Új jelszót kérek

Termékek


Neolux NF3667 6700K 36mm szofita LED
Neolux NF3667 6700K 36mm szofita LED

Off-road termék, csak saját felelősségre: mint minden retrofit autó LED, az Osram NF3667 is off-road termék, mely nem rendelkezik ECE minősítéssel, így hivatalosan nem használható közúti forgalomban. A két legnagyobb autóipari gyártó már évek óta dolgozik azon, hogy a retrofit autó LED-ekre Uniós szabvány készüljön, de jelenleg még nincs Európában hivatalosan közúton használható retrofit LED. A Neolux termékekre mint az Osram másodmárkája 2 év garanciát vállalunk.

 

 

A LED retrofit autólámpák esetében előfordulhat, hogy az autó világításvezérlő rendszere esetenként hibaüzenetet küld, illetve nem megfelelően működteti, vagy lekapcsolja a LED fényforrást. Ebben az esetben fényforrásonként előtétellenállás szükséges a helyes működéshez.


Kérdezz, írd meg a véleményed
Név
E-mail cím (Nem jelenik meg az oldalon!)
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
3
Márton
2018.01.08 18:34
Kedves Sanyi!

Igen, a kollégám ma felvilágosított, hogy a led-es dolgokon csak egy irányban mehet át az áram (konyhanyelven mondva), és voltam olyan szerencsétlen, mindkettőt fordítva helyeztem be a minap :) Mire a segítőkész és helyes kommentedet elolvastam, már be is építettem őket, és tökéletesen működnek! Ettől függetlenül válaszodat nagyon köszönöm, a terméket pedig mindenkinek ajánlom, aki szép kékes fényű, karakteres rendszámtábla-világítást keres! :)

2
Sanyi - Lumenet
2018.01.08 11:08
Kedves Márton!

Ezek a termékek polaritásfüggőek, így elképzelhető, hogy a hiba csak annyi, hogy fordítva lettek betéve a foglalatba. Ha kipróbáltad mindkét irányt és mégsem világít, akkor érdemes kipróbálni valamilyen 12V-os tápegységen, vagy az autó akkujáról. Kicsi esélyét látom annak, hogy hibás a termék, főleg mind a kettő, és arra is kicsi a valószínűség, hogy az autó ellenőrizné ezt az áramkört, és a kisebb teljesítmény miatt tiltana.

1
Márton
2018.01.05 19:04
Kedves Lumenet! Ebből a termékből vásároltam rendszámtábla világításhoz, 2004-es halogén izzós Seat Ibiza. Sajnos nem működik (2 közül egyik sem, tehát valószínűleg nem gyári hibásak), a foglalat jó. Mi lehet a probléma? Köszönöm!

© 2011-2016. Lumenet Kft.      |      1163 Budapest Cziráki út 26-32.   |      Minden jog fenntartva.      |      Belépés  |  Online jogaid    |    ÁSZF     |   Rólunk    |    Szállítási költségek    |    Gyere be üzletünkbe!

Lumenet®