeit forgalmazzák.

JÁNOSI ANDRÁS (LUMOCONCEPT KFT.)

László és István csapata évek óta legfőbb fényforrás beszállítónk.
Szakmai támogatásuk számtalan helyzetben mozdította előre munkánkat. Jó szívvel ajánlom őket!

Ravasz Péter

Számomra a legjobbak vagytok. Pontosság, gyorsaság, minőség. Ezekre lehet itt számítani. A garancia pedig nem jól hangzó reklámfogás, hanem tényleg működik!

Lubrincz Erik

Segítőkész munkatársak, gyors válaszidő, minőségi termékek! Garanciális ügyekben mindent megtesznek az ügyfél elégedettségéért! Raktáron lévő árut 1 munkanap alatt szállítják.

Gergácz Roland (Polluxled Kft.)

Számomra kritérium volt, hogy olyan partnerekkel kerüljek kapcsolatba, akik nem alacsony és kétes minőségű termékekkel dolgoznak, hanem kizárólag elismert gyártók fényforrásaival.

Bízhatsz bennünk !

A Lumenet jogelődje, a Vilagitas.eu 2012-es indulása óta több mint 50 000 online rendelést szolgált ki és az alábbi szakmai díjakat szerezte meg.
Olyan színvonalon fogunk kiszolgálni Téged, ahogy az alábbi elismerések alapján elvárhatod tőlünk.

Termékek


Osram LEDsBike FX10+RX2 LED lámpa (elemekkel)
Osram LEDsBike FX10+RX2 LED lámpa (elemekkel)

Kérdezz, írd meg a véleményed
Név
E-mail cím (Nem jelenik meg az oldalon!)
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
2
Tibor - Lumenet
2016.07.21 09:56
Kedves Szabó Sándor!

A termék ismertetőjén nem szerepel a villogó funkció,bár tudom a mai kerékpár lámpák szinte mindegyike képes a figyelemfelhívó funkcióra,de elmondható hogy villogó üzemmódban viszont csökken az úgymond világítási megvilágító képesség,kisebb lesz mint folyamatos üzemben.Ennek ellenére sajnáljuk hogy nem nyerte meg a tetszésed,természetesen ha az elállás mellett döntesz a termék árát visszafizetjük részedre,ebben az esetben kérlek jelezd az oldalunkon a "garancia" menüpontban.

1
Szabó Sándor
2016.07.20 21:56
Nem ajánlom senkinek. Miután kibontottam, az összeszerelési minőséggel elégedett voltam. Betettem az elemeket, sem az első, sem a hátsó lámpa nem képes villogni. Csak folyamatos fény és kikapcsolt állapot van, ez így alig ér valamit, hiszen az lenne a dolguk, hogy felhívják ránk a figyelmet. Az elsőt még fel tudtam nyomorgatni a kormányra, azonban a hátsó még az összecsukható biciklim nyeregcsövére sem fér fel, nemhogy a MTB-ra. Használhatatlanok, kidobtam 4000 forintot az ablakon. Azt hittem, hogy az Osram egy normális márka, de sajnos csak egy óriási lehúzás, a jelenlegi kínai lámpáim sokkal jobbak.

© 2011-2016. Lumenet Kft.      |      1163 Budapest Cziráki út 26-32. EMG ipartelep      |      Minden jog fenntartva.      |      Belépés  |  Online jogaid    |    ÁSZF     |   Rólunk    |    Szállítási költségek    |    Személyes átvétel

Lumenet®

A Lumenet további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.