Új jelszót kérek
Bízhatsz Bennünk!

Mennyiségi

kedvezmény

100%

megbízhatóság

Gyors

szállítás

Philips
Osram
Megaman
Mean Well
B.E.G. Luxomat
GE Lighting
Sylvania

Mi vagyunk a szűrő

Csak olyan terméket értékesítünk, melyeket – az évtizedes szaktudásunk mellett – jó szívvel ajánlunk Neked . Legyen szó a világítástechnika bármely területéről, a Lumeneten kizárólag prémium minőségű terméket találsz.

Ti mondtátok

Nekünk az az „üzlet”, ha Te elégedett vagy velünk, mihamarabb visszatérsz hozzánk és elmondod vásárlói élményed barátaidnak is.

Kádár Péter (32)

Hatalmas kínálat, remek árak, gyors szállítás, segítőkész, hozzáértő csapat!

TENNER TAMÁS (NEW DUETT KFT.)

Mert minden működik. A rendelés, a szállítás, a support. Nagy kincs ez manapság!!
Termékeik minőségéről kár beszélni. Világmárkák magas minőségű termékeit forgalmazzák.

JÁNOSI ANDRÁS (LUMOCONCEPT KFT.)

László és István csapata évek óta legfőbb fényforrás beszállítónk.
Szakmai támogatásuk számtalan helyzetben mozdította előre munkánkat. Jó szívvel ajánlom őket!

Ravasz Péter

Számomra a legjobbak vagytok. Pontosság, gyorsaság, minőség. Ezekre lehet itt számítani. A garancia pedig nem jól hangzó reklámfogás, hanem tényleg működik!

Lubrincz Erik

Segítőkész munkatársak, gyors válaszidő, minőségi termékek! Garanciális ügyekben mindent megtesznek az ügyfél elégedettségéért! Raktáron lévő árut 1 munkanap alatt szállítják.

Gergácz Roland (Polluxled Kft.)

Számomra kritérium volt, hogy olyan partnerekkel kerüljek kapcsolatba, akik nem alacsony és kétes minőségű termékekkel dolgoznak, hanem kizárólag elismert gyártók fényforrásaival.

Bízhatsz bennünk !

A Lumenet jogelődje, a Vilagitas.eu 2012-es indulása óta több mint 50 000 online rendelést szolgált ki és az alábbi szakmai díjakat szerezte meg.
Olyan színvonalon fogunk kiszolgálni Téged, ahogy az alábbi elismerések alapján elvárhatod tőlünk.

Termékek


Osram LEDriving® LED DRL 301 PX-5 CL15 nappali menetfény szett
Osram LEDriving® LED DRL 301 PX-5 CL15 nappali menetfény szett

Nem feszültségfigyelős típus, így alkalmazható Start-stop rendszerű, vagy intelligens akkumulátoros autókhoz. Bekötésben, funkcióban azonos a közkedvelt DRL401-el, annyi különbséggel, hogy a lámpák öt LED-es kivitelűek. A DRL301 CLAMP15 nem tartalmaz DIM funkciót, a helyzetjelző bekapcsolásakor automatikusan teljesen kikapcsol.


Kérdezz, írd meg a véleményed
Név
E-mail cím (Nem jelenik meg az oldalon!)
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
57
Sanyi - Lumenet
2017.07.24 14:09
Kedves Pörzsölt Zoltán!

Köszönjük észrevételed. Örülünk, hogy alapvetően tetszik a termék. Az autókba építhető utólagos extrák egy része vezetékkel, más része csak csatlakozási pontokkal van legyártva. Az univerzális kifejezés nem vonatkozik arra, hogy minden autótípusba beépítve, az összes kábelhosszúság elegendő, bár ennél a terméknél az sem elmondható hogy kifejezetten rövidek lennének a vezetékek. Szerencsére az esetek többségében plusz kábel felhasználása nélkül beszerelhető. Azért remélem, aki hozzálát egy ilyen készülék beépítéséhez, - amivel egy hibás bekötés esetén jelentős anyagi károkat lehet okozni- a rövidebb vezeték nem okoz nagyobb problémát. ;-)


56
Pörzsölt Zoltán
2017.07.21 21:40
Alapvetően elégedett lennék, mert viszonylag gyorsan be tudtam szerelni, úgy működik ahogy kell, viszont pár negatívum ami nehezítette a dolgom. Bevallom nem néztem utána, hogy ez nem teljesen univerzális termék, bevonzott az akció varázsa.
Olyan autókhoz lett tervezve, aminek az akkumulátora bal oldalon elöl található, a vezeték hosszok ehhez igazodnak. Mivel régebbi japán autóm van aminél a jobb oldalon a tűzfalnál van az akku, a pozitív kábelt meg kellett hosszabbítanom, a jobb oldali lámpatest kábelét egy nagy csomóba összekötegelnem a lökhárítóban. Kábel vágáshoz garanciavesztés miatt nem folyamodhattam.
Van nekem német univerzális menetfényem a jobbik fajtából, még mindig működik, az esztétikum miatt döntöttem a cseréje mellett. Annak a kábelei megfelelő hosszúságúak, a lámpáké egyformák, és a csatlakozóik a lámpatesteknél, szerelési szempontból ideálisabb helyen vannak.
Egy szónak is száz a vége a termék jó, de nem ajánlanám minden típusba.

55
Sanyi - Lumenet
2017.07.21 08:37
Kedves P. Attila!

Ez a jelenség akkor szokott előfordulni, ha a lámpák maradék vezetékét egy helyre feltekerik (Ilyenkor a vezeték antennaként már mérhető mennyiségű nagyfrekvenciás jelet sugározhat), vagy a rádióantenna testelése nem megfelelő. Ilyenkor a kisugárzott jel gyenge vételkörzetben a rádióadás alatt zajként megjelenhet. A hiba elhárításához a feltekert maradék vezetéket hosszan kell elkötni, illetve érdemes az antennát is szakemberrel ellenőriztetni. Amennyiben a probléma nem múlik el, kérlek jelezd otthongarancia bejelentő oldalunkon a meghibásodást, hogy segíthessünk.

54
P.Attila
2017.07.20 18:06
Üdvözlöm!
A héten vásároltam egy ilyen nappali menetfényt az autómhoz a következő lenne a problémám: ha működésbe lép a menetfény akkor zavarja a rádió adást, ha lehúzom a ledeket a vezérlőről vagy felkapcsolom a lámpákat, hogy ne működjön a menetfény akkor megszűnik a probléma. Mit lehetne tenni? A bekötések rendben vannak!

53
Fazekas Zoltán
2017.07.07 08:09
VW Golf 4-be építettem be. Egyszerő volt nagyon, mindennel együtt kb. 90 perc alatt üzembe helyeztem. Roppant örültem, hogy az összes szerelési anyag benne volt a csomagban. Külön örültem az NKH véleményezésének, amit megküldtek a csomagban. Fényereje brutális. Szerintem nagyon jó vétel volt. Pacsi
52
Sanyi - Lumenet
2017.07.03 09:33
Kedves Dudás László!

A helyzetjelzőizzó helyére beszerelt LED fényforrások nem módosítják negatív irányban a vezetéken megjelenő feszültséget. Nyugodtan benne hagyhatod, a nappali menetjelző ettől még hibátlanul fog működni.

51
Dudás László
2017.07.01 11:09
Tisztelt Lumenet!

Tervezem, hogy a DRL301 terméküket megvásároljam, beszereljem én is, Peugeot 206 (2007) típusú autómba.
Ahogy nézegettem a bekötési vázlatot egy kérdés merült fel bennem. Jelenleg az autómban, praktikus okokból a helyzetjelző W5W izzó helyén egy fehér színű, W5W fejelésű LED fényforrás van. Ha ennek a fényforrásnak a kábelére kötöm (mert hát ide kell) a zöld vezetéket, a vezérlőelektronika kap annyi jelet, ami alapján üzembiztosan működik majd a DRL301? Vagy célszerű visszacserélnem a hagyományos izzószálasra a fényforrást?
Üdv.

50
Sanyi - Lumenet
2017.06.26 11:07
Kedves Szakács János!

Örülünk, hogy elégedett vagy termékünkkel. Az autókba építhető utólagos extrák egy része vezetékkel, más része csak csatlakozási pontokkal van legyártva. Az univerzális kifejezés nem vonatkozik arra, hogy minden autótípusba beépítve, az összes kábelhosszúság elegendő, bár ennél a terméknél az sem elmondható hogy kifejezetten rövidek lennének a vezetékek. Szerencsére az esetek többségében plusz kábel felhasználása nélkül beszerelhet a készülék.

49
Sanyi - Lumenet
2017.06.26 10:25
Kedves Sebestyén Gábor András!

A készülék szabályosan működtethető a Lianában, amennyiben a szükséges beépítési távolságok megfelelőek. Ennél az autónál amit kritikusnak látok, az a két lámpatest közötti minimum 60 cm. Képek alapján ez lehet, hogy nem megvalósítható. Amennyiben van rá mód, keresd fel üzletünket, és megvizsgáljuk a beépítés lehetőségeit.

48
Szakács János
2017.06.25 21:33
A termék megfelelően, a leirtak szerint működik.
Viszont nem ártana egy kiegészítés a vezetékek hosszáról, vagy az unniverzális jelzőt törölni!
Nem egy nagy motortérrel rendelkezem (c corsa) és az akku kábelt toldanom kellett.

47
Sebestyén Gábor András
2017.06.25 13:03
Üdv!

Érdeklődni szeretnék, hogy 2005-ös évjáratú 2. szériás Suzuki Lianához jó/szabályosan használható ez a menetfény?

Köszönettel,
Gábor

46
Tibi Skoda
2017.05.15 11:03
Vásároltam egy ilyen készüléket. Skoda Fábiában egy kicsit nehezen találtam a motortérben kapcsolható 12V-ot, de aztán sikerült. A készülék hibátlanul működik, remélem sokáig így is lesz.
45
Sanyi - Lumenet
2017.05.15 10:28
Kedves Németh Tibor!

Amennyiben fizikailag beépíthető a termék, akkor nincs akadálya a szerelésnek.

44
Németh Tibor
2017.05.13 22:18
Tisztelt Lumenet!

Érdeklődnék, hogy egy 2001/09. havi Toyota Corollához kompatibilis-e a termék?

Válaszukat előre is köszönöm!
üdvözlettel.:Tibor

43
Lovász József
2017.05.13 21:35
Nagyon-nagyon meg vagyok a termékkel elégedve, Mindenkinek csak ajánlani tudom ! :-)
Peugeot 307 kombi 2004-es évjárat
Köszönöm Lumenet !

42
Homoky Zoltán
2017.05.06 19:53
Tisztelt Limenet!

Köszönöm a vissza jelzést. A szettet sikerült beüzemelni és az a leírtaknak megfelelően jól működik. Teljes mértékben elégedett vagyok vele.

Üdvözlettel
Zoltán


41
Sanyi - Lumenet
2017.05.05 13:46
Kedves Homoky Zoltán!

A LED DRL 301 PX-5 CL15 nem dimmerelhető. Ezt a funkciót a CL15 jelzéssel nem ellátott elődje tudta. Ez a készülék a világítás ráadásakor teljes mértékben lekapcsol. Gyújtás vezetéket 2001-es Fiat Bravoban többet is találsz. Lényeg, hogy a gyújtás ráadásakor megjelenjen a feszültség, és a levételekor azonnal megszűnjön. Amennyiben a bekötésnél nem vagy biztos a dolgodban, akkor kérlek, inkább fordulj szakemberhez.

40
Homoky Zoltán
2017.05.04 22:13
Tisztelt Lumenet!

Vásároltam egy Osram LEDriving® LED DRL 301 PX-5 CL15 típusú szettet és a beszereléssel kapcsolatban szeretném megkérdezni, hogy a narancssárga vezetéket, amit elvileg gyújtás pozitív pontjára kell bekötnöm, motortéren belül hova lenne célszerű csatlakoztatni. Az említett motortér egy 2001-es évjárató 1.2 16v fiat bravohoz tartozik. Illetve több leírást olvasva és bekötési ábrát látva, ha az akkumulátor negatív pontjára helyezem és jól értelmeztem a leírtakat , akkor a DIM funkció nem lesz így elérhető, ez az állítás helytálló?

Válaszukat előre is köszönöm,
Üdvözlettel
Zoltán

39
Sanyi - Lumenet
2017.04.19 14:51
Kedves Ferenc!

Amennyiben nálunk vásároltad a terméket, kérlek töltsd ki a https://lumenet.hu/otthongarancia-bejelentes oldalunkon található bejelentőlapot, hogy intézhessük a garanciát. Mindenek előtt azonban érdemes ellenőrizni a készülék bekötését, mert a leírás alapján akár azzal is lehet probléma.

38
Ferenc
2017.04.17 22:04
A vezérlőegysége két napos működés után meghibásodott.Önmagától bekapcsol,leállítás után nem kapcsol ki.A philips nyomába sem ér.

© 2011-2016. Lumenet Kft.      |      1163 Budapest Cziráki út 26-32. EMG ipartelep      |      Minden jog fenntartva.      |      Belépés  |  Online jogaid    |    ÁSZF     |   Rólunk    |    Szállítási költségek    |    Személyes átvétel

Lumenet®

A Lumenet további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.