Új jelszót kérek
Ingyen Pick-Pack 10% visszajár Autólámpa játék Eglo

Mennyiségi

kedvezmény

100%

megbízhatóság

Gyors

szállítás

Philips
Osram
Megaman
Mean Well
B.E.G. Luxomat
GE Lighting
Sylvania

Mi vagyunk a szűrő

Csak olyan terméket értékesítünk, melyeket – az évtizedes szaktudásunk mellett – jó szívvel ajánlunk Neked . Legyen szó a világítástechnika bármely területéről, a Lumeneten kizárólag prémium minőségű terméket találsz.

Ti mondtátok

Nekünk az az „üzlet”, ha Te elégedett vagy velünk, mihamarabb visszatérsz hozzánk és elmondod vásárlói élményed barátaidnak is.

Kádár Péter (32)

Hatalmas kínálat, remek árak, gyors szállítás, segítőkész, hozzáértő csapat!

TENNER TAMÁS (NEW DUETT KFT.)

Mert minden működik. A rendelés, a szállítás, a support. Nagy kincs ez manapság!!
Termékeik minőségéről kár beszélni. Világmárkák magas minőségű termékeit forgalmazzák.

JÁNOSI ANDRÁS (LUMOCONCEPT KFT.)

László és István csapata évek óta legfőbb fényforrás beszállítónk.
Szakmai támogatásuk számtalan helyzetben mozdította előre munkánkat. Jó szívvel ajánlom őket!

Ravasz Péter

Számomra a legjobbak vagytok. Pontosság, gyorsaság, minőség. Ezekre lehet itt számítani. A garancia pedig nem jól hangzó reklámfogás, hanem tényleg működik!

Lubrincz Erik

Segítőkész munkatársak, gyors válaszidő, minőségi termékek! Garanciális ügyekben mindent megtesznek az ügyfél elégedettségéért! Raktáron lévő árut 1 munkanap alatt szállítják.

Gergácz Roland (Polluxled Kft.)

Számomra kritérium volt, hogy olyan partnerekkel kerüljek kapcsolatba, akik nem alacsony és kétes minőségű termékekkel dolgoznak, hanem kizárólag elismert gyártók fényforrásaival.

Bízhatsz bennünk !

A Lumenet jogelődje, a Vilagitas.eu 2012-es indulása óta több mint 50 000 online rendelést szolgált ki és az alábbi szakmai díjakat szerezte meg.
Olyan színvonalon fogunk kiszolgálni Téged, ahogy az alábbi elismerések alapján elvárhatod tőlünk.

Termékek


Osram LEDriving® LED DRL 401 PX-4 nappali menetfény
Osram LEDriving® LED DRL 401 PX-4 nappali menetfény

Hihetetlen ár csak néhány napig!

Felszerelheted? Igen! Olvasd el az NKH állásfoglalást ide kattintva!

Elérhetőség:  1 szett
31.750 Ft
Akció: 14.990 Ft
Az akció kezdete: 2016.10.24
Visszavonásig

Kérdezz, írd meg a véleményed
Név
E-mail cím (Nem jelenik meg az oldalon!)
Üzenet
Értékelés
Ellenőrző kód:
captcha
 « A hitelesítéshez kérjük írd be a képen látható számot!

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
78
Balog Dávid
2016.07.31 17:14
ÜDV! Kérdésem az lenne , hogy egy 2001-es, Volkswagen Passat 1.9 pdtdi-be, melyik nappali menetfeny való? Itt olvastam hozzaszolasnal, hogy ezek a kocsik talán változó feszultsegu generatorral vannak szerelve, igy a PX-4 a szóba jöhető, a PX-5 már nem jó? Biztosra akarok menni rendelés előtt! Köszönöm előre is a válaszokat!
Előnyök: -
Hátrányok: -
77
B. Csaba
2016.06.09 14:28
Kedves Péter, benne van az üvegjében minden jelzés ami kell. A csomag kibontása után ez volt az első, amit megnéztem. (A második pedig az, hogy az NKH állásfoglalását kinyomtattam, és betettem a kocsiba, hogy kéznél legyen).
Egy kép, amin valamennyire talán kivehető a felirat:
https://drive.google.com/file/d/0Bz4sSBAcMVWIQUtncnpqYkc4RGc/ view?usp=sharing
Előnyök: -
Hátrányok: -
76
Péter
2016.06.09 10:10
Azt látom, hogy mindenhol azt írjátok, hogy szabályos felszerelhető, de azt sehol nem látom, hogy valóban E jeles-e vagy jelzéssel ellátott-e. Mert a rendőrnek bizonygathatom, hogy ahol vettem egy hivatalos levél volt belinkelve az NKH-tól, de ha nincs rajta jelzés, akkor megbüntet, akár szabályos akár nem.
Előnyök: -
Hátrányok: -
75
B. Csaba
2016.06.07 01:53
Saját beépítés, kifogástalanul működik. Idő kellett, mire rászántam magam a méretpontos nyílás kifaragására a lökhárítón. Sehol máshol nem volt NKH-kompatibilis hely. Hűtőrácsban túl közel, lökhárító alján túl alacsonyan lettek volna. Némi macerát okozott még az, hogy ne csak a tompított/országúti fényszóróra, hanem a ködfényszóróra is lekapcsoljon (össszediódáztam a hármat). A bekötésben kihasználtam a jogszabály fogalmazását: csak a fényszóró bekapcsolásakor kell elaludnia, a helyzetjelzőkkel mehet együtt.

Kedves vargar, az általad írt jelenségeket a tépfeszültséggel összefüggésben nem tapasztaltam, nem gondolnám hogy az a példány a lumenettől származhazhatott. Ez itt nálam 7-17 volt között (feljebb nem mertem, alacsonyabb feszültségen nem volt értelme mérni) állandó kimenő áramot ad, a feszültség a ledek pillanatnyi hőmérsékletétől függ, valahol 28 V környékén van: a két lámpatest sorba van kötve. Ezért nem működött neked egy lámpával. Egyet is meg tud hajtani, feltételezve hogy a tápfesz kisebb mint az egy lámpára jutó feszültség. (Step-up áramstabilizált inverter van benne, ha a táp magasabb, nem tudja korlátozni az áramot) A tápfeszültségtől csak az áramfelvétel függ, magasabb feszültségen kevesebbet vesz fel.

Előnyök: -
Hátrányok: -
74
Bálint
2016.06.01 20:34
Tisztelt Lumenet! Először is a pozitívumok a részemről: remek vevőközpontúság az Önök részéről, mely mindenképpen becsülendő. A termék valóban korrekt, remek fényerő, könnyű installálási lehetőség, eddig 5 csillag. Viszont sajnos én is tapasztaltam azon jelenséget, hogy igaz csak nagyon ritkán, de valóban van olyan szituáció amikor nem működik. Ilyenkor gyújtás ki/be vagy helyezetjelző fel/le és ismét működik. Ha esetleg információ tartalommal bír, az autó egy VW Polo 9n 2007, melyben egyedül csak ezen DRL került utólagos beszerelésre.
Üdvözlettel: Bálint
Előnyök: -
Hátrányok: -
73
Tuzer
2016.05.28 21:09
Két éve használom (szakember szerelte be), kifogástalanul, a törvényben előírtaknak megfelelően működik.
Előnyök: -
Hátrányok: -
72
Tibor - Lumenet
2016.05.24 11:56
Kedves Rácz Henrik!

Úgy gondolom beépíthető,konkrét típusismeretem nincs de szerintem az említett helyen a ködlámpa résznél megoldható a beépítés.A kettéosztott részen látványra kialakítható a hely.
Előnyök: -
Hátrányok: -
71
Tibor - Lumenet
2016.05.23 13:09
Kedves Fekete László!

Igen talán nem a legsikeresebb a kiképzés,de egy süllyesztett fejű csavarral megoldható,itt a bemutatóterembe is így szereltem fel a hátsó rögzítési pontokon.Jeleztük a gyártó felé,remélhetőleg lesz megoldás.Köszönjük az észrevételt.
Előnyök: -
Hátrányok: -
70
Rácz Henrik
2016.05.21 21:50
Tisztelt Lumenet!

Érdeklődnék, hogy 2004-es évjáratú Fiat Panda-ra ez a menetfény szett felszerelhető-e? Ködfényszórók nincsenek beépítve és a lökhárító ott nincs kilyukasztva, csak mélyesztve van és ketté van osztva.
Előnyök: -
Hátrányok: -
69
Fekete lászló
2016.05.21 16:48
Tisztelt Lumene.
Az önöknél vásárolt osram dlr 401 lámpát a hátsó felfogatás pontoknálam nem lehet rögzíteni, mert a lámpa aluöntvényében nem alakított ki a gyártó helyet, a csavar fejének.
Pedig ott lenne a leg egyszerűbb rögzíteni. Ha ez egy kínai szutyok lenne, nem is tűnt volna fel. Én azt hittem hogy az Osram egy minőség. Tévedtem volna?
Előnyök: -
Hátrányok: -
68
Tibor - Lumenet
2016.05.17 16:40
Kedves Kajtár Tibor!

Pontos ismeretem nincs a felszereléshez,de egy autóvillamossági szerelő könnyen megoldhatja a beszerelést.
www.duett.hu ,,őket ajánlom.
Előnyök: -
Hátrányok: -
67
Tibor - Lumenet
2016.05.17 16:36
Kedves K. Tamás!

Szerintem lenne hely a beépítésre elől valahol az ív belső feléhez közel.Természetesen alkalmas az autóhoz,nincs különösebb elvárás a legtöbb fejtörést a beépítés okozza.Amennyiben személyesen megnéznéd,,a bemutatótermünkben (XIV.Fogarasi út 2-6) megtekinthető,esetleg hozzámérhetjük az autóhoz is.
Előnyök: -
Hátrányok: -
66
vargar
2016.05.16 19:40
Nem innen van! Egy helyi boltból. Nem szeretek rendelgetni, ha valami megvan azonnal helyben inkább azt veszem meg, mint hogy megrendeljem és valamikor ideér. Bankban pénzt nem tartok, mert utálom a "vadálatokat" etetni, így a fizetés is problémás, az utánvétet meg az eladó kapja meg hetek múlva.
Előnyök: -
Hátrányok: -
65
István - Lumenet
2016.05.16 15:31
Kedves Richárd!

Nem is nálunk vetted?
Előnyök: -
Hátrányok: -
64
vargar
2016.05.16 15:26
Tovább bonyolódik a dolog...Most már ott tartunk, hogy 10 alkalomból csak négyszer kapcsol be, ráadásul még a rádiót is zavarja. A dobozkában tuti valamiféle dc/dc konverter lehet mert akkufeszültségtől függetlenül mindig 13,5 volt van a kimenetén. Ez nem normális, mivel itt már két hasonló hibajelenség van, elgondolkodtató, hogy nem gyári hibás e esetleg. Viszont érdekesség, hogy a vezérlődobozon 2014 08 12 dátum van, tehát ezt két éve gyárthatták... Lehet majdnem két évig állt a polcon és nem vitte el senki se?
Nem baj, holnap visszaviszem, vesztére a fickó még nyugtát sem adott, hanem egy nyomtató számológép fecnijére írta rá az ár mellé a dátumot meg a termék megnevezését.... ráadásul még alá is írta meg le is pecsételte... Ha nem cseréli, akkor majd a nav elbeszélget velük...
Előnyök: -
Hátrányok: -
63
vargar
2016.05.15 13:32
Olvastam itt hogy, valaki panaszkodott, hogy néha nem kapcsol be. Én is tapasztaltam és azt hiszem megvan az oka. A vezérlő a feszültségesét figyeli, egy bizonyos érték alatt kapcsol be.
Logikus a dolog: bekapcsoljuk a gyújtást, beáll a feszültség pl. 12,5 voltra. Ez indítózáskort leesik pl. 10 voltra. Nos, ezt figyeli a vezérlő. Az pedig, hogy időszakosan működik, azért lehet mert amikor az autót leállítjuk még utána pár percig néhány tized volttal nagyobb az akkufeszültség, mint ha pl. egész éjszaka állt a parkolóban és pont erre a határértékre esik az érzékelés. A fenti teóriát kipróbáltam szabályozható labortáppal, így működik. Azonban a vezérlő hátlapját leszerelve csak a "gumitrutyiig" jutottam, sajnos roncsolásmentes további bontást nem tesz lehetővé a vezérlő. Mert az hogy gyujtásra kapcsoljon, helyzetjelzőre meg ki, azt két dartab relével vagy pár tranyóval meg lehet oldani, ráadásul úgy, hogy az aksira a + vezetéket nem is kell rákötni. (a testet kapja az aksiról, vagy a kasztniról, a 15. meg 58. vonalakon meg szépen lehetne a ki és bekapcsolást vezérelni) Tehát ebben a dobozkában biztos valami okosabb dolog van, mint két relé. További érdekesség, amire választ várnék, hogy amennyiben egy lámpa van bekötve, az nem kapcsol be, feszültség nincs a kimeneteken, viszont ahogy a másikat is bekötöm, azonnal indul a mind a kettő. Mivel nekem csak egy darab van érdekelne, hogy kifogtam e egy hibásat, vagy ennek így kell működnie? (Persze lehet sorba kötve a két egység, amit nem hinnék, meg már megmérni sem tudom, mert nagyon beleépítettem már :) ) Esetemben relékkel kapcsolják a világitást, tehát nem jöhet szóba az hogy tiltódik. (elvileg, de X akták mindig is lesznek, még ha nem is tanultuk a villamosmérnöki karon :D )
Előnyök: -
Hátrányok: -
62
Pintér Zoltán
2016.05.14 21:18
Tisztelt Lumenet!

A két oldal felcserélhető egymással? A beépítési rajzon a lámpatestek 7-10fokos kifelé fordítását jelzik, nekem ebből úgy tűnik, hogy a lámpatestek merőlegesen előre világítanak.
Előnyök: -
Hátrányok: -
61
Kárpáti Zoltán
2016.05.14 19:59
Sziasztok ! Az előző autómban volt gyári készítésű nappali menetfényes lámpatest.
Abban a menetfény a következőképpen világított : Amikor az autó motorját beindítottam azonnal felgyulladt teljes fényerővel. Így világítás bekapcsolása nélkül erős fénye volt.
Amikor a helyzetjelző vagy tompított világítást kapcsoltam, a menetfény teljesítménye a felére esett vissza. Tudomásom szerint a hatóság ezt a fajta működést engedélyezte ? Akkor miért van az eltérés ?
Előnyök: -
Hátrányok: -
60
Balázs
2016.05.14 12:09
Kedves Barbara!
Köszönöm szépen. Ez így teljes, megnyugodtam.
Üdvözlettel:
Balázs
Előnyök: -
Hátrányok: -
59
Barbara Adamus
2016.05.13 18:34
Kedves Balázs,

Bocsánat, ha félreérthetőek voltunk: ezen országokban nem fognak nem megbüntetni. egész Európában nem fognak megbüntetni.
Előnyök: -
Hátrányok: -

© 2011-2016. Light1 Shop Kft.      |      1148 Budapest Fogarasi út 2-6      |      Minden jog fenntartva.      |      Belépés  /  Regisztrálok a kedvezményekért!  /  B2B - Cégeknek  /  ÁSZF  /  Rólunk  /  Szállítási költségek  /  Személyes átvétel

Lumenet®

A Lumenet további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.