Új jelszót kérek
Philips
Osram
Megaman
Mean Well
B.E.G. Luxomat
GE Lighting
Sylvania

Mi vagyunk a szűrő

Csak olyan terméket értékesítünk, melyeket – az évtizedes szaktudásunk mellett – jó szívvel ajánlunk Neked . Legyen szó a világítástechnika bármely területéről, a Lumeneten kizárólag prémium minőségű terméket találsz.

Ti mondtátok

Nekünk az az „üzlet”, ha Te elégedett vagy velünk, mihamarabb visszatérsz hozzánk és elmondod vásárlói élményed barátaidnak is.

Kádár Péter (32)

Hatalmas kínálat, remek árak, gyors szállítás, segítőkész, hozzáértő csapat!

TENNER TAMÁS (NEW DUETT KFT.)

Mert minden működik. A rendelés, a szállítás, a support. Nagy kincs ez manapság!!
Termékeik minőségéről kár beszélni. Világmárkák magas minőségű termékeit forgalmazzák.

JÁNOSI ANDRÁS (LUMOCONCEPT KFT.)

László és István csapata évek óta legfőbb fényforrás beszállítónk.
Szakmai támogatásuk számtalan helyzetben mozdította előre munkánkat. Jó szívvel ajánlom őket!

Ravasz Péter

Számomra a legjobbak vagytok. Pontosság, gyorsaság, minőség. Ezekre lehet itt számítani. A garancia pedig nem jól hangzó reklámfogás, hanem tényleg működik!

Lubrincz Erik

Segítőkész munkatársak, gyors válaszidő, minőségi termékek! Garanciális ügyekben mindent megtesznek az ügyfél elégedettségéért! Raktáron lévő árut 1 munkanap alatt szállítják.

Gergácz Roland (Polluxled Kft.)

Számomra kritérium volt, hogy olyan partnerekkel kerüljek kapcsolatba, akik nem alacsony és kétes minőségű termékekkel dolgoznak, hanem kizárólag elismert gyártók fényforrásaival.

Bízhatsz bennünk !

A Lumenet jogelődje, a Vilagitas.eu 2012-es indulása óta több mint 50 000 online rendelést szolgált ki és az alábbi szakmai díjakat szerezte meg.
Olyan színvonalon fogunk kiszolgálni Téged, ahogy az alábbi elismerések alapján elvárhatod tőlünk.

Termékek


Osram Xenarc Cool Blue Intense 66240CBI 5000K D2S xenon - 1év garancia
Osram Xenarc Cool Blue Intense 66240CBI 5000K D2S xenon - 1év garancia

Fedezd fel az Osram Cool Blue Intense xenon által nyújtott előnyöket. Ha eddig sárgásnak és elavultnak láttad a xenonokat a fényszóróidban, válts az Osram Cool Blue Intens-re. A 5000K-es színhőmérséklet a legapróbb részletekre is rávilágít. Fénye sokkal kontrasztosabb képet eredményez az úttesten, és a tereptárgyakon. Az éjszakai közlekedés során előforduló színekhez képest hidegebb színhőmérséklete, jobb láthatóságot, biztonságosabb közlekedést eredményez.

 

- 5000K színhőmérséklet ECE engedélyes, közúti forgalomban használható.

- 20%-al fényesebb a standard xenonhoz képest.

- Kontrasztosabb fény a megvilágított útszakaszon.

- Jobb láthatóság, biztonságosabb közlekedés.

- Új, stílusos megjelenés.


Kérdezz, írd meg a véleményed
Név
E-mail cím (Nem jelenik meg az oldalon!)
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
9
István - Lumenet
2016.07.12 13:49
Kedves Dezs520 ,

Az ár 1 darabra vonatkozik.

