Új jelszót kérek
Philips
Osram
Megaman
Mean Well
B.E.G. Luxomat
GE Lighting
Sylvania

Mi vagyunk a szűrő

Csak olyan terméket értékesítünk, melyeket – az évtizedes szaktudásunk mellett – jó szívvel ajánlunk Neked . Legyen szó a világítástechnika bármely területéről, a Lumeneten kizárólag prémium minőségű terméket találsz.

Ti mondtátok

Nekünk az az „üzlet”, ha Te elégedett vagy velünk, mihamarabb visszatérsz hozzánk és elmondod vásárlói élményed barátaidnak is.

Kádár Péter (32)

Hatalmas kínálat, remek árak, gyors szállítás, segítőkész, hozzáértő csapat!

TENNER TAMÁS (NEW DUETT KFT.)

Mert minden működik. A rendelés, a szállítás, a support. Nagy kincs ez manapság!!
Termékeik minőségéről kár beszélni. Világmárkák magas minőségű termékeit forgalmazzák.

JÁNOSI ANDRÁS (LUMOCONCEPT KFT.)

László és István csapata évek óta legfőbb fényforrás beszállítónk.
Szakmai támogatásuk számtalan helyzetben mozdította előre munkánkat. Jó szívvel ajánlom őket!

Ravasz Péter

Számomra a legjobbak vagytok. Pontosság, gyorsaság, minőség. Ezekre lehet itt számítani. A garancia pedig nem jól hangzó reklámfogás, hanem tényleg működik!

Lubrincz Erik

Segítőkész munkatársak, gyors válaszidő, minőségi termékek! Garanciális ügyekben mindent megtesznek az ügyfél elégedettségéért! Raktáron lévő árut 1 munkanap alatt szállítják.

Gergácz Roland (Polluxled Kft.)

Számomra kritérium volt, hogy olyan partnerekkel kerüljek kapcsolatba, akik nem alacsony és kétes minőségű termékekkel dolgoznak, hanem kizárólag elismert gyártók fényforrásaival.

Bízhatsz bennünk !

A Lumenet jogelődje, a Vilagitas.eu 2012-es indulása óta több mint 50 000 online rendelést szolgált ki és az alábbi szakmai díjakat szerezte meg.
Olyan színvonalon fogunk kiszolgálni Téged, ahogy az alábbi elismerések alapján elvárhatod tőlünk.

Termékek


Osram Cool Blue Hyper+ 9005CBH+ HB3 2db/csomag
Osram Cool Blue Hyper+ 9005CBH+ HB3 2db/csomag

Off-road termék, csak saját felelősségre: az exrém magas, 5000 Kelvines színhőmérséklet miatt off-road termék, mely nem rendelkezik ECE minősítéssel, így hivatalosan nem használható közúti forgalomban.


Kérdezz, írd meg a véleményed
Név
E-mail cím (Nem jelenik meg az oldalon!)
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
3
András
2016.06.08 10:15
Hamar megjött, kiválóan dobozba csomagolva, leteszteltem:

Előzőleg hagyományos halogén GE izzó volt bent.
Én a xenonnal kombinált fényszórók színhőmérsékleti egysége miatt próbálkoztam ezzel a termékkel, mert a LED a CanBus rendszer (hideg teszt villogás) miatt nem jöhetett szóba.
Színhőmérsékletet tekintve tényleg kitűnő, valóban hozza az 5000K-t, markánsan különbözik a hagyományostól.
Xenon tompított mellé ment, most a xenon (4300K) sárgásabb mint a távolsági!
Először csak az egyiket tettem be, hogy össze tudjam hasonlítani. Teljesen fehér, talán nagyon enyhén átmegy kékesbe, de nem igazán. Nem gondoltam, hogy a hagyományos technológia képes erre, de valószínű a gázokkal és üvegszínezéssel játszadoztak a mérnökök mire meglett. Fényereje kb. ugyanaz lehet, úton még nem próbáltam, de a garázs falán nem igazán láttam erőkülönbséget.
Remélem tartós, az majd idővel kiderül.
Hivatalosan nem használható, de engem nem érdekel, minőségi termék és nem hinném, hogy szabványon kívül esne ha bevizsgálnák. Különösképp, hogy a legújabb autóknak már a Xenon v. LED tompítottja vagy akár a kötelező nappali LED menetfénye is vakítóbb mint ez.

Egyszóval akinek fehér fényszóró kell, és a LED nem kompatibilis, ezt a Cool Blue Hyper+ családot ajánlom bátran!

2
István - Lumenet
2016.02.16 19:08
Az összes Osram Hyper Plus off-road, azaz hivatalosan nem használható közúton. A szabvány 4200 Kelvin színhőmérsékletet enged meg, ez pedig 5000 Kelvin. Más kérdés, hogy ez mennyire állapítható meg ellenőrzéskor. Magunk részéről az ECE engedélyes Osram Cool Blue Intense sorozat vásárlását javasoljuk, de óriási az igény erre a termékre.
1
Halász Ferenc
2016.02.16 18:40
Hello.Az érdekelne,hogy ez elfogadott-e közútra?!Mert látom ,hogy off road,pedig tiszta fehér fényű és elvileg az még belefér a rendeletekbe.
Köszi a segítséget.
Üdv.

© 2011-2016. Lumenet Kft.      |      1163 Budapest Cziráki út 26-32. EMG ipartelep      |      Minden jog fenntartva.      |      Belépés  |  Online jogaid    |    ÁSZF     |   Rólunk    |    Szállítási költségek    |    Személyes átvétel

Lumenet®

A Lumenet további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.