Új jelszót kérek
Philips
Osram
Megaman
Mean Well
B.E.G. Luxomat
GE Lighting
Sylvania

Mi vagyunk a szűrő

Csak olyan terméket értékesítünk, melyeket – az évtizedes szaktudásunk mellett – jó szívvel ajánlunk Neked . Legyen szó a világítástechnika bármely területéről, a Lumeneten kizárólag prémium minőségű terméket találsz.

Ti mondtátok

Nekünk az az „üzlet”, ha Te elégedett vagy velünk, mihamarabb visszatérsz hozzánk és elmondod vásárlói élményed barátaidnak is.

Kádár Péter (32)

Hatalmas kínálat, remek árak, gyors szállítás, segítőkész, hozzáértő csapat!

TENNER TAMÁS (NEW DUETT KFT.)

Mert minden működik. A rendelés, a szállítás, a support. Nagy kincs ez manapság!!
Termékeik minőségéről kár beszélni. Világmárkák magas minőségű termékeit forgalmazzák.

JÁNOSI ANDRÁS (LUMOCONCEPT KFT.)

László és István csapata évek óta legfőbb fényforrás beszállítónk.
Szakmai támogatásuk számtalan helyzetben mozdította előre munkánkat. Jó szívvel ajánlom őket!

Ravasz Péter

Számomra a legjobbak vagytok. Pontosság, gyorsaság, minőség. Ezekre lehet itt számítani. A garancia pedig nem jól hangzó reklámfogás, hanem tényleg működik!

Lubrincz Erik

Segítőkész munkatársak, gyors válaszidő, minőségi termékek! Garanciális ügyekben mindent megtesznek az ügyfél elégedettségéért! Raktáron lévő árut 1 munkanap alatt szállítják.

Gergácz Roland (Polluxled Kft.)

Számomra kritérium volt, hogy olyan partnerekkel kerüljek kapcsolatba, akik nem alacsony és kétes minőségű termékekkel dolgoznak, hanem kizárólag elismert gyártók fényforrásaival.

Bízhatsz bennünk !

A Lumenet jogelődje, a Vilagitas.eu 2012-es indulása óta több mint 50 000 online rendelést szolgált ki és az alábbi szakmai díjakat szerezte meg.
Olyan színvonalon fogunk kiszolgálni Téged, ahogy az alábbi elismerések alapján elvárhatod tőlünk.

Termékek


Osram LEDriving® LED DRL 301 PX-5 nappali menetfény szett
Osram LEDriving® LED DRL 301 PX-5 nappali menetfény szett

DIM (helyzetjelző) funkciós és feszültségfigyelős típus (intelligens generátor, vagy start-stop rendszer esetén nem használható).


Kérdezz, írd meg a véleményed
Név
E-mail cím (Nem jelenik meg az oldalon!)
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
21
János
2016.03.06 20:05
köszönöm a választ. fizetés után rendelem :D
20
István - Lumenet
2016.03.04 15:03
Kedves Balage,

Minden ijesztő probléma mögött egy bagatell apróság rejtőzik :-)
Köszönjük, hogy minket választottál!

19
Balage
2016.03.04 14:55
Köszönöm a válaszotok (17.) Megoldotta a zavart a rádióban. Most már látnak is, meg hallok is. :) Teljesen meg vagyok elégedve.
18
István - Lumenet
2016.03.04 11:15
Kedves Oszlánszky Csaba,

Azt kellene tudni, hogy a Te autódban van-e már intelligens töltés. Azaz, menet közben lekapcsolhat-e a generátor. Ha nem, akkor ez a típus jó választás lehet. Ha van intelligens töltés, akkor a DRL 301 a feszültségfigyelős működési elve miatt nem lesz jó. Ez esetben a DRL102-t ajánljuk:

https://lumenet.hu/osram-ledriving-lg-drl-102-nappali-menetfe ny

17
István - Lumenet
2016.03.04 11:11
Kedves Balage,


Ez egy esetben szokott előfordulni az utóbbi évek eladása alapján: a menetfény vezérlő és a lámpák közötti gyári kábel tartalékkal van tervezve, így az esetek nagy részében marad egy felesleges kupacod. Ha ezt összetekered és esetleg még egy másik kábellel is összefogatod, kialakulhat rádiózavar. Kérlek, ellenőrizd le, hogy ez történt-e. Ha igen, bontsd szét a köteget és egy nagyobb területen oszlasd szét a felesleges kábelt és megszűnik a rádiózavar. Ha továbbra is gond lesz, állunk rendelkezésedre:

https://lumenet.hu/otthongarancia-bejelentes

16
Oszlánszky Csaba
2016.03.04 01:16
Sziasztok.
Nappali menetfényt szeretnék vásárolni.
Osramban láttam van olyan ami helyzetjelzőként funkcionál a tompított bekapcsolásakor.
Az autó egy 307es peugeot újonan vásároltam 2003ban.Csak egy rádió csere és riasztó került az autóba amit egy ilyen szakműhely szerelt be még újkorában az autóba.2005ben a gyár által kifejlesztett feszúltség stabilizátor került beszerelésre márkaszervízben a folyamatos izzó kiégést meggátolandó,ami sikerült is.
A fent említett típust jó e az autóhoz,természetesen szakműhelyben építettném be.
Az összes izzót Nálatok rendeltem amikkel nagyon elégedett vagyok,az árakról nem is beszélve!
Válaszotokat köszönve:
O. Csaba

