Új jelszót kérek
Philips
Osram
Megaman
Mean Well
B.E.G. Luxomat
GE Lighting
Sylvania

Mi vagyunk a szűrő

Csak olyan terméket értékesítünk, melyeket – az évtizedes szaktudásunk mellett – jó szívvel ajánlunk Neked . Legyen szó a világítástechnika bármely területéről, a Lumeneten kizárólag prémium minőségű terméket találsz.

Ti mondtátok

Nekünk az az „üzlet”, ha Te elégedett vagy velünk, mihamarabb visszatérsz hozzánk és elmondod vásárlói élményed barátaidnak is.

Kádár Péter (32)

Hatalmas kínálat, remek árak, gyors szállítás, segítőkész, hozzáértő csapat!

TENNER TAMÁS (NEW DUETT KFT.)

Mert minden működik. A rendelés, a szállítás, a support. Nagy kincs ez manapság!!
Termékeik minőségéről kár beszélni. Világmárkák magas minőségű termékeit forgalmazzák.

JÁNOSI ANDRÁS (LUMOCONCEPT KFT.)

László és István csapata évek óta legfőbb fényforrás beszállítónk.
Szakmai támogatásuk számtalan helyzetben mozdította előre munkánkat. Jó szívvel ajánlom őket!

Ravasz Péter

Számomra a legjobbak vagytok. Pontosság, gyorsaság, minőség. Ezekre lehet itt számítani. A garancia pedig nem jól hangzó reklámfogás, hanem tényleg működik!

Lubrincz Erik

Segítőkész munkatársak, gyors válaszidő, minőségi termékek! Garanciális ügyekben mindent megtesznek az ügyfél elégedettségéért! Raktáron lévő árut 1 munkanap alatt szállítják.

Gergácz Roland (Polluxled Kft.)

Számomra kritérium volt, hogy olyan partnerekkel kerüljek kapcsolatba, akik nem alacsony és kétes minőségű termékekkel dolgoznak, hanem kizárólag elismert gyártók fényforrásaival.

Bízhatsz bennünk !

A Lumenet jogelődje, a Vilagitas.eu 2012-es indulása óta több mint 50 000 online rendelést szolgált ki és az alábbi szakmai díjakat szerezte meg.
Olyan színvonalon fogunk kiszolgálni Téged, ahogy az alábbi elismerések alapján elvárhatod tőlünk.

Termékek


Osram LEDriving® FOG PL LEDFOG103-GD Gold Edition nappali menetfény és LED ködlámpa
Osram LEDriving® FOG PL LEDFOG103-GD Gold Edition nappali menetfény és LED ködlámpa

Ez lesz autód szeme : az Osram zseniális – az autód színéhez igazodó – legális műszaki megoldásban ötvözte a LED nappali menetfényt és a LED ködlámpát.

 

 

A LED retrofit autólámpák esetében előfordulhat, hogy az autó világításvezérlő rendszere esetenként hibaüzenetet küld, illetve nem megfelelően működteti, vagy lekapcsolja a LED fényforrást. Ebben az esetben fényforrásonként előtétellenállás szükséges a helyes működéshez.


Kérdezz, írd meg a véleményed
Név
E-mail cím (Nem jelenik meg az oldalon!)
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
5
Ágoston Tibor
2017.12.21 11:10
Nagyon tetszik,és nagyon szeretnék,minden vágyam ,hogy nekem is legyen! De sajnos a nyugdijas keretem ez nem engedi meg. Talán olcsóbban lehetne szó róla?
4
Attila
2017.01.25 10:52
Egy kérdésem lenne csak, hogy lesz-e még "nagy autós hétvége" akció, mert így eléggé húzósak az árak.

Üdv.: Attila

3
Dombai Gábor
2016.08.26 08:17
Csodálatos a nappali menetfény a ködlámpával korrigálva . Nekem egy Toyotám van s abba csak ez menne bele. Mondom MENNE. De amíg nem gondolják át az árpolitikájukat s nem veszik figyelembe a magyar kereseteket addig nem sok vásárló lesz. Én is vennék de 25000 ft-nál biztos nem adnék többet érte, hiszen még ott a beszerelés költsége is. De sok sikert a próbálkozásukhoz. Hangsúlyozom a termék nagyon tetszik de ennyiért nekem nem lesz.
2
István - Lumenet
2016.04.07 17:48
Kedves Dénes,

Amint az előző posztodnál is írtuk: Türelem..
Most állítjuk be a holnaptól vasárnapig érvényes extra akciós árakat és már nem akarjuk, hogy addig is bárki vásároljon a jelenlegi kedvezményes árakon. Ezért tűntek el a megszokott kedvező árak.
Ígérjük, nem fogsz csalódni az extra kedvezményes árakban.

1
Nagy Dénes
2016.04.07 17:39
Tisztelt Ügyvezető Úr!
Lassan 2 éve figyelem a nappali menetfény termékeiket. Egy kicsit soknak találtam az árukat, még a folyamatos 50 % körüli árengedmény ellenére is. Örömmel értesültem a "nagy autós hétvége" akciójukról, gondolva, hogy egy még barátságosabb ár esetén vásárlójuk lehetek. De megdöbbenéssel láttam, hogy a kedvezményes áraik a mai nappal eltűntek és helyette teljes áron jelentek meg. Így aztán nem kerül semmibe a hét végi akciójuk, hiszen feltételezem hogy ugyan azon az áron értékesítik, mint ami korábban is volt.
Ha ez így lesz akkor az akció egy VICC, becsapása a vásárlóknak amit érdemes megírni. Remélem nem lesz igazam.
Üdvözlettel:
Nagy Dénes

© 2011-2016. Lumenet Kft.      |      1163 Budapest Cziráki út 26-32. EMG ipartelep      |      Minden jog fenntartva.      |      Belépés  |  Online jogaid    |    ÁSZF     |   Rólunk    |    Szállítási költségek    |    Személyes átvétel

Lumenet®

A Lumenet további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.