Új jelszót kérek
Philips
Osram
Megaman
Mean Well
B.E.G. Luxomat
GE Lighting
Sylvania

Mi vagyunk a szűrő

Csak olyan terméket értékesítünk, melyeket – az évtizedes szaktudásunk mellett – jó szívvel ajánlunk Neked . Legyen szó a világítástechnika bármely területéről, a Lumeneten kizárólag prémium minőségű terméket találsz.

Ti mondtátok

Nekünk az az „üzlet”, ha Te elégedett vagy velünk, mihamarabb visszatérsz hozzánk és elmondod vásárlói élményed barátaidnak is.

Kádár Péter (32)

Hatalmas kínálat, remek árak, gyors szállítás, segítőkész, hozzáértő csapat!

TENNER TAMÁS (NEW DUETT KFT.)

Mert minden működik. A rendelés, a szállítás, a support. Nagy kincs ez manapság!!
Termékeik minőségéről kár beszélni. Világmárkák magas minőségű termékeit forgalmazzák.

JÁNOSI ANDRÁS (LUMOCONCEPT KFT.)

László és István csapata évek óta legfőbb fényforrás beszállítónk.
Szakmai támogatásuk számtalan helyzetben mozdította előre munkánkat. Jó szívvel ajánlom őket!

Ravasz Péter

Számomra a legjobbak vagytok. Pontosság, gyorsaság, minőség. Ezekre lehet itt számítani. A garancia pedig nem jól hangzó reklámfogás, hanem tényleg működik!

Lubrincz Erik

Segítőkész munkatársak, gyors válaszidő, minőségi termékek! Garanciális ügyekben mindent megtesznek az ügyfél elégedettségéért! Raktáron lévő árut 1 munkanap alatt szállítják.

Gergácz Roland (Polluxled Kft.)

Számomra kritérium volt, hogy olyan partnerekkel kerüljek kapcsolatba, akik nem alacsony és kétes minőségű termékekkel dolgoznak, hanem kizárólag elismert gyártók fényforrásaival.

Bízhatsz bennünk !

A Lumenet jogelődje, a Vilagitas.eu 2012-es indulása óta több mint 50 000 online rendelést szolgált ki és az alábbi szakmai díjakat szerezte meg.
Olyan színvonalon fogunk kiszolgálni Téged, ahogy az alábbi elismerések alapján elvárhatod tőlünk.

Termékek


Osram CONCENTRA PAR38 64838 FL 75W 240V E27
Osram CONCENTRA PAR38 64838 FL 75W 240V E27

Kérdezz, írd meg a véleményed
Név
E-mail cím (Nem jelenik meg az oldalon!)
Üzenet
Értékelés

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés
3
Sárközi György
2016.03.02 17:42
Kedves István!

Két típust vásároltam, mindkettőnél értékeltem.
Mivel onnan töröltétek az értékelést így viszem azt az Árukereső oldalára.
OSRAM DULUXSTAR CLASSIC A 11W/827 E27 a másik izzó, ezt a típust bizonnyal nem érinti az Uniós kivonás. Igaz, erre "csak" három hetet kellett várnom. Egy a fényforrásokra kihegyezett webshoptól ez igen is gyenge teljesítmény. A beszállítóitok pedig legyenek a ti meccseitek.

2
István - Lumenet
2016.03.02 16:40
Kedves György,

Megoldhatnánk azzal válaszunkat, hogy töröljük hozzászólásod, de az nem vall ránk. Valóban ez történt, amit leírtál, de ez egy teljesen egyedi eset.

Nyilván nem takarózhatunk vásárlóink felé, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy az Európai Parlament (ErP Regulation (EU) 1194/2012) rendelete szerint ebben az évben ez a termék kivonásra kerül. Emiatt világszinten megugrott a kereskedői igény (spájzolás), ami óhatatlanul is szállítási problémákat okoz. Sajnos ennél a terméknél - amíg egyáltalán elérhető lesz - szállítási problémák léphetnek fel. Elnézésedet kérjük a kellemetlenségért, mindent elkövetünk azért, hogy a jövőben jobb - tőlünk elvárható - szolgáltatást nyújtsunk Neked.

1
Sárközi György
2016.03.02 14:57
Megrendelés után visszaigazolták, hogy tartják a 3-4 nap szállítási határidőt, ezért átutaltam a vételárat. Majd jött " a beszállítói ígéret ellenére", majd egy újabb 14 napos határidő, azután egy újabb 7 napos csúszás, majd részteljesítés, míg végre több mint egy hónap után megérkezett a 3-4 napra hirdetett termék.

© 2011-2016. Lumenet Kft.      |      1163 Budapest Cziráki út 26-32. EMG ipartelep      |      Minden jog fenntartva.      |      Belépés  |  Online jogaid    |    ÁSZF     |   Rólunk    |    Szállítási költségek    |    Személyes átvétel

Lumenet®

A Lumenet további használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.