Új jelszót kérek
Philips
Osram
Megaman
Mean Well
B.E.G. Luxomat
GE Lighting
Sylvania

Mi vagyunk a szűrő

Csak olyan terméket értékesítünk, melyeket – az évtizedes szaktudásunk mellett – jó szívvel ajánlunk Neked . Legyen szó a világítástechnika bármely területéről, a Lumeneten kizárólag prémium minőségű terméket találsz.

Ti mondtátok

Nekünk az az „üzlet”, ha Te elégedett vagy velünk, mihamarabb visszatérsz hozzánk és elmondod vásárlói élményed barátaidnak is.

Kádár Péter (32)

Hatalmas kínálat, remek árak, gyors szállítás, segítőkész, hozzáértő csapat!

TENNER TAMÁS (NEW DUETT KFT.)

Mert minden működik. A rendelés, a szállítás, a support. Nagy kincs ez manapság!!
Termékeik minőségéről kár beszélni. Világmárkák magas minőségű termékeit forgalmazzák.

JÁNOSI ANDRÁS (LUMOCONCEPT KFT.)

László és István csapata évek óta legfőbb fényforrás beszállítónk.
Szakmai támogatásuk számtalan helyzetben mozdította előre munkánkat. Jó szívvel ajánlom őket!

Ravasz Péter

Számomra a legjobbak vagytok. Pontosság, gyorsaság, minőség. Ezekre lehet itt számítani. A garancia pedig nem jól hangzó reklámfogás, hanem tényleg működik!

Lubrincz Erik

Segítőkész munkatársak, gyors válaszidő, minőségi termékek! Garanciális ügyekben mindent megtesznek az ügyfél elégedettségéért! Raktáron lévő árut 1 munkanap alatt szállítják.

Gergácz Roland (Polluxled Kft.)

Számomra kritérium volt, hogy olyan partnerekkel kerüljek kapcsolatba, akik nem alacsony és kétes minőségű termékekkel dolgoznak, hanem kizárólag elismert gyártók fényforrásaival.

Bízhatsz bennünk !

A Lumenet jogelődje, a Vilagitas.eu 2012-es indulása óta több mint 50 000 online rendelést szolgált ki és az alábbi szakmai díjakat szerezte meg.
Olyan színvonalon fogunk kiszolgálni Téged, ahogy az alábbi elismerések alapján elvárhatod tőlünk.

Termékek


Osram Xenarc Classic 66140 D1S xenon lámpa - 2 év garancia
Osram Xenarc Classic 66140 D1S xenon lámpa - 2 év garancia

Xenarc Classic az Original sorozat „kistestvére”: színhőmérsékletben, fényáramban azonos az Original típussal. A különbség az, hogy a gyártó erre a sorozatra nem vállal önkéntes jótállást. Azonban a Lumenet önkéntesen 2 év garanciát biztosít Neked a D1S Classic típusra is.


Kérdezz, írd meg a véleményed
Név
E-mail cím (Nem jelenik meg az oldalon!)
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
8
Sanyi - Lumenet
2017.04.03 22:03
Kedves László!

Egy technikai hiba miatt a kérdésedet sajnos nem láttuk. Ez a fényforrás a gyárilag D1S Xenonnal szerelt autókba szerelhető. A kialakítása olyan, hogy az pontosan illeszkedik a saját foglalatába, így biztosított, hogy a fókuszpontja optikailag megfelelő helyre kerüljön. Semmi esetre se próbálja beépíteni H4-es izzó helyére, már csak azért se, mert az két izzószálas izzó. Áruházunk nem forgalmaz semmilyen "xenon-átalakító" készletet.

7
György
2017.03.24 13:24
Kedves László,

Kérem tegye meg, hogy egy 1994-es Suzukiba semmi esetre nem rak xenont, mert a lámpa kialakítása nem alkalmas rá és a szembejövő autósok szemét kiégeti. Vegyen olyan gépjárművet, ami gyárilag xenon fényszóróval felszerelt.

Őszintén, én minden utólagosan buherált, vakító roncsra rányomom a reflektort, kb pont ugyan azt érezzük mi, normális autósok, amikor az utólagos gagyi xenonnal jönnek szembe.

Üdvözlettel,
György

6
László
2017.02.26 09:40
Lehetne választ kapni a 02.15-én feltett kérdésre?
5
László
2017.02.15 18:48
Üdv! Érdeklődnék hogy 1994es swiftbe a H4 izzó helyére be lehet szerelni ezt a xenont? Tehát megvan hozzá minden alkatrész ami a H4es foglalatba alkalmassá teszi ennek a beépítését, megfelelő rögzítését?
4
István - Lumenet
2016.06.13 12:03
Kedves MCS,

Természetesen a Lumeneten (az Osram legnagyobb magyarországi e-kereskedőjénél) minden eredeti. Információnk szerint az Original típushoz képest nincs műszaki eltérés, csupán az egyedülálló garanciavállalás a különbség.

3
MCS.
2016.06.13 11:58
Tisztelt Lumenet! Érdeklődnék, hogy mi a különbség ez és a 4 év garanciás termék között? Ez nem eredeti? Köszönöm!
2
Tibor - Lumenet
2016.04.26 14:38
Dear Marko!

The main difference between the products in this case the warranty,because the classic has not Osram warranty,but our company the Lumenet guarantee 1 year.The other one,the Original has got Osram warranty 4 year.

Greetings!

1
Marko Arsic
2016.04.26 13:29
Hello,
Is there any physical, technology, lifespan or material difference between Osram d1s Xenarc Classic and Xenarc Original with the 4 year warranty? Is it only warranty issue (i have no problem with shorter warranty)?

© 2011-2016. Lumenet Kft.      |      1163 Budapest Cziráki út 26-32. EMG ipartelep      |      Minden jog fenntartva.      |      Belépés  |  Online jogaid    |    ÁSZF     |   Rólunk    |    Szállítási költségek    |    Személyes átvétel

Lumenet®

A Lumenet további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.