Új jelszót kérek
Black Friday a Lumeneten! Ingyenes Pick-Pack szállítás a Lumeneten! Bízhatsz Bennünk!

Mennyiségi

kedvezmény

100%

megbízhatóság

Gyors

szállítás

Philips
Osram
Megaman
Mean Well
B.E.G. Luxomat
GE Lighting
Sylvania

Mi vagyunk a szűrő

Csak olyan terméket értékesítünk, melyeket – az évtizedes szaktudásunk mellett – jó szívvel ajánlunk Neked . Legyen szó a világítástechnika bármely területéről, a Lumeneten kizárólag prémium minőségű terméket találsz.

Ti mondtátok

Nekünk az az „üzlet”, ha Te elégedett vagy velünk, mihamarabb visszatérsz hozzánk és elmondod vásárlói élményed barátaidnak is.

Kádár Péter (32)

Hatalmas kínálat, remek árak, gyors szállítás, segítőkész, hozzáértő csapat!

TENNER TAMÁS (NEW DUETT KFT.)

Mert minden működik. A rendelés, a szállítás, a support. Nagy kincs ez manapság!!
Termékeik minőségéről kár beszélni. Világmárkák magas minőségű termékeit forgalmazzák.

JÁNOSI ANDRÁS (LUMOCONCEPT KFT.)

László és István csapata évek óta legfőbb fényforrás beszállítónk.
Szakmai támogatásuk számtalan helyzetben mozdította előre munkánkat. Jó szívvel ajánlom őket!

Ravasz Péter

Számomra a legjobbak vagytok. Pontosság, gyorsaság, minőség. Ezekre lehet itt számítani. A garancia pedig nem jól hangzó reklámfogás, hanem tényleg működik!

Lubrincz Erik

Segítőkész munkatársak, gyors válaszidő, minőségi termékek! Garanciális ügyekben mindent megtesznek az ügyfél elégedettségéért! Raktáron lévő árut 1 munkanap alatt szállítják.

Gergácz Roland (Polluxled Kft.)

Számomra kritérium volt, hogy olyan partnerekkel kerüljek kapcsolatba, akik nem alacsony és kétes minőségű termékekkel dolgoznak, hanem kizárólag elismert gyártók fényforrásaival.

Bízhatsz bennünk !

A Lumenet jogelődje, a Vilagitas.eu 2012-es indulása óta több mint 50 000 online rendelést szolgált ki és az alábbi szakmai díjakat szerezte meg.
Olyan színvonalon fogunk kiszolgálni Téged, ahogy az alábbi elismerések alapján elvárhatod tőlünk.

Termékek


Osram LEDriving® LED DRL 301 PX-5 CL15 nappali menetfény szett
Osram LEDriving® LED DRL 301 PX-5 CL15 nappali menetfény szett

Nem feszültségfigyelős típus, így alkalmazható Start-stop rendszerű, vagy intelligens akkumulátoros autókhoz. Bekötésben, funkcióban azonos a közkedvelt DRL401-el, annyi különbséggel, hogy a lámpák öt LED-es kivitelűek. A DRL301 CLAMP15 nem tartalmaz DIM funkciót, a helyzetjelző bekapcsolásakor automatikusan teljesen kikapcsol.


Kérdezz, írd meg a véleményed
Név
E-mail cím (Nem jelenik meg az oldalon!)
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
69
Sanyi - Lumenet
2017.11.13 10:38
Kedves Attila!

Miután ez a készülék univerzális, így kompatibilitási lista nincsen hozzá, de fényképek alapján bátran ajánlom a Te autódba is. Nem látom akadályát sem a szabályos fizikai beépítésnek, sem az elektromos bekötésnek.

68
Attila
2017.11.11 09:02
Szép napot! Szeretnék érdeklődni a 2005-s Renault Clio III-s autómra az előírások szerint felszerelhető-e ez a menetfény?(ködlámpa is van rajta)
Köszönettel: Attila

67
István
2017.11.10 18:20
A lámpa tökéletes, és nagyon erős fénye van. Bár a vezetékek lehetnének hosszabbak is. Én kötöttem be (Suzuki Swift II 2005) és mivel van ködlámpám így az alsó levegő beömlő nyílásba szereltem fel. Bár így nincs meg a 2 lámpa közt a hivatalos 600mm távolság de remélem a rend őreinél nincs mérő szalag és majd műszakira max leszedem. Egyébként nagyon jó, ajánlom mindenkinek. Kár hogy ide nem lehet képet mellékelni.
66
Csaba Zsolt
2017.09.24 14:53
Kítűnő!
65
Sanyi - Lumenet
2017.09.04 08:53
Kedves Barna József!

