Új jelszót kérek

Termékek


Osram LEDriving® FOG PL LEDFOG103-GD Gold Edition nappali menetfény és LED ködlámpa
Osram LEDriving® FOG PL LEDFOG103-GD Gold Edition nappali menetfény és LED ködlámpa

Ez lesz autód szeme : az Osram zseniális – az autód színéhez igazodó – legális műszaki megoldásban ötvözte a LED nappali menetfényt és a LED ködlámpát.

 

 

A LED retrofit autólámpák esetében előfordulhat, hogy az autó világításvezérlő rendszere esetenként hibaüzenetet küld, illetve nem megfelelően működteti, vagy lekapcsolja a LED fényforrást. Ebben az esetben fényforrásonként előtétellenállás szükséges a helyes működéshez.


Kérdezz, írd meg a véleményed
Név
E-mail cím (Nem jelenik meg az oldalon!)
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
5
Ágoston Tibor
2017.12.21 11:10
Nagyon tetszik,és nagyon szeretnék,minden vágyam ,hogy nekem is legyen! De sajnos a nyugdijas keretem ez nem engedi meg. Talán olcsóbban lehetne szó róla?
4
Attila
2017.01.25 10:52
Egy kérdésem lenne csak, hogy lesz-e még "nagy autós hétvége" akció, mert így eléggé húzósak az árak.

Üdv.: Attila

3
Dombai Gábor
2016.08.26 08:17
Csodálatos a nappali menetfény a ködlámpával korrigálva . Nekem egy Toyotám van s abba csak ez menne bele. Mondom MENNE. De amíg nem gondolják át az árpolitikájukat s nem veszik figyelembe a magyar kereseteket addig nem sok vásárló lesz. Én is vennék de 25000 ft-nál biztos nem adnék többet érte, hiszen még ott a beszerelés költsége is. De sok sikert a próbálkozásukhoz. Hangsúlyozom a termék nagyon tetszik de ennyiért nekem nem lesz.
2
István - Lumenet
2016.04.07 17:48
Kedves Dénes,

Amint az előző posztodnál is írtuk: Türelem..
Most állítjuk be a holnaptól vasárnapig érvényes extra akciós árakat és már nem akarjuk, hogy addig is bárki vásároljon a jelenlegi kedvezményes árakon. Ezért tűntek el a megszokott kedvező árak.
Ígérjük, nem fogsz csalódni az extra kedvezményes árakban.

1
Nagy Dénes
2016.04.07 17:39
Tisztelt Ügyvezető Úr!
Lassan 2 éve figyelem a nappali menetfény termékeiket. Egy kicsit soknak találtam az árukat, még a folyamatos 50 % körüli árengedmény ellenére is. Örömmel értesültem a "nagy autós hétvége" akciójukról, gondolva, hogy egy még barátságosabb ár esetén vásárlójuk lehetek. De megdöbbenéssel láttam, hogy a kedvezményes áraik a mai nappal eltűntek és helyette teljes áron jelentek meg. Így aztán nem kerül semmibe a hét végi akciójuk, hiszen feltételezem hogy ugyan azon az áron értékesítik, mint ami korábban is volt.
Ha ez így lesz akkor az akció egy VICC, becsapása a vásárlóknak amit érdemes megírni. Remélem nem lesz igazam.
Üdvözlettel:
Nagy Dénes

© 2011-2016. Lumenet Kft.      |      1163 Budapest Cziráki út 26-32.   |      Minden jog fenntartva.      |      Belépés  |  Online jogaid    |    ÁSZF     |   Rólunk    |    Szállítási költségek    |    Gyere be üzletünkbe!

Lumenet®