8
Dezs520
2016.07.12 12:53
Ebben az árban 1,vagy 2 izzó van?
7
Tibor - Lumenet
2016.05.18 11:02
Kedves Varga Zsolt!

Köszönjük a véleményed.
A kékesebb,magasabb színhőmérsékletű fényforrásoknál jelentkezik az esetlegesen vizes aszfalt megvilágításánál hogy a fény látható része nagyobb arányban elnyelődik mint egy alacsonyabb színhőmérséklet esetén,viszont a fény forrása azaz maga a lámpatest és ezáltal a jármű láthatósága ezen fényviszonyok mellett is jobb mint az alacsonyabb színhőmérsékletnél mivel jobban eltér a környezetében,idegenebb a tónusa.Mindent összevetve örömmel halljuk hogy elégedett vagy.

6
Varga Zsolt
2016.05.14 23:09
Időközben megvolt az esős teszt is.
Mint minden xenonlámpának, vizes aszfalton ennek is lényegesen gyengébbek tűnik a megvilágítása. Sajnos ez sem kivétel. De semmivel nem rosszabb ilyen körülmények között, mint egy standard xenon lámpa. Száraz időben pedig nyer vele az ember. Még mindig nagyon tetszik az erősen kontrasztos megvilágítása és azóta is kitűnően szuperál. :)
Úgyhogy részemről ajánlott a termék!

5
István - Lumenet
2016.04.18 16:55
Kedves Zsolt,

Ez a lényeg. Várjuk az esős tesztet is!

4
Varga Zsolt
2016.04.18 16:47
Kedves István!

Megvolt a teszt. Nagyon kontrasztos hófehér fényű a magvilágítása ennek a lámpának. Láthatóan egy kicsivel erősebb is a fénye, mint az autóm gyári standard fényforrásaié. Végeredményben nagyon tetszik, elégedett vagyok vele, nem bántam meg, hogy ezt választottam/kaptam, Kelvin-számtól függetlenül.
Még esőben vagyok kíváncsi hogy teljesít. Amint megvolt az esős teszt, jelentkezem! :)

3
István - Lumenet
2016.04.16 12:43
Kedves Zsolt,

Gyári adatokból dolgozunk, ami ezek szerint a közelmúltban megváltozott. Utánanézünk. Várjuk véleményed az éjszaksi teszt után.

2
Varga Zsolt
2016.04.16 12:24
Közben utánaolvastam. Az a barna dolog, fémsó és annak ott is kell lennie. Be lett szerelve a két lámpa. Picit kékesebb a fénye, mint a gyári volt. Kíváncsi vagyok, sötétben milyen lesz. :)
1
Varga Zsolt
2016.04.15 22:34
Rendeltem két ilyen xenon lámpát, ma vehettem át a Pick-Pack ponton. Már nagyon vártam. A színhőmérséklet miatt sokat vacilláltam ez és a Night Braker Unlimited verzió (4350K) között. Utóbbit már láttam élőben, újonnan nekem kicsit sárgásnak tűnt a fénye. De kimondottan kékes-lilást sem szerettem volna. Így végül az 5000K mellett döntöttem, mert azt gondoltam csak 650K-nel magasabb az NBU-hoz képest.
A dobozt kibontva láttam, hogy ez az itt lévő leírás és kép ellenére nem 5000, hanem 5500K-es. Üzembe helyezve derül majd ki, hogy az én szememnek nem lesz-e túl kékes.

A másik észrevételem, hogy a kisülési gömb falán apró szabálytalan alakú apró barna foltok vannak. Az egyik lámpában több, a másikban kevesebb. Lehet, hogy ennek üzemszerűen a gyártástechnológiából adódóan ilyennek kell lennie és remélem a működést nem fogja befolyásolni.

© 2011-2016. Lumenet Kft.      |      1163 Budapest Cziráki út 26-32. EMG ipartelep      |      Minden jog fenntartva.      |      Belépés  |  Online jogaid    |    ÁSZF     |   Rólunk    |    Szállítási költségek    |    Személyes átvétel

Lumenet®

A Lumenet további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.