15
Balage
2016.03.03 18:28
Sziasztok! Ma szereltem be a drl-t és működés közben zavarja a rádiót. A távolabbi adókat már nem hallom. Amint bekapcsolom a helyzetjelzőt -kikapcsol a menetfény- megszűnik a zaj. Mit javasoltok a hiba kiküszöbölésére?
14
István - Lumenet
2016.02.29 12:09
Kedves Krisztián,

A gyári adatlap hibás, ezért korábban már mi is rákérdeztünk az Osram-nál. Mindhárom típus fényárama a maximális 800 Lumen.

13
István - Lumenet
2016.02.29 11:48
Kedves Machó Pál,

Ugyan még üzletünkben nincs kész a menetfény demo fal, de természetesen be tudjuk üzemelni Neked azt a típust, amire kíváncsi vagy. Feszültségfigyelés nélküli, négyvezetékes, DIM funkciós menetfény szettünk egy típusban létezik:

https://lumenet.hu/osram-ledriving-lg-drl-102-nappali-menetfe ny

12
István - Lumenet
2016.02.29 11:45
Kedves János,

Műszakilag igen. Képek alapján én azt gondolom, hogy esztétikailag is jól kivitelezhető a Te autódra.

Amennyiben mégsem találod meg az ideális helyét (kicsi rá az esély :-), természetesen erre a LED termékre is él a 6 hónapos pénz-visszafizetési garanciánk:

https://lumenet.hu/premium-garancia

11
Krisztián
2016.02.29 00:04
Tisztelt Lumenet!

Érdeklődnék hogy az adott típusnak (PX-5) mekkora a fényereje? (lumen)

Válaszukat előre is köszönöm!

10
János
2016.02.28 18:48
Sziasztok! olyan kérdésem lenne hogy ez a típus --- "Osram LED DRL 301 LEDriving® PX-5 " Opel Astra F-hez passzolna e beszerelés szempontjából? :)
9
Machó Pál
2016.02.26 19:58
T. Luminet shop!

Nappali menetfény vásárlás előtt vagyok. Olvastam a hozzászólásokat ehhez a termékhez.
Egy citroen grand c4 autóm van gyári menetfény kábelezéssel, ami 3 vezetékes.
Olyan nappali menetfény kellene nekem ami egyben helyzetjelző is.
Mint írták olyan az autó amibe a feszültség töltés nem állandó hanem lekapcsol néha. Amit javasoltak 401-s tipust az nekem nem jó mert nincs benne helyzetjelző funkció.
Ilyenkor melyik fajtát javasolják?
Lehetőség van e arra hogy az üzletükben kipróbáljam a menetfényt vásárlás és beszerelés előtt?
Várom válaszukat.
Üdvözlettel Machó Pál

8
István - Lumenet
2016.02.26 18:09
Kedves Szakács Gábor,

Ez egy picit több összetevős lesz:

A DRL301 feszültségfigyelős típus. Négy esetben nem működik:
-ha nem tölt a generátor az adott időben,
-ha betegeskedik az akkumulátor,
- ha valami furmányos zárlat van valamelyik fogyasztónál, amit éppen akkor kapcsolsz be
- ha meghibásodott a vezérlő

Sok ezres eladás után, őszintén mondom: az utolsó a legritkább.

Az akkumulátor nem tölt megálláskor start-stop rendszerű autóknál, illetve pár éve már több autónál is használnak úgynevezett intelligens generátort. Azaz, ha megvan a szükséges feszültség leáll. Ha ilyen az autód (autóvillamossági szerelőnek rá kellene néznie komolyabb műszerrel) , akkor ez a menetfény nem jó Neked. marad az ugyanilyen formájú Osram DRL 401.

A második hibalehetőség kizárásában szintén egy autóvillamossági szerelőnél történő mérés (nem multiméterrel, mert az nem műszer) tud segíteni

Harmadik a furmányos zárlat: ez volt a leggyakoribb. Olyan esetre gondolj, hogy pl. a jobbos féklámpa testel (a legegyértelműbb esetünk az volt, amikor a menetfény csak jobbra indexeléskor aludt el). Ez az autó működésében ritkán okoz gondot, de a feszültség ebben a pillanatban letörik egy picit. A menetfény pedig teszi a dolgát. Ez a hiba is autóvillamossági szerelőnél tud kiderülni, vagy úgy, ha már látod az összefüggést egy fogyasztó bekapcsolása és a menetfény kikapcsolása között, próbaként lehúzod annak csatlakozóját.

Ha viszont az autóvillamossági szerelő azt mondja, hogy minden jó és a vezérlő megkapja a ~13,6 voltot és mégis kikapcsol, keress bennünket és visszük házhoz a cserevezérlőt:

https://lumenet.hu/premium-garancia

https://lumenet.hu/otthongarancia-bejelentes

7
Székely Zoltán
2016.02.26 12:47
Kedves Szakács Gábor!

Én majdnem egy éve használom egy 2001-es Corollával, nekem egy hibajelenség van csak. Ha (teljes töltésnél) leállítom az autót, és pár percen belül újraindítom, akkor nem mindig kapcsol vissza, de fél percen belül mindig visszakapcsol. Én menet közben rendszeresen nézem a visszatükröződő fényét, és mindig világít. Nálam valószínűleg a töltés nem éri el bekapcsolási határértéket, majd mikor eléri bekapcsol a led is.
Szerintem a te esetedben is a töltéssel lesz vmi "probléma", azaz menet közben mikor feltöltött teljesen az akku, az elektronika leveszi a töltést, és nincs meg a szükséges feszültségérték az akkumulátor pólusain. Emiatt fel-lekapcsol attól függően épp van töltés vagy nincs. Az, hogy ez normál működés-e az autód esetében azt nem tudom megmondani. Lehet kontakthiba is, ezt mindenképp ellenőrizd, legyenek tiszták a bekötési pontok.
Esetleg lehet a lámpa vezérlőjével is gond, érdemes leteszteltetni.
Talán a DIM funkció bekötésével megkerülhető a dolog, már nem emlékszem, hogy pontosan mi a működési algoritmus, azaz mindig csak a töltési feszültséget figyeli, vagy a gyújtás pozitív elég-e, ha úgy van kötve.

Üdv.
Zoli.

6
Szakács Gábor
2016.02.26 09:32
Tisztelt Lumenet!

3 hónapja vásároltam egy Osram LED DRL 301 szettet amit be is szereltem és ezidáig megfelelően is működött, szuper fényereje van. Viszont a mai nap a budapesti dugóban közlekedve észrevettem az előttem haladó autón visszatükröződve, hogy a nappali menetfényem néha kialszik majd ismét bekapcsol, majd végül teljesen kialszik. Valaki már írt hasonló problémáról itt nemrégiben. Ha leállítom, majd újraindítom a motort a menetfény is ismét világít, és 10 percet alapjáraton járata az autót, továbbra is ég. Amikor a hiba jelentkezik nincs más fény felkapcsolva, a fényszóró kapcsoló OFF állásban van. A nappali menetfény DIM funkciója nincs bekötve, azt nem használom. Az autó egy 2006-os Honda Jazz. Sajnos nem tudom, hogy régóta fennáll-e a hiba, ma fedeztem fel először sajnos. Bármilyen tipp vagy ötlet jól jönne. Köszönöm!

5
István - Lumenet
2016.02.22 16:19
Kedves Péter,

Először egy autóvillamossági szerelőnek meg kellene néznie, hogy ez esetben mekkora a feszültséget kap a menetfény. Ritka az, amikor a vezérlő hibásodik meg ( természetesen nem lehetetlen), jellemzően a kapott feszültség az ok. A vezérlőnek 13,2 V felett kell be, alatta pedig kikapcsolnia. Hívj, ha bármiben segíthetünk.

4
Tatár Péter
2016.02.22 14:32
Helló.Nekem olyan problémám lenne,hogy nem akar lekapcsolni mikor leállitom az autót idáig rendesen működöt ezt 2 napja kezte el.Milyen probléma lehet?
3
István - Lumenet
2016.02.16 10:09
Kedves Norbert,

amint azt telefonon is beszéltük, első körben a menet közben történő feszültségesésre tippelnék. Amint mondtad, el van égve a H7 csatlakozó, az itt fellépő érintkezési hibát kell először megoldani. Ha a probléma továbbra is fennáll, keress és segítünk.

2
Csáki Norbert
2016.02.15 23:26
Tisztelt Cím!

A vásárolt nappali menetfény működésében hibát fedeztem fel. Ha csak ez világít nincs semmi gond, de ha bekapcsol a tompított fényszóró, vagy automatán, vagy manuálisan kapcsolva, ekkor a nappali menetfény kb fél fényerővel üzemel, az előírásnak megfelelően, de ilyen esetben a nappali menetfény menet közben néha kialszik, majd kis idő múlva újra világít. Ez álló helyzetben ( járó motornál, mert csak úgy világít) nem jelentkezik, amit érdekesnek találok. A vezérlő egységével lehet gond? ( előttem közlekedő autóból figyelték meg) Nem tudom hogy ez a probléma a beszerelés után rögtön jelentkezett e, mert menet közben nehéz ellenőrizni. Csak mos vettem észre.
Válaszukat előre is köszönöm.
Üdv.

© 2011-2016. Lumenet Kft.      |      1163 Budapest Cziráki út 26-32. EMG ipartelep      |      Minden jog fenntartva.      |      Belépés  |  Online jogaid    |    ÁSZF     |   Rólunk    |    Szállítási költségek    |    Személyes átvétel

Lumenet®

A Lumenet további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.