A DIM-funkciós 301-es gyártását az OSRAM megszüntette.

64
Barna József
2017.09.01 17:52
Tisztelt Lumenet!

Érdeklődni szeretnék, elérhető lesz még Önöknél a DRL 301-es DIM funkcióval?
Köszönöm válaszukat!
Üdvözlettel: Barna József

63
Sanyi - Lumenet
2017.08.21 11:21
Kedves László!

A két oldal sugárzási képe azonos, így nincs megkülönböztetve rajta jobb és bal oldal.
Úgy szereld be a két lámpát, hogy az a legesztétikusabb legyen, és a lámpatesten lévő feliratok ne legyenek fejjel lefelé ! :-)

62
Sanyi - Lumenet
2017.08.21 10:23
Kedves Vidéki András!

A gyári kábelköteg nem fog elérni az autó hátuljáig, de nem is javaslom a kárpitozás ilyen mértékű megbontását. Az autó motorterében, de legmesszebb a biztosítéktáblában megtalálhatók a bekötési pontok. A készülék helyesen bekötve nem tehet kárt az autóban.

61
László
2017.08.20 23:41
Tisztelt Lumenet!

Vásároltam egy ilyen szettet. A lámpákon nem találok jelzést hogy melyik a bal és jobb oldali. Ha az Osram felirat van felfelé akkor mindegy?

60
Vidéki András
2017.08.18 11:16
Tisztelt Lumenet!

Audi A2-höz szeretném használni ezt a DRL 301 PX-5 CL 15 nappali menetfényt. Ott az akkumulátor a csomagtartóban van. Elegendő e a tápvezeték hossza, valamit a menetfény bekötése okozhat e valami problémát, az autó igen "éber" komputeres diagnosztikájában?

Tisztelettel: Vidéki András

59
Sanyi - Lumenet
2017.08.16 11:26
Kedves Incze Zsolt!

A hibát több minden is okozhatja.
Először ellenőrizném, hogy minden féklámpa megfelelően működik-e. Ha igen, lehet, hogy az egyik hátsó lámpa testelése nem megfelelő, ilyenkor a féklámpa a többi izzón keresztül testelődik, így megjelenhet a helyzetjelző vezetékén akkora feszültség, amit a DRL elektronikája már felkapcsolt világításnak érzékel. Erről könnyen meggyőződhetünk, ha felkapcsoljuk a világítást, bekacsoljuk a vészvillogót, és valaki rálép a fékre. Ha hibás a testelés, a hátsó lámpa ilyenkor csodákat művel. :-). Ha bármelyik hiba jelentkezik, akkor azt orvosolva, valószínű a nappali menetjelző működése is helyreáll. Ha nem tapasztalható más rendellenesség, akkor mindenképpen ellenőriztessed a készülék bekötését, mert vagy a gyújtásvezérlés bemenet, vagy a világításjel - vagy csatlakozása - nem megfelelő

58
Incze Zsolt
2017.08.16 10:24
Tisztelt Lumint.

Karácsony környékén rendeltem ebből a szettből Renault Grand Scenic 2 2007 évjératú automhoz.
Beszerelelés és utána a müködés eddig hibátlan volt, de most (1-2 hete) a fék megnyomásakor a nappali menetfény elkezd villogni , de csak akkor amikor fékezek.
Esetleg tudnak ebben segíteni mi lehet a probléma ?

57
Sanyi - Lumenet
2017.07.24 14:09
Kedves Pörzsölt Zoltán!

Köszönjük észrevételed. Örülünk, hogy alapvetően tetszik a termék. Az autókba építhető utólagos extrák egy része vezetékkel, más része csak csatlakozási pontokkal van legyártva. Az univerzális kifejezés nem vonatkozik arra, hogy minden autótípusba beépítve, az összes kábelhosszúság elegendő, bár ennél a terméknél az sem elmondható hogy kifejezetten rövidek lennének a vezetékek. Szerencsére az esetek többségében plusz kábel felhasználása nélkül beszerelhető. Azért remélem, aki hozzálát egy ilyen készülék beépítéséhez, - amivel egy hibás bekötés esetén jelentős anyagi károkat lehet okozni- a rövidebb vezeték nem okoz nagyobb problémát. ;-)


56
Pörzsölt Zoltán
2017.07.21 21:40
Alapvetően elégedett lennék, mert viszonylag gyorsan be tudtam szerelni, úgy működik ahogy kell, viszont pár negatívum ami nehezítette a dolgom. Bevallom nem néztem utána, hogy ez nem teljesen univerzális termék, bevonzott az akció varázsa.
Olyan autókhoz lett tervezve, aminek az akkumulátora bal oldalon elöl található, a vezeték hosszok ehhez igazodnak. Mivel régebbi japán autóm van aminél a jobb oldalon a tűzfalnál van az akku, a pozitív kábelt meg kellett hosszabbítanom, a jobb oldali lámpatest kábelét egy nagy csomóba összekötegelnem a lökhárítóban. Kábel vágáshoz garanciavesztés miatt nem folyamodhattam.
Van nekem német univerzális menetfényem a jobbik fajtából, még mindig működik, az esztétikum miatt döntöttem a cseréje mellett. Annak a kábelei megfelelő hosszúságúak, a lámpáké egyformák, és a csatlakozóik a lámpatesteknél, szerelési szempontból ideálisabb helyen vannak.
Egy szónak is száz a vége a termék jó, de nem ajánlanám minden típusba.

55
Sanyi - Lumenet
2017.07.21 08:37
Kedves P. Attila!

Ez a jelenség akkor szokott előfordulni, ha a lámpák maradék vezetékét egy helyre feltekerik (Ilyenkor a vezeték antennaként már mérhető mennyiségű nagyfrekvenciás jelet sugározhat), vagy a rádióantenna testelése nem megfelelő. Ilyenkor a kisugárzott jel gyenge vételkörzetben a rádióadás alatt zajként megjelenhet. A hiba elhárításához a feltekert maradék vezetéket hosszan kell elkötni, illetve érdemes az antennát is szakemberrel ellenőriztetni. Amennyiben a probléma nem múlik el, kérlek jelezd otthongarancia bejelentő oldalunkon a meghibásodást, hogy segíthessünk.

54
P.Attila
2017.07.20 18:06
Üdvözlöm!
A héten vásároltam egy ilyen nappali menetfényt az autómhoz a következő lenne a problémám: ha működésbe lép a menetfény akkor zavarja a rádió adást, ha lehúzom a ledeket a vezérlőről vagy felkapcsolom a lámpákat, hogy ne működjön a menetfény akkor megszűnik a probléma. Mit lehetne tenni? A bekötések rendben vannak!

53
Fazekas Zoltán
2017.07.07 08:09
VW Golf 4-be építettem be. Egyszerő volt nagyon, mindennel együtt kb. 90 perc alatt üzembe helyeztem. Roppant örültem, hogy az összes szerelési anyag benne volt a csomagban. Külön örültem az NKH véleményezésének, amit megküldtek a csomagban. Fényereje brutális. Szerintem nagyon jó vétel volt. Pacsi
52
Sanyi - Lumenet
2017.07.03 09:33
Kedves Dudás László!

A helyzetjelzőizzó helyére beszerelt LED fényforrások nem módosítják negatív irányban a vezetéken megjelenő feszültséget. Nyugodtan benne hagyhatod, a nappali menetjelző ettől még hibátlanul fog működni.

51
Dudás László
2017.07.01 11:09
Tisztelt Lumenet!

Tervezem, hogy a DRL301 terméküket megvásároljam, beszereljem én is, Peugeot 206 (2007) típusú autómba.
Ahogy nézegettem a bekötési vázlatot egy kérdés merült fel bennem. Jelenleg az autómban, praktikus okokból a helyzetjelző W5W izzó helyén egy fehér színű, W5W fejelésű LED fényforrás van. Ha ennek a fényforrásnak a kábelére kötöm (mert hát ide kell) a zöld vezetéket, a vezérlőelektronika kap annyi jelet, ami alapján üzembiztosan működik majd a DRL301? Vagy célszerű visszacserélnem a hagyományos izzószálasra a fényforrást?
Üdv.

50
Sanyi - Lumenet
2017.06.26 11:07
Kedves Szakács János!

Örülünk, hogy elégedett vagy termékünkkel. Az autókba építhető utólagos extrák egy része vezetékkel, más része csak csatlakozási pontokkal van legyártva. Az univerzális kifejezés nem vonatkozik arra, hogy minden autótípusba beépítve, az összes kábelhosszúság elegendő, bár ennél a terméknél az sem elmondható hogy kifejezetten rövidek lennének a vezetékek. Szerencsére az esetek többségében plusz kábel felhasználása nélkül beszerelhet a készülék.

© 2011-2016. Lumenet Kft.      |      1163 Budapest Cziráki út 26-32. EMG ipartelep      |      Minden jog fenntartva.      |      Belépés  |  Online jogaid    |    ÁSZF     |   Rólunk    |    Szállítási költségek    |    Személyes átvétel

Lumenet®

A Lumenet